- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Омразата към Токио Хотел ?
Досега хора като теб се опитваха да ми промият мозъка като ми казваха , че всеки човек си има мнение ! Значи , ко някой като ти каже че е ТХ фен(който за първи път виждаш) ще се изплюеш в лицето му тей ли ? Браво , браво умно от твоя страна .......Първоначално написано от RottenFlesh
Хахаха , оу да направо ще му се изхрача в устатаПървоначално написано от xXxHyStErIcAlxXx
Не , просто няма да говоря с него , просто не мога да се разбирам с ТХ фенове.
Смислени текстове и музика ли прочетох някъде??? Немски знаеш ли? хахах Изглежда не, ама аз зная и хващам за кво пеят. Ми по-добре да слушам Черно Фердже. Те имат поне смислени и мелодични песнички...
Защо хората ненавиждат феновете им. Хм... Много просто, защото когато си фен на нещо ненормално (Бил) значи и на теб нещо ти има. Не може на нормален човек това да му харесва. Туй бил не е ни мъж, ни жена. Азис пак е нещо...
Да бе!ОгромнаПървоначално написано от TellMeYourName
.Цялата ми стая е в плакати
![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Абе, не съм им фенка, понякога се базикам с приятелки, които ги харесват, но всъшност е тъпо, защото всеки харесва различни групи. ТХ са нормални тийнове, там имат си яки песни, да им се радват феновете.![]()
Защото приличат на клоуни,защото две седмици бях в заблуда,че Бил е Билка ,защото дразнят,защото са позор за рок сцената(Не мога да прием ,че КУин и Тоалетната Хартия имат нещо общо),защото вокалът им има все още детски глас и още един куп причини.
По отношение на феновете има,99% от феновете им са склонни към самоутрепване ,досадни ,глупави ,дребни момиченца,които явно имат неизживяни сексуални фантазии с хибрид.Да ме дразнят и това няма да се промени.
ПП. Това сигурно е 20та подред тема за тази скапана група,срам и позор...
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Напълно съм съгласна. Искам само да добавя, че СПОРЕД МЕН Бил не може да пее.Първоначално написано от BlackaTBW
Истинската отдаденост се появява само когато имаме едно-единствено желание и чувстваме, че ще умрем, ако не го постигнем...
към авторката: Слушаш ли чалга(поп фолк)? Ако не, обясни ми защо.
Мисля, че отговорът ти ще е същият като този на антифена на любимата ти граупа.
от утре ставам толерантен към гейовете и ще започна да се гримирВам и лакирВам...![]()
но днес...ку* за токио хотел
Не слушам Токио Хотел. Музиката им не ми харесва.
А относно външния им вид, какъв е проблема? Според мен, вокалиста има глем елементи.
Като стана дума за глем, какво ще кажете за моите любими банди Poison & Motley Crue:
И те ли са гейове? А?![]()
Не слушам Поп - Фолк , но не зареди силикона , ботокса , дрехите и т.н. , а защото те са КОМЕРСИАЛНИ! Правят всичко за пари , а не зареди изкуството !Първоначално написано от HeartOfRaven
Това си е напълно вярно ! Зареди външният вид определят дали са хомо сексуални или не!Първоначално написано от Glam
Първоначално написано от xXxHyStErIcAlxXx
![]()
![]()
![]()
HeartOfRaven определено беше прав/а![]()
"Совите не са това, което са.."
Първоначално написано от xXxHyStErIcAlxXx
![]()
![]()
![]()
![]()
отива в темата за изцепки![]()
ъъ... нямам нищо против групата и музиката им ... аз съм слушала само 1 песен и даже вече не си я спомням за това няма да коментирам : ) ми всеки с мнението си все пак ,но според мен кат се чувства гей нека да си се облича така ... на някой пука ли му?според мен отговора е не : ) но сега е ред на фенкитееми ... за мое нещастие и голям срам
присъствах на една фен срещичка и то заради най-добрата ми фр (която в момента супер здраво храни тх) през цялата фен среща аз съм била с качулка на главата и възможно най-далече от бесните недоразвити фенки :/ беше голям срам
една от фенките даже ми заяви гордо , че ходила в някакви магазинчета и гепсала някакви неща (следваще малка лекция , при което тя се опита да извърти така нещата,че все едно не го е правила)
най-култовото беше ,когато аз им заявих аз тея не ги слушам ,даже не са ми и симпатични ,при което гледаш как 30 пикли седят и ме гледат злобно, но не смеят да ми кажат нищо
пък не знам каква е тая тъпа мания да мрънкат на всички как тх не били слушани ,а даже презирани ... еми милички фенчета , те са по скоро презирани заради вас самите , защото сте тъпи ,депресирани пикли : ) аз мисля да спра до тук да пиша,че стана малко дълго и евала ,му правя на този който го прочете цялото
![]()
~ дъгата е моят любим цвят ... *
[ дрън ... ♫ ♪ ♫ ]
Ой ма тати темичката дето ше плюем Токио Козел
1-Вокалиста им прилича на гей
2-Музиката им е вси едно бескни котки дращят по ламарина
3-Бил не може да пее
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
педерастия до шия. песните са тъпи. музикант(к)ите са елементарни кози. феновете са смотани позьори и т.н.
