.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 84
    Голям фен Аватара на scyLLa
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    ОХ,понеже си куха лейка и не зацепваш като ти се казва,ще се изкажа по друг начин-Като гледам новините,точно за българското и за народа милея,защото ни затрупаха измет и идиоти.Така достатъчно ясно ли ти е,или да опростя още?
    Сиска,не обръщай внимание,то не си струва да спориш.
    Офф милеела ми тя ти и пръста не би си дигнала за България тръгнала да говори тука и пак виновни другите ами вие българите не сте ли виновни секи си седи без да знае нищо ае кажи ми в коя друга страна е така?Отговора е в никоя
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    ти да не си живял във всички държави по света ,че знаеш

Град
    София
    то и аз ще съм в цикъл тогава ама кво да направя .. неа само ти да си единствена в цикъл на Св.Валентин кво се оплакваш
    ♥ I trusted you.. my mistake ♥

тя не се оплаква просто пита как да избегне това нещо

Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    ти да не си живял във всички държави по света ,че знаеш
    Ами виж ся има едно нещо, незнам ти дали го знаеш ама се нарича телевизия...

незнам дали ти знаеш ама медиите са едни от най-големите манипулатори в света и доста пъти не показват информацията такава каквато е всъщност.всяка държава си има проблеми,но не всяка претендира с тях така както нашата.хубава ни е родината хубави са ни празниците ама политиците прецакват всичко

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    тя не се оплаква просто пита как да избегне това нещо
    точно се оплаква ... тва да си пре*бваш огранизма като се тровиш с глупости само и само да мое да се ебеш на Св.Валентин е супер тъпо .. витамин Ц може да е полезен но в умерени количества

Град
    София
    давай изпий 1 блистер даже ако искаш 2 и се натрови да видим дали ще се чувстваш по добре

и аз това й казах,че по принцип има такива хапчета,но не е желателно да пие

Ами виж начи вярно е че сяка страна си има проблеми но, България е назаде с 40 години от всички европийски страни тоест ако политиците не крадат и сичко върви точно България след 40 години ще настигне нормалните страни в Европейския съюз а и + това България зависи от други страни (газовата криза която стана, Русия и Украйна се скараха България яде та*аците) щом всяка страна си има проблеми защо точно на България и замразиха парите който трябва да получава от Евросъюза ? Защото политиците крадът и след това казват ние мислим за доброто на България.В коя друга държава убиват хората и никой нищо не казва ?М/у другото София е една от столиците с най скъпите коли еми я си помисли вместо тези коли можеха да помогнат с нещо друго, елементарни неща.

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    На мен лятото ми предписаха едни хапчета за забавяна на цикъла - Оргаметрил, но така и не ми подействаха...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

така значи първо съм на 17,второ не съм девствена или както каза нз си кой си че тогава съм решила да изгубя девствеността си ..не просто искам да прекарам добре празника ;]
    второ:за пореден път се убеждавам колко прости хора има б3билинка ли си ква си просто питам за съвет мамка му колко си зле нищо лично ама щом съм си решила...ако ще 10 блистера да изпия теб какво те бърка нали аз ще се натровя,а щом и ти ще си в цикъла...сужалявам гадно е ;]
    трето:не съм привърженик на оралната любов ;]
    четвърто: дори и да не е българско празник "свети валентин" какво лошо има в това да го празнуваме както каза някой си който си няма приятел да ходи да заляга под масите,аз си имам и искамд а прекарам празника с него и на последно място,благодаря за съветите ви в крайна сметка май няма да пия нищо ;щ секса не е най важното.въпреки че щеше да е хубаво ако и тои присъстваше тогава но...както и да е ;щ друг път

така значи първо съм на 17,второ не съм девствена или както каза нз си кой си че тогава съм решила да изгубя девствеността си ..не просто искам да прекарам добре празника ;]
    второ:за пореден път се убеждавам колко прости хора има б3билинка ли си ква си просто питам за съвет мамка му колко си зле нищо лично ама щом съм си решила...ако ще 10 блистера да изпия теб какво те бърка нали аз ще се натровя,а щом и ти ще си в цикъла...сужалявам гадно е ;]
    четвърто: дори и да не е българско празник "свети валентин" какво лошо има в това да го празнуваме както каза някой си който си няма приятел да ходи да заляга под масите,аз си имам и искамд а прекарам празника с него и на последно място,благодаря за съветите ви в крайна сметка май няма да пия нищо ;щ секса не е най важното.въпреки че щеше да е хубаво ако и тои присъстваше тогава но...както и да е ;щ друг път

Град
    Valhalla
    Наеби се с някой и от притеснение дали си бременна ще ти закъснее.
    И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..

Повече от фен
    И с какво ще и навреди това да пие по 5-6 витамин C на ден?
    Първо, пиенето на витамини е полезно > тоест дори и да и закъснее цикъла с 1-2 дена няма да има проблем, понеже някои хора пият витамин Ц всеки ден...
    !!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
    Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pilety
    б3билинка ли си ква си просто питам за съвет мамка му колко си зле нищо лично ама щом съм си решила...ако ще 10 блистера да изпия теб какво те бърка нали аз ще се натровя,а щом и ти ще си в цикъла...сужалявам гадно е ;] т
    първо не съм бебилинка явно и буквите не познаваш .. второ аз ако съм зле значи незнам ти каква си може би мега зле ... трето като се натровиш по добре ли ще ти е .. кво като си в цикъл на "празника" края на света ли дойде? ше си отложиш ебането за след цикъла и тва е ебати политическия проблем ;]]

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Цитирай Първоначално написано от BqlaLiniq
    И с какво ще и навреди това да пие по 5-6 витамин C на ден?
    Първо, пиенето на витамини е полезно > тоест дори и да и закъснее цикъла с 1-2 дена няма да има проблем, понеже някои хора пият витамин Ц всеки ден...
    То се пие, но не и по 5-6. И хич даже не е полезно..
    Sasho1988

Варна..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от CucuTy
    То се пие, но не и по 5-6. И хич даже не е полезно..
    +1... това се опитвам да кажа и аз

Чак пък такъв проблем да му е на твоя не вярвам.. моя това не му е никакъв проблем казва ми за мен това е нещо съвсем норомално и ми казва все едно да правим секс и да не свърша..
    В аптеката се продават хапчета за тази цел
    IskaM v IbizZza

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си