ами значи представете си поредният затворен в себе си човек... до скоро бях супер зле,но тъй като дадох обещание пред себе си да стана по добар и социален човек,съм започнал да се променям...тва ми е инфото за смотаната ми същност.Сега да ви разкажа проблема си... ми аз още от 9 клас харесвам едно момиче...тя просто е страхотна...сега съм 11 клас и осъзнах че не мога да спра да мисля за нея... чувствам се страхотно около нея,но проблемът е там че тя ме смята за само приятел .Всъщност нз какво точно очаквам да ми кажете,тъй като приятелството ми с нея ми е супер скъпо и мисля че ако и кажа какво изпитвам , тя ще го прекрати ... а ако това стане наистина ще изпадна в дълбока депресия...Иначе си приличаме супер мн като личности - и двамата сме усмихнати ... аз съм веселяка на компанията,в смисал постоянно разсмивам останалите и макар че не съм перфектен на външен вид ( малко съм по пълен,не и дебел , но достатъчно че да си насадя комплекс ) мн от момичетата ме харесват... слушаме една и съща музика и сега на 10 април има концерт на хамерфал и мисля да отида с нея, но ако я питам мисля че ще се усети...ми хора изправен съм пред дилемата "да и кажа и да рискувам приятелството си или да изчакам още , но в такъв случай може тя да тръгне с някой и тогава наистина ще се откажа от живота..."