- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам проблем
Едно момиче ми предложи,но съм влубен вдруга как да постъпя без да ги нараня (те са ми добри приятелко),а баналното е че 1 приятел е влубен в тази дето ми предложи.
Дайте идеи как да постъпя.
na 18
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Понякога трябва първо да помислиш за себе си, колкото и егоистично да е това.
В живота все някой остава наранен/недоволен, не зависи от теб.;
---
При мен влюбванията са във възходяща градация явно.
На 11, 16, 18.
Еми то ако помислиш ще разбереш че няма как да са в низходяща , мацо :PПървоначално написано от Blab
the world is mine
Направи се на ударен.
-=-=-=-=-=-=-=-=-
Иначе първото ми 'влюбване' беше на 4-5.А истинската 'любов' ме озари нейде покрай пълнолетието ми или малко преди това.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
10, 12 ,15 20, drugi opcii nqma a![]()
![]()
![]()
The Spark
14
na 15 i vse oshte sum vlubena v tozi chovek( veche 1 godina 4 meseca i 3 dena
)
I know I should stop believing ... !
* ! ... Unknown ... ! *
Ovlicham se po momicheta ot 14 godishen no inache istinski se vliubih na 18.![]()
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
21, до преди това бях луда глава и ме тресеше хормона - не ги броях за хора тия жените![]()
![]()
161 година ще стане март месец ( Несподелена е)
!
Първоначално написано от ScionOfStorm
все още не съм се, смисъл толкова, че чак да обичам човека до себе си(13)
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
15![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
of kvi sa tiq opcii ue 10 12 maina , nqkvi lapenca sha se vlybvat det neznaqt da si izbarshat gaza
извиняявай мн0го съгласна съм по 1 степен .. самоче има деца на нашата възраст (13) на моята имам предвид които мислят по л0гически и правилно от 16-17 г0дишнии .. някой още си мислятт чее като искашш да се натискаш с някой си влюбен в нег0о - мили хора това е привличанеПървоначално написано от metalcheto
и така спирам на спамяя ..
щомм твоят приятел харесва момичето дето ти е предложило 1во може би трябва да муу каже .. се пак не е хубаво да си пазим чувстваата д0 толко и да се нараняваме налии ?! .. ама в никакъв случайй не му действай зад гърба (wait).. хем че не разбрахх баш какво си искал да кажешш за момичето което харесвашш, ноо и кажи какви симпатии имаш към неяя .. аз казах на момчето което харесвам и ми се отвори парашута както викат някойй
.. може да се окаже че те харесваа и тя
.. и само да те питам на колк0 си (think)
Като нежен дъжд валеше твоят глас.
Като цветен сън живота бе за нас.
Като лятото горещо беше любовта
и във нощта откривахме нежността.
на 10 и го харесвах 3 годинидетска любов
...
иначе, ще й откажеш. ест!
someone else...
Ех моята любов започна от първи клас . За мен имаше само едно момиче в цялото училище. Но така и не събрах смелост да и кажа......