- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- фитнес ...?!
Според вас ще мога ли да сваля 8 кг за 25 дни ... имам 8 тренировки във фитнеса и съм спряла хляба ,мазното,газираното (хапвам си по един шоколадов бонбон на ден)!Ям мн плодове ... Искам мнението ви защото за първи път ходя на фитнес и незнам какъв ще е ефекта ....![]()
Не може да свалиш 8кг за 25 дни,освен ако не тежиш прекалено много,ако си по-слаба това е невъзможно,от фитнеса не се свалят килограми,а се стягат мускулните групи,не е за отслабване.
можеш да отслабнеш но зависи колко си дебеала щото ако си слаба и си мислиш че имаш нещо отгоре ше е много трудно и да свалищ килограм 2 макс... спри и сладкото... кафето го пии с мед а не с захар и може би към 3-4 можеш да салиш за тея дни .... аз свалих 8 за 3 месеца без химия.. ако пиеш фат бурнер на американ мускул 3 пъти дневно (спокойно много са слаби просто зареждат с енергия за да се стопиш по бързо не се качва от тях) може би и до ...5-6 да стигнат но и зависи каква ти е тренировката
http://www.jivotno.com/wild-angel
Можеш.
Добре е,че си се записала на фитнес.
Сега яж само салатки и пии много вода.
Протеините са доста добри, няма да ти навредят ако си вземеш![]()
значи ако имаме просто един корем отгоре ако ходим на фитнес нищо няма да се получи така ли?Първоначално написано от SoFarSoG00d
Колкото повече са мазнините,толкова по бързо се чистят.Първоначално написано от otkachalchica
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
8 килограма за 25 днизвучи ми невъзможно ... във фитнеса наблягай на кардио и ще свалиш ... но не забравяй "Хубавите неща ставар бавно"
![]()
А да не се отслабва ?!? Глупости на таркалетаПървоначално написано от otkachalchica
Отиваш загряваш във фитнеса например на велото и после бягай на пътечката . С времето ще свикнеш да бягаш по - бързо и ще си по-издръжлива , и така ще гориш повече калорий . Разбира се не пренебрегвай силовите натоварвания , защото когато имаш мускули по - бързо се гори
![]()
Budi sebe si , zaradi sebe si . Ne pravi kakvoto trqbva , a kakvoto iskash ti . Slei mechtite si s realnosta , produljavai po putq kum vurha !
ми аз тежа 63 кг .... да ли 6и ги сваля ако бягам и сутрин .. :P
и аз съм 63,но зависи и от ръста аз съм 179-180Първоначално написано от actiongirl
![]()
по-добре е фитнес не бягане сутрин.винаги може да бяаш на пътечката във фитнеса![]()
Значи ти си 63 кг висока 165 см...корем ли имаш или дупе?В смисъл едно от двете неща ти завишава килограмите.Ако имаш дупе тичането ще помогне,ако е корем - коремни преси.Е и други тренировки става.Първоначално написано от actiongirl
Еми да ти кажа то тогава диета не е нужна...в смисъл чак пък някаква много сериозна.Просто ограничавай храните които се лепят по дупето(не знам кои са,питай някой.Първоначално написано от actiongirl
) и прави повече упражнения.
![]()
не е важно да си слаб
важното е да си стегнът и красив...
и аз съм такаПървоначално написано от actiongirl
така че реших да ходя 3 пъти в седмицата по 2 часа
![]()
Бях пияна, когато си написах ника.
.......
можеш.
просто бягай на пътечката,карай колело,пий достатъчно вода,забрави за тоя шоко бонбон по добре си вземи черен шоколад и яж по едно парченце.яж салати,плодове,без пържено.яж поне по 4 пъти на ден.така ще си сита и няма да мислиш за забранени храни и ще имаш енергия за фитнеса.забрави за тежестите от тях се трупа мускулна маса-а мускулите тежат дори повече от мазнините.това е което се сещам.успех