.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 84
    Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    нашите празници са криворазбрани не моето подсъзнание.за повечето,които празнуват трифон зарезан не значи да седнат на по чашка вино ,а значи да отидат някъде да се напият като кирки и както един потребител от форума се беше изразил да крещят пияни през терасата "к*р за свети валентин" е извинявайте ама аз предпочитам в такъв случай по романтичния празник,а не да се наливам като пияница.

Голям фен Аватара на scyLLa
    Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    нашите празници са криворазбрани не моето подсъзнание.за повечето,които празнуват трифон зарезан не значи да седнат на по чашка вино ,а значи да отидат някъде да се напият като кирки и както един потребител от форума се беше изразил да крещят пияни през терасата "к*р за свети валентин" е извинявайте ама аз предпочитам в такъв случай по романтичния празник,а не да се наливам като пияница.
    Българските празници били кривобразни ми ходи в америка бе
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Абе какъв Св. Валентин на 4 фев. - До тогава има 10 дни. А той не е и наш

не ми преиначавай думите!аз съм също ЗА българския празник(не съм го отрекла,че да ми казваш къде да ходя),но не съм ЗА начина по който се празнува в днешно време.затова предпочитам да си го изкарам романтично.Една бутилка вино.любимия човек и ето ти ги двата празника налице така че...точка от мен по темата

оф айде сега всички празници ще изредим.четете защо казах,че е криворазбран този празник.защото е за чашка вино,а не да се наливаме като прасета както правят повечето,които го празнуват.айде да спрем с глупавите изказвания.казах ви-българка съм си,никога няма да си отрека празниците,но отрич1ам начина по който се празнува специално Трифон Зарезан

оф айде сега всички празници ще изредим.четете защо казах,че е криворазбран този празник.защото е за чашка вино,а не да се наливаме като прасета както правят повечето,които го празнуват.айде да спрем с глупавите изказвания.казах ви-българка съм си,никога няма да си отрека празниците,но отрич1ам начина по който се празнува специално Трифон Зарезан
    Не отричаш само този празник щото си написала "нашите празници са криворазбрани" тоест не е само един празника който според теб е криворазбран

о боже господи.обичам да водя дискусия с хора,които се опитват да разберат и четат това,което пиша.точно обратното казах,но няма кой да прочете.както и да е .казах вече българка съм (пак повтарям за тези,които не са прочели и не искат да разберат),християнка съм,почитам българските празници,ако се празнуват както трябва.дано някой да е проумял какво имам предвид.и това за кирките попитах дали за вас значи това,а не че аз ще го направя,ама то пак няма кой да прочете

не виждаш ли,че е написано като въпрос а не е написано ,че ще го направя.няма да споря с момиченца ,които гледат да се заядат без да вникнат в това,което се опитвам да обесня.още повече с тая александра дето в една тема всички те нападнаха поради необразоваността ти.така че нека да оставим да пишат адекватни отговори по въпроса на момичето.да не спамим още поече темата й

аз и тогава ти казах,че не те нападам ама ти явно ,който не е съгласен с твоето мнение значи че те напаса.научи се да търпиш критика понякога.и влез и прочети пак да видиш кои какво ти е казал,че май и там не си могла да вникнеш

не виждаш ли,че е написано като въпрос а не е написано ,че ще го направя.няма да споря с момиченца ,които гледат да се заядат без да вникнат в това,което се опитвам да обесня.още повече с тая александра дето в една тема всички те нападнаха поради необразоваността ти.така че нека да оставим да пишат адекватни отговори по въпроса на момичето.да не спамим още поече темата й
    Ти кво момиченце ли ме наричаш с това ''няма да споря с момиченца ....още повече с тая александра'' звучи като няма да споря с вас момиченца още повече с теб алекс...а да и за това да не ти пройзнасям думите да не би ти да си ги измислила тия думи ? (та вие дори и азбуката не сте си измислили сами)

казах да не ми ПРЕИНАЧАВАШ,а не ПРОИЗНАСЯШ казах ви четете си хубаво какво пише.и за последен път казвам ,че аз също уважавам бг празниците.това,че трифон зарезан не ми допада не значи че не съм българка и не ги уважавам.и пак повтарям за 20-ти път сигурно,че уважавам празниците,но не ми допада начина ,по който се празнуват особено Трифон ЗАаезан.Айде стига сме спорили и казваш,че само трима сме те нападнали айде пак влез и виж мненията на what3ver x3eme machoka jane_17 Bellatrix sadsad не видях с нещо те да са съгласни с теб

ахахахха добре айде стига сме спорили нека хората да си изказват мнението.просто неможахте да вникнете в това,което се опитвах да ви кажа макар,че доста пъти го написах

миличка аз още преди 10 мнения казах,че на този празник трябва да се седне на по чашка вино като имах точно това впредвид ама ти пак не си прочела.недей да се заяждаш да ми казваш аз колко съм грамотна.хубаво е,че го знаеш това,но неможеш да отречеш,че доста от младите хора празнуват точно по този начин трифон зарезан - пияни като кирки

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Стига сте се заяждали със Сиската.И аз ще празнувам Св. Валентин.И не,не съм с промит мозък,защото майка ми,баща ми и цялото семейство ми казват,че не е български празник.Аз обаче съм романтичка и предпочитам да си вземем вино и да правим каквото ще правим.Ето,могат да се съчетаят и двата празника.А това,че не милеем за българското-еми като гледам новините,точно за българското милея.То вече няма такова,има само селения,турци (нищо лично против хората,само отбелязвам),цигани и нахални чужденци.Сори за отколонението по темата.

