.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Оф рус кичур

Значи имам рус кичур,, обаче вчера се подстригвах и горния пласт е много къс и русия кичур е малък и не ми харесва така. Ако го боядисам кестеняво (каквато е косата ми) дали ще стане? Дайте някакви идеи

Град
    Shumen
    Абе хващай ножицата и режи
    Еми бойдисай го пък ако не ти хареса пак русо

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Edva li shte stane hubavo, zashtoto cveta na boqta nqma da se poluchi tochno sashtiq kato estestveniq ti, pyk i sled izrusqvane mnogo trudno hvashta, a dori da hvane, shte padne byrzo. Ostavi go na porasne.

А с какво друго мога да го залича освен боя?

Повече от фен Аватара на Dian4ety
    Цитирай Първоначално написано от mimichi
    А с какво друго мога да го залича освен боя?
    Ножица

оцветител -пяна,шампоан или нещо от сорта,но няма да е много дълготрайно,с боя най-лесно,пък е само един кичур няма да и навредиш

Супер фен Аватара на gabi_94
    избери някоя малко по-тъмна боя от естественият ти цвят и го боядисай. Аз преди време бях на кичури, ама не ми харесваха и ги боядисах като естествения ми цвят, не се получи точно същото, защото косата ми е червеникаво-кафяво, ама горе долу стана и не биеше на очи, така че мисля че ще се получи и при теб. Пробвай
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

в никакъв случай не го режи!!! Ако го боядисаш само него ще падне по-бързо боята,обаче е по-добрия вариант. Така че мацай го по-често и няма проблеми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си