да ми ядът гъз
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Щ'от съм гаден хейтър. Ако мога тоя БИЛ ще го чукам като животно, 10 тека ще направя на красивото му женско дупе и после клип в Ю туб ще пусна как ми смуче топките. И накрая пак ще си твърдя, че съм хетеро щото той не прилича на мъж.
Против феновете им нямам нищо против дори бих изпил по бира с тях стига да не се говори за групичката им. НЕ ДЕЛЯ ХОРАТА ПО ВКУСОВЕТЕ ИМ НА МУЗИКА
И да поясня до авторката аз слушам абсолютно всякакъв стил музика.
Като почнеш от Метъл и разновидностите му, минеш през хип-хоп, рап, ДнБ , Рага, Реге , техно , хаус, денс квото се сетиш и стигнеш до родната чалгийка , народно , да не коментирам, че ме кефят някой Опери и т.н. Токио Хотел не успяват да намерят място в плейлиста ми.
Относно педерастията не ми пречи. Все пак не може да кажете, че Елтън Джон не струва щото е хомо.
ТХ значи.Тоалетна хартия ли бяха ?Защо ги мразим:
1.Защото са педали.
2.Не може да си нормален мъж и да се лакираш
3.Чувал съм точно една тяхна песен - Schrei "Вик,Писък", като машинално се повтаряше това - какъв е смисъла?Трудно ще се каже.
4.Немският не е език, който да се прави за педалска музика като тях.
5.С тия "яки" прически и малките истерийки луднали по педалския им вид -ае не мерси.
ПС:И кво ви пука дали ги мразим или не?Да не ви избиха комплексите ?
Защо ги мразим??Защото 1во нямат никакъв талант и пробиват заради 13-14 годишни пикли,които се кефат на някъв(не съм сигурен) педал дето се прави на интересен и си търси тупалката...Второ ги мразим защото въпросните 13-14 пикли само ги хвалят по различни места (форуми ала бала)и на нас(хората с нормален музикален вкус)ни писва и първоначалната омраза към тези транссексуални педерасти препаства в истински гняв!
С ДВЕ ДУМИ: Токио Хотел да ми лапат!![]()
..this world is watching me..
Защо толкова се интересувате вие феновете на Токио Хотел кой ги мрази ,и кой не! След като ви харесва слушайте си ги. На мен лично не ми харесват и бих ги слушала само ако животът на Земята зависи от тва даже и тогава не мисля , че ще мога да издържаВокала има супер дразнещ глас, да се гримира кфо ми пука важното е , че гласът му не ми допада пък и музиката им като цяло е доста депресираща.Имам приятелки които ги слушат ,нищо не съм им казвала не мисля и да го правя всеки сам избира какво да слуша! И аз не съдя хората по това което слушат има и много готини момичета и момчета които ги харесват обече са много заблудени ! Прекалено прецакани
![]()
Първоначално написано от TheRestorer
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
това че ти го харесваш не означава че аз трябва затва си затваряйте устите и си ги слушайте без да се обаждате!
никой нищо не ви е казал вие тука сте трагнали да обвинявате закво не ги харесваме ми и да ви кажем закво вие ще кажете ми не е така , АМА Е ТАКА. затва млак и спрете сас тая група мн ме нервите да се фукате и всичко дето писаха за тях е вярно за лудите им малумни фенки 12 13 14 дето си мислят че живота е ужасенн или подомно
истината е че когато пеят имам чуството че пее някой който е болен и няма глас то и затва праиха операция на тоя Бил щото се мачи да пее пак не може!![]()
Понякога поставяш стени около себе си,
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно,за да ги разбие