- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е ? :s
Днес за пръв път го направих и напрао умрях от срам.Продължи едва 2 мин и на края го извадих и свърших ... номрлано ли е това.Като се има в предвид ,че преди това ми биха чекии (без да свършвам) и цял ден бях много възбуден ... много съм се претеснил от този факт![]()
пак много си изкарал.Аз първия път може и за 1 минута да съм свършил.Разбира се че е нормално,с течение на времето като придобиеш сексуален опит ще свършваш по бавно.
Лелел бате скала ми падна от сърцето направо![]()
Тя жената каза ,че е нормално и да не се стягам ... ама си мислих ,че не е така ... лелел мога да спя спокойно значи![]()
напълно нормално е.Ще видиш че с течение на времето ще се оправят нещата.Бъди спокоен.
xaxa da lqgai da spish spokoinodrugiq pyt she e po dobre;]
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
като казвам че с течение на времето ще свършваш по бавно имам предвид че ся отначалото е разбираемо да е така.Изживяваш нещо непознато,тръпката е голяма,а после вече ще го приемаш като нещо нормално,ще се отпуснеш и секса ще е по дълго изживяване.
тихо малкитеПървоначално написано от Alexandra93
![]()
напълно е нормално е, щом му е било за пръв път.
ти виждаш ли какво пишеш вубще....Мъжката и женската полова система е абсулютно различна.Как може да задаваш подобни въпроси и да водиш полов живот.Трябва да имаш елементарна сексуална култура.Във този раздел има "Важни" теми,прочети ги и се пообогати малко.Първоначално написано от Alexandra93
Както казаха над мен, абсолютно различно е и няма база сравнение - така, както момичето може да изпита няколко вагинални оргазъма в продължение само на един полов акт, за момчето еякулацията или пълното задоволяване е само едно и накрая.
^^опитах да те посъветвам не съм се заяждал със теб
както и да е
със здраве
Alexandra93 ти чувала ли си ,че жените не сме като мъжете всеки път да свършваме?и че се различаваме ужасно много от мъжете.ужас .мислех си,че поне малко знаеш по тоя въпрос щом толкова често изказваш мнения.не искам да се заяждам ама това сравнение,което направи ти е недопустимо
Момент сега. Ти по-нагоре не каза ли, че е 'ненормално кратко време' да се свърши за 1 минута? А сега разиваш някакви други теориии или аз нещо не те разбирам?Първоначално написано от Alexandra93
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Alexandra93,не че казвам нещо но сама се оплиташ вече.Хората са казали една мъдра приказка: "когато не знаеш какво да кежеш,по добре си замълчи",и да поясня че не се заяждам със теб и не искам да те провокирам но сама си противоречиш,което не говори добре за теб.
Александра, момчето говори, че е правило секс за първи път и е свършило за 1 минута. /образно казано/ Естествено, че не си е гледал часовника, но идеята е, че е свършил прекалено бързо.
Ти в какви филми се вкара за женския първи път и т.н.![]()
Напълно нормално е момче да свърши толкова скорострелно при все, че му е и за първи път.Нормално е дори и да не е девствен, ако не е правил отдавна секс, пак да свърши така. Какъв е проблема?
Не е 'ненормално бързо'. След това вече всичко е тип топ.
Но ти това 'бързо свършване' го изкара като паталогичен случай, баси.![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Мдам, трябва да са толерантни мацките - не си правил секс отдавна да речем, нормално да свършиш за 5-10 мин първия път повечето случаи.![]()
да но първия път ако някой издържи повече от 5 мин ще по черпя нещо.....Първоначално написано от machoka
![]()
Мацка, кое е нереално бе?! Аз казвам, че е напълно възможно момчето да свърши бързо, дори и под 'бързо' да се разбира 1 мин.Първоначално написано от Alexandra93
![]()
И ако съм момиче, ако не съм правила секс, не свършвам ли по-бързо?! Обърках се...Не, не свършвам по-бързо. Просто ставам по-голяма 'нимфоманка'.
![]()
Но ако бях момче, сигурно щях да свършвам по-бързо, ако не правя 'дълго време' секс.![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
^^в голяма заблуда си ама няма да споря с теб шот явно си по осведомена от мен.
Абе момиче, знаеш ли колко момчета се молят да свършат за поне 10 мин, а не преди тях.![]()
Явно просто ти попадаш все на големи мачовци, детооо държат здраво коня за юздите.![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
аз съм се молил така първите 3,4 месеца....кофти но после всичко става нормално.И ето сега преди около седмица правих секс а преди това не бях повече от 3 месеца ииии за половин час свърших 2 пъти.Смятай как щеше да е ако ми беше за пръв път.Първоначално написано от what3ver
Ама чакай с'я. Ти какво искаш и той колко може са две различни неща.![]()
Ти може да искаш 40 минути да те клатят, той да не може повече от 4 мин. Разбираш ли к'ва е врътката?Напълно е възможно момчето да си свършва бързо. Не е невъзможно, нито пък нереално. Съвсем в реда на нещата си е, още повече и като му е било за първи път.
едит: мАчо, не съм. Нали знаеш, ако нямаш добър партньор, ти трябва добра ръка.![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
чакай малко ся.....в темата е писано че на момчето му е за първи път.кви са тия тоеории дет почна да развиваш,от каде тръгна до къде стигнаПървоначално написано от Alexandra93
за кво още се разтягат локуми като вече пояснихме въпроса