.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 84

витамин C или.....

така,малко тъпо ще прозвучи,обаче ...значи... на 14 ще съм неразположена и има ли някакъв начин да накарам цикъла ми да закъснее,освен с витамин C ена приятелка ми беше казала 4е преди да и дойде е пиела по 5-6 хапченца на ден и то и се е забавило обаче знам ли...аз си пия витамини постоянно...
    моля ви се даите ми съвет,просто ще е много кофти ако точно тогава съм неразположена...("Свети Валентин")

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Според мен няма смисъл да го правиш.
    А иначе.. не знам да има друг начин да си забавиш или скъсиш цикъла, освен с витамин C.
    Sasho1988

Варна..

по принцип и приятеля ми каза че не му пречи ,обаче мамка му..Свети Валентин е и това беше част от подаръка ми...

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    ^ А не можеш ли да го отложиш с няколко дни? Не е фатално.
    Sasho1988

Варна..

Град
    Paradise
    А не можеш ли да се откажеш от оралната, да се подмиеш преди акта и да го направиш неразположена?
    (с моя така правим). :P

Град
    Wonderland
    Ами не може на 14 години да си забавяш цикъла,просто не е задравословно,иначе има доста хапчета за тази цел,които се изписват от гинеколог,може и личната ти лекарка да свърши това.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ползвай тампони. Чисто е и секса по време на цикъл е напълно възможен.

Град
    Варна,Младост
    Няма смисъл от това нали 1 моя приятелка си вика така да напрай ама личната и казала че е още малка за това и че може да и стане нещо.
    По добре не дей!

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Ами не може на 14 години да си забавяш цикъла,просто не е задравословно,иначе има доста хапчета за тази цел,които се изписват от гинеколог,може и личната ти лекарка да свърши това.
    Къде е написала, че е на 14 ?!

Град
    Wonderland
    Предполагам,не повече от 16,до тази възраст цикълът е нерегулиран и трябва да се избягват всякакви хапчета на хормонална основа,особено тези за забавяне на цикъла.

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Мацата е планувала на 14 да и резнат кофата ама май ще и се размине ...
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Ами с витамин Ц ще стане ще пиеш по 3-4 хапчета няколко дни преди датата на която трябва да ти дойде и няма да има проблем.

Град
    Do mr0b1 :PpP~
    що пък аз знам , че витамин ц се ползва , когато ти започне цикъла за да спре по бързо ? или се бъркам
    тиХо Ся

Фен
    Град
    На покрива!!!
    една моя приятелка пиеше противозачатъчни за тази цел 1-2 дни и и закъсняваше по 1-2 дена
    Искам да те гледам всеки ден, без значение дали си под или над мен

Цитирай Първоначално написано от kr1s0
    що пък аз знам , че витамин ц се ползва , когато ти започне цикъла за да спре по бързо ? или се бъркам
    Ами може и за това да е.Но по принцип също така и забавя цикъла,но трябва да започнеш да го пиеш няколко дни преди датата на която по принцип трябва да ти доиде.

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Мацата е планувала на 14 да и резнат кофата ама май ще и се размине ...
    hahahahah груб си
    абе по темата има много хапчета дето и да ти го забавят и да ти го спрат ама малка си още само ще си навлечеш след това големи неприятности.апък тая история с витамин ц я остави питала съм аптекарки не действа така както си мислим.вярно е ,че той калцира ама няма да ти помогне в твоя случай.отложи подаръка с няколко дена.знам,че е кофти ама...

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Аз с противозачатъчни съм го измествала - 1-2 дни преди да ти дойде пиеш по 1 и цикъла ти се измества с толкова дни колкото хапчета си изпила ама ако си малка по-добре недей - вредно е. Аз го правя само в екстремни ситуации и когато нямам друг избор
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    и кво като ти идва на св.валентин (ку.р за тоя празник) ?

Голям фен Аватара на scyLLa
    Ама то само тука се празнуват чужди празници (и в някой други държави се празнува Св.Валентин Американците дали знаят за Трифон зарезан (или там както се пише)
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

отклоонявате се от темата

ами момичето си е решило по друг начин да си празнува и пита как да го направи.а вие взехте да разсъждавате кой какъв празник е.има много двойки в българия ,които си празнуват св. валентин нищо лошо не виждам

глупости
    ако съм сама ще си празнувам трифон зарезан ама като имам любим човек до себе си защо м*амка му да не празнувам деня на влюбените.нищо лошо не виждам в цялата работа

ами тя не е казала,че няма да му подари .виното и свети валентин си пасват чудесно.какъв е проблема немога да разбера

Голям фен Аватара на scyLLa
    Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    глупости
    ако съм сама ще си празнувам трифон зарезан ама като имам любим човек до себе си защо м*амка му да не празнувам деня на влюбените.нищо лошо не виждам в цялата работа
    Абе ти защо не земеш да празнуваш и тоя турския празник корбан байрям
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

на такива тъпи въпроси няма да отговарям,но на никой неможе да забраните да си празнува свети валентин.по-романтичните предпочитат този празник.как да празнувам с приятеля си трифон зарезан.да се напоркаме кат кирки и да повръщаме един върху друг ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си