- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Да живеят осквернителите на гробове !
Абсолютно си прав, само че не съм чул да са ги наказали сериозно до момента, защото за такова престъпление трябва затвор и то за дълги години.Първоначално написано от kurt
Те не искат да учат и да работят,имат си свой собствен бизнес:деца,кражба и измама.Ромите трудно може да бъдат интегрирани,не казвам,че е невъзможно,но трудно.Голям процент от самите българи не са образовани ,а какво остава за ромите?Първоначално написано от Diam0nD
Преди 90-та година имаше РЕСПЕКТ към държавния апарат,образование,правосъ дие,полиция.Сега всичко това е погребано....
Самите управляващи са предприели политика на геноцид спрямо българския етнос.....ромите за тях са евтини гласоподаватели,могат да бъдат манипулирани,мачкани и лъгани.Управляващите не искат интелигентни хора,защото те не могат да бъдат управлявани лесно,държавата иска овце и крави,които да може да дои лесно .....
Това всъщност турци или цигани са? Аз не мога да им разпозная говора. ???
Вие виждате роми, а аз виждам просто група престъпници без значение какъв етнос са.
Поредната манипулация на АТАКА.
"Evil is powerless, if the good are unafraid."
- Ronald Reagan, 1981
Буш!!!![]()
Човек, сложил си Буш в подписа![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Ромите са си роми, нависимо как ги разглеждаш...по бели няма да станат..Първоначално написано от democratos
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Не е никаква манипулация,това са долни,черни,тъпи човекоподобни.
Провокаториии !!!![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Ама разбира се, децата просто са си играли, нищо лошо не са искали да направят...
Всъщност ние сме виновни, ние инсцинирахме всичко това, за да злепоставим горките роми- ние гадните фашизоиди...
За това си прав. Подобно гаврене с гробове е непростимо, независимо кой го прави.Първоначално написано от democratos