.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Свръхестественото!Странни случки,истории и легенди! ;]

Всеки,които има интерес към свръхестественото или му се е случвало нещо необяснимо или е чувал странни легенди истории за необясними неща нека сподели във темата! :P :P :P :P
    http://prize.bg/dArK_sMoOkEy Влезте тук,като се регистрирате и отговорите на въпроса можете да спечелите мобилен телефон!

Мега фен
    Един приятел /ама още като бях 5 клас/ викали с брат му дама пика...резултата бил че брат му замалко да го удуши... ама кой ли ще повярва

Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Един приятел /ама още като бях 5 клас/ викали с брат му дама пика...резултата бил че брат му замалко да го удуши... ама кой ли ще повярва

И ние се занимавахме с подобни простотии като деца, при това-с никакви пара-нормални последици.Тоест, някое лапенце ги е измислило всичките тия неща
    Истинското невероятно и свръх-естествено нещо е загадката, как оцеляват пенсионерите в България!
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Град
    somewhere over the rainbow
    ^ За мен пък е загадка как всеки път гласуват за тия,дето ги оставят гладни.

Веднъж видях 1н летящ кораб май беше НЛО,хората почнаха да бягат извънземните нападаха,а всички се криеха.Земята беше елиминирана и Зутроните спечелиха битката на вселената.

Край на епизод 1
    haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
    - aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps

Не променяйте темата...Иначе за дама пика и такива глупости съм напълно съгласен!!!
    http://prize.bg/dArK_sMoOkEy Влезте тук,като се регистрирате и отговорите на въпроса можете да спечелите мобилен телефон!

Цитирай Първоначално написано от hAshoo
    Веднъж видях 1н летящ кораб май беше НЛО,хората почнаха да бягат извънземните нападаха,а всички се криеха.Земята беше елиминирана и Зутроните спечелиха битката на вселената.

Край на епизод 1
    Хах много смешно .............

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    веднъж така се напънахме да серем, че имах чувството, че зъбите щеми излезнат през гъза!
    Grumpy old madman

[quote="Canis_Dirus"]веднъж така се напънахме да серем, че имах чувството, че зъбите щеми излезнат през гъза![/quo

Май нищо умно няма да чуя...

Град
    където живеят Леприконите
    Аз в детската градина видях НЛО.
    Кръжеше над нас Мислех,че ще ни засмуче.
    Но оцеляхме ;д
    и госпожата го видя.. да не решите,че е плод на сбърканото ми детско въображение :д
    Madness is genius.

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    няма свръхестествено

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    Цитирай Първоначално написано от DimovB
    няма свръхестествено
    ми да. всичко е естествено.просто науката ни не се е развила дотолкова,че да го обясни/разбере
    abe samo taka si mislete kym kraq na lqtoto ima edno svryh estestveno sybitie kato estveni raboti nqma klyb nlo moi 4ovek
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Оо като малки много си играхме да викаме духове и после яката шубето. . . хахахах...
    Sha_ля..ля!
    It's summer.time!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Военните кой знае какви тайни пазят. Представяте ли си да станат публично достояние?

Еха, тема само за филмари.

Сеир!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    ^ Я, ти много като знаеш, кажи ми на какво се дължи филмирването?
    А? НАли много знаеш?

Не ме занимавай...

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Военните кой знае какви тайни пазят. Представяте ли си да станат публично достояние?
    Би било хубаво....за някой хора

Супер фен Аватара на brokeninside13
    izwunzemni ?! ne seriozno i az sum se zamislqla sled kat gledam ... kwo beshe ... DENQ NA NEZAWISIMOSTA ... ii takam .. ili sled nekoi str film me e strax da zagasa lampata ... otklonix se ot temata .. am poprincip na men na sa mi se sluchwali takiwa neshta ...

^ Я, ти много като знаеш, кажи ми на какво се дължи филмирването?
    А? НАли много знаеш?
    Аз пък знам, че "филмирAм се" е думата, а за друго не ме питай...

Амии на мен нищо такова не ми се е случвало. :Р

пък аз съм виждал дух бях на гости на леля ми
    защото преди години в тях почина свако ми
    и нали съм си легнал да спа и по едно време се събудих и го видях беше неясна бледо бяла фигура

Цитирай Първоначално написано от kyker4y
    пък аз съм виждал дух бях на гости на леля ми
    защото преди години в тях почина свако ми
    и нали съм си легнал да спа и по едно време се събудих и го видях беше неясна бледо бяла фигура
    Дае както всички други 2 милиона клипа на извънземни в Youtube - неясни!
    haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
    - aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Май не съм ставала свидетелка на някакви необясними неща, но... принципно си вярвам в духове...

А, не, сетих се... ама тогва бях супер малка и като нищо може да ми се е сторило... та ставах рано сутринта и отивам до банята да се мия и забелязвам, че котката е навън на прозореца и чака да влезе и решавам, че като се облека за училище тогава ще я пусна... След малко влизам обратно в стаята- котката беше вътре...
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си