- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- витамин C или.....
така,малко тъпо ще прозвучи,обаче ...значи... на 14 ще съм неразположена и има ли някакъв начин да накарам цикъла ми да закъснее,освен с витамин Cена приятелка ми беше казала 4е преди да и дойде е пиела по 5-6 хапченца на ден и то и се е забавило обаче знам ли...аз си пия витамини постоянно...
моля ви се даите ми съвет,просто ще е много кофти ако точно тогава съм неразположена...("Свети Валентин")![]()
Според мен няма смисъл да го правиш.
А иначе.. не знам да има друг начин да си забавиш или скъсиш цикъла, освен с витамин C.
Sasho1988
Варна..
по принцип и приятеля ми каза че не му пречи ,обаче мамка му..Свети Валентин е и това беше част от подаръка ми...
^ А не можеш ли да го отложиш с няколко дни? Не е фатално.
Sasho1988
Варна..
А не можеш ли да се откажеш от оралната, да се подмиеш преди акта и да го направиш неразположена?
(с моя така правим). :P
Ами не може на 14 години да си забавяш цикъла,просто не е задравословно,иначе има доста хапчета за тази цел,които се изписват от гинеколог,може и личната ти лекарка да свърши това.
Ползвай тампони. Чисто е и секса по време на цикъл е напълно възможен.
Къде е написала, че е на 14 ?!Първоначално написано от SoFarSoG00d
![]()
Предполагам,не повече от 16,до тази възраст цикълът е нерегулиран и трябва да се избягват всякакви хапчета на хормонална основа,особено тези за забавяне на цикъла.
що пък аз знам , че витамин ц се ползва , когато ти започне цикъла за да спре по бързо ? или се бъркам
тиХо Ся
hahahahah груб сиПървоначално написано от ubuntu
абе по темата има много хапчета дето и да ти го забавят и да ти го спрат ама малка си още само ще си навлечеш след това големи неприятности.апък тая история с витамин ц я остави питала съм аптекарки не действа така както си мислим.вярно е ,че той калцира ама няма да ти помогне в твоя случай.отложи подаръка с няколко дена.знам,че е кофти ама...
Аз с противозачатъчни съм го измествала - 1-2 дни преди да ти дойде пиеш по 1 и цикъла ти се измества с толкова дни колкото хапчета си изпила ама ако си малка по-добре недей - вредно е. Аз го правя само в екстремни ситуации и когато нямам друг избор![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
и кво като ти идва на св.валентин (ку.р за тоя празник) ?
Ама то само тука се празнуват чужди празници (и в някой други държави се празнува Св.ВалентинАмериканците дали знаят за Трифон зарезан (или там както се пише)
![]()
![]()
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
ами момичето си е решило по друг начин да си празнува и пита как да го направи.а вие взехте да разсъждавате кой какъв празник е.има много двойки в българия ,които си празнуват св. валентин нищо лошо не виждам
глупости
ако съм сама ще си празнувам трифон зарезан ама като имам любим човек до себе си защо м*амка му да не празнувам деня на влюбените.нищо лошо не виждам в цялата работа
ами тя не е казала,че няма да му подари .виното и свети валентин си пасват чудесно.какъв е проблема немога да разбера
Абе ти защо не земеш да празнуваш и тоя турския празник корбан байрямПървоначално написано от SiSsKkAa
![]()
![]()
![]()
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
на такива тъпи въпроси няма да отговарям,но на никой неможе да забраните да си празнува свети валентин.по-романтичните предпочитат този празник.как да празнувам с приятеля си трифон зарезан.да се напоркаме кат кирки и да повръщаме един върху друг ли?