Та витамин С поне на мен ми помогна.Пих 3-4 хапчета и ми закъсня доста.Така че ако сериозно си решила,давай.Въпреки,че ако си още с нередовен цикъл не е препоръчително,но сама си решаваш.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Стига сте се заяждали със Сиската.И аз ще празнувам Св. Валентин.И не,не съм с промит мозък,защото майка ми,баща ми и цялото семейство ми казват,че не е български празник.Аз обаче съм романтичка и предпочитам да си вземем вино и да правим каквото ще правим.Ето,могат да се съчетаят и двата празника.А това,че не милеем за българското-еми като гледам новините,точно за българското милея.То вече няма такова,има само селения,турци (нищо лично против хората,само отбелязвам),цигани и нахални чужденци.Сори за отколонението по темата.

Та витамин С поне на мен ми помогна.Пих 3-4 хапчета и ми закъсня доста.Така че ако сериозно си решила,давай.Въпреки,че ако си още с нередовен цикъл не е препоръчително,но сама си решаваш.
    И кво викаш понеже България се напълни с цигани,турци и нахални чужденци дай да не милеем за България точно за това ще пропадне заради ей такива като тебе дето като видят зор и предават страната си и не им пука и празнуват някви измислени празници...
    А по темата изобщо нямам коментар!!!!

боже ама вие големи психоложки се извъдихте.от едно мнение разбрахте каква е,за какво милее и за какво не,и пак не четете ,че момичето милее а страната си,но я е яд ,че се напълни с турци и цигани.тцтц...уверих се,че сте злобарки и само се карате с хората.за мене всеки ден с любимия човек е свети валентин така че на никой неможе да забраните да празнува каквото си иска.завистливи пачи.ядосах се вече.научете се да четете и да зачитате мнненията и на другите макар и да са различни от вашите

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Всеки си има мнение,но не може от това,че ще празнуваме Св. Влентин да си правите изводи,че не обичаме страната си.
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

боже ама вие големи психоложки се извъдихте.от едно мнение разбрахте каква е,за какво милее и за какво не,и пак не четете ,че момичето милее а страната си,но я е яд ,че се напълни с турци и цигани.тцтц...уверих се,че сте злобарки и само се карате с хората.за мене всеки ден с любимия човек е свети валентин така че на никой неможе да забраните да празнува каквото си иска.завистливи пачи.ядосах се вече.научете се да четете и да зачитате мнненията и на другите макар и да са различни от вашите
    1.Разбери най-накрая че аз съм момче а не момиче
    2.Мисля че това се разбира точно и ясно "А това,че не милеем за българското-еми като гледам новините,точно за българското милея"
    Пък и няма защо да убиждаш няма смисъл да проявяваш селския си характер като почваш да убиждаш смешно е.А и тва четете по хубаво стига си го повтаряла щото май ти не четеш.Стига толкова спорове (просто излизам не че искам да спра приятно ми е да общувам такива като тебе дето се нервят и почнат да псуват страшно смешно ми е )

не вися тука да гледам кой момче кой момиче все ми е тая.аз казах.аз съм пас вече.точка от мен.то няма смисъл да се спори с вас.псувам щото сте безмозъчни понякога.

Ти понеже бликаш от знания

никъде не съм написала,че претендирам,че бликам от знания ама ти пак да се изтъкнеш.хах незнам аз дали съм смешна ама и ти почваш да ставаш такъв

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    ОХ,понеже си куха лейка и не зацепваш като ти се казва,ще се изкажа по друг начин-Като гледам новините,точно за българското и за народа милея,защото ни затрупаха измет и идиоти.Така достатъчно ясно ли ти е,или да опростя още?
    Сиска,не обръщай внимание,то не си струва да спориш.

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Хайде всички да спрете да спамите темата. Осрахте се.. Някой модератор да се намеси.
    Sasho1988

Варна..

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    абе недей да си бъркаш цикъла зарад някъв секс не може ли да го зарадваш по друг начин?или го правите само от празник на празник?

и аз не харесвам Св. Валентин ама няма нужда да се бъркате на другите Който празнува валентично преди тва ще пийне..който празнува трифончо ще се напука и пак ще си легне с някой..тъй че къв е проблема..работата е една и съща

Cruel Intentions

Устата нали не ти е в цикъл !?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си