.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: фитнес ...?!

фитнес ...?!

Според вас ще мога ли да сваля 8 кг за 25 дни ... имам 8 тренировки във фитнеса и съм спряла хляба ,мазното,газираното (хапвам си по един шоколадов бонбон на ден)!Ям мн плодове ... Искам мнението ви защото за първи път ходя на фитнес и незнам какъв ще е ефекта ....

Град
    Wonderland
    Не може да свалиш 8кг за 25 дни,освен ако не тежиш прекалено много,ако си по-слаба това е невъзможно,от фитнеса не се свалят килограми,а се стягат мускулните групи,не е за отслабване.

можеш да отслабнеш но зависи колко си дебеала щото ако си слаба и си мислиш че имаш нещо отгоре ше е много трудно и да свалищ килограм 2 макс... спри и сладкото... кафето го пии с мед а не с захар и може би към 3-4 можеш да салиш за тея дни .... аз свалих 8 за 3 месеца без химия.. ако пиеш фат бурнер на американ мускул 3 пъти дневно (спокойно много са слаби просто зареждат с енергия за да се стопиш по бързо не се качва от тях) може би и до ...5-6 да стигнат но и зависи каква ти е тренировката

http://www.jivotno.com/wild-angel

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Можеш.
    Добре е,че си се записала на фитнес.
    Сега яж само салатки и пии много вода.

Град
    Инкогнито
    Протеините са доста добри, няма да ти навредят ако си вземеш

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Не може да свалиш 8кг за 25 дни,освен ако не тежиш прекалено много,ако си по-слаба това е невъзможно,от фитнеса не се свалят килограми,а се стягат мускулните групи,не е за отслабване.
    значи ако имаме просто един корем отгоре ако ходим на фитнес нищо няма да се получи така ли?

Цитирай Първоначално написано от otkachalchica
    значи ако имаме просто един корем отгоре ако ходим на фитнес нищо няма да се получи така ли?
    Колкото повече са мазнините,толкова по бързо се чистят.
    haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
    - aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps

8 килограма за 25 дни звучи ми невъзможно ... във фитнеса наблягай на кардио и ще свалиш ... но не забравяй "Хубавите неща ставар бавно"

Цитирай Първоначално написано от otkachalchica
    А да не се отслабва ?!? Глупости на таркалета Отиваш загряваш във фитнеса например на велото и после бягай на пътечката . С времето ще свикнеш да бягаш по - бързо и ще си по-издръжлива , и така ще гориш повече калорий . Разбира се не пренебрегвай силовите натоварвания , защото когато имаш мускули по - бързо се гори
    Budi sebe si , zaradi sebe si . Ne pravi kakvoto trqbva , a kakvoto iskash ti . Slei mechtite si s realnosta , produljavai po putq kum vurha !

ми аз тежа 63 кг .. .. да ли 6и ги сваля ако бягам и сутрин .. :P

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от actiongirl
    ми аз тежа 63 кг .. .. да ли 6и ги сваля ако бягам и сутрин .. :P
    и аз съм 63,но зависи и от ръста аз съм 179-180
    по-добре е фитнес не бягане сутрин.винаги може да бяаш на пътечката във фитнеса

ама аз съм 1,65

Град
    България
    ама аз съм 1,65
    Значи ти си 63 кг висока 165 см...корем ли имаш или дупе?В смисъл едно от двете неща ти завишава килограмите.Ако имаш дупе тичането ще помогне,ако е корем - коремни преси.Е и други тренировки става.

имам дупее .. коремчето ми е почти плоско .. но дупето

moje ama mnogo 6te se izma4i6

Град
    България
    Еми да ти кажа то тогава диета не е нужна...в смисъл чак пък някаква много сериозна.Просто ограничавай храните които се лепят по дупето(не знам кои са,питай някой. ) и прави повече упражнения.

Град
    Е там...
    не е важно да си слаб
    важното е да си стегнът и красив...

и аз съм така така че реших да ходя 3 пъти в седмицата по 2 часа
    Бях пияна, когато си написах ника.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    можеш.
    просто бягай на пътечката,карай колело,пий достатъчно вода,забрави за тоя шоко бонбон по добре си вземи черен шоколад и яж по едно парченце.яж салати,плодове,без пържено.яж поне по 4 пъти на ден.така ще си сита и няма да мислиш за забранени храни и ще имаш енергия за фитнеса.забрави за тежестите от тях се трупа мускулна маса-а мускулите тежат дори повече от мазнините.това е което се сещам.успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си