Абсолютно съгласен съм с теб за всичко си права.На тоя свят вече няма хора който да ги е грижа за другите секи си гледа собствените интереси и не си дава сметка че заради някой негови постъпки някой друг го боли, но какво да се прави това са хората чисти животни а да не говорим за "най-добрите" приятели които предават заради пари или любов.Много мразя хора който се представят за ''най-добър приятел'' и накрая ти забивт нож в гърба.Напоследък започнаха да зачестяват хората който се представят за ''най-добри приятели'' но до някаква степен и ние сме виновни защото няма да помислим дали е редно да споделяме толкова с този човек след като се познаваме от месеци.Човек в живота трябва да има не повече от 2 най добри приятели с който да е израстнал от малък и да е сигурен че като му се обади в 4 през ноща и каже ела да копаем гроб той да дойде.
Жените са по-големи хищници от мъжете имал съм такъв случай аз и моята приятелка ходехме бая време и приятелката на гаджето ми тоест "най-добрата и приятелка" почна да ме сваля беше найстина хубава, но само като си помисля че тя е предала някой и просто ми идваше да и се развикам и да я направя на 1 стотинка ....