- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Омразата към Токио Хотел ?
Първоначално написано от Tokio_Hotel_Fanka_forever
The poor emo kid...
забравил бях колко е як то'о раздел :Д :Д
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Начи аз ги мразя защото музиката е ужасна изглеждат като педерасчета....и много други причини...
BE A MAN..LISTEN TO CANNIBAL CORPSE ;}
Entombed For live
Добре дошъл обратно!Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Your pseudo sunshine I don't need.
мързеше ме ама изчетах темата и тва в бравото и аз го четох че дори си изплюх сока праскова върху списанието като прочетох 1-вия ред ><
а някъде бях чела че ги свързват с емокор... пълни глупости НЯМА такова нещо няма и да има... а също четох че са и поп рок... поп да ама рок... някой друг живот
da naprao i az mnogo mu sa kefa tolkova 4e daje sa 4uda 6to vlizam o6te v nego ludnica eПървоначално написано от ScionOfStorm
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Ми не ги харесвам...вида им-ужасен е,,просто това е въпрос на избор..но аз по никакъв начин не дразня нито пък се опитвам да вгоря живота на феновете им...В КРАЙНА СМЕТКА ВСЕКИ СИ ИМА ПРАВО НА ИЗБОР!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To infinity and beyond.
Да ги мразя? Ха-ха! За да ги мразя, трябва да изслушам поне една тяхна песен докрай (е, пред това съм безсилна). Безразличие - това вече е друго нещо. Да, вокалист... (не знам как да завърша - -КАТА или -ЪТ) има странен глас, който лично на мен нииикак не ми харесва, изглежда странно, облича се странно... Лакира се, гримира се (тук поставям акцент, защото думите не се пишат с "в", сложено за...хм, благозвучие). Ако ви харсват - слушайте си ги. Всеки си има стил. Обаче не е нужно да правите 1 000 теми за тях, нали.![]()
еми да кво да правим, да седим и да ви гледаме мазните физиономий..Първоначално написано от xXxHyStErIcAlxXx
и да, целият ти профил говори колко си зле... като започнем от ник-а, до подписа...
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
аз не мразя токио хотел.. но не слушам техни песни и са ми безразлични.. все пак различни, хора различни интереси![]()
Еми аз лично не ги харесвам .. а какво ви е зор за мнението на другите слушайте си ги и със здраве... за Бил просто нямам думи..противен ми е : )
Защо има омраза към Токио Хотел?Сериозно ли като погледнеш и чуеш тази група не си отговаряш сама на въпроса....Ето няколко причини...
1-Вокала прилича на педерас(да,мраза педераси!) а другия се прави на някъв бесен рапер,с което става ултра смешен
2-Музиката им не струва...лиготии
3-Всички 10 годишни пикли,които само казват "Лоф (оня педерас не му знам името)" подпомагат допълнително за лошия имидж на тия....
..this world is watching me..
не че ги мразя ,безразлична съм,,пука ми за някви германчета .
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
http://vbox7.com/play:f8e301da
ПоУзДрАвЧииНцИи За ВсИчкИ ШлЯдКи ФенЧитЪъЪЪ!
ПП. Гледа се със субтитри!
вси ми е тая дали ще съществува такава група изобщо,но повечето фенки са ХИПЕР досадни и направо на моменти стават смешни.Разбирам да си фен на някога-лошо няма,но пък каква е тази лиготия и превземаница по тея главата ми не го побира.Е,има и напълно нормални фенки,но какво да се прави.
Гадни, лигави педерастчета, с още по-гадни и немутирали гласове. Как да не ги мрази човек??
България мрази педалите!
Scorpions forever!
аз по едно време бях почнала да ги харесвам, постоянно ги слушах. Добре, че имаше няколко момичета от нашия клас, дето ме разубедиха. В крайна сметка сега ги мразя! Наистина аз съм от тези, които постоянно си ппроменят мнението и то за всичко. Забравих ги като се влюбих в една друга група, но и на тях вече не обръщам внимание. Сега мога да кажа, че съм влюбена в 5 човека и то все от тийн сериалите... Ама какво да се прави, такава съм си!
Благодаря на тези, които отделиха време да прочетат глупостите ми, въпреки че те нямат никакъв смисъл!
![]()
![]()
![]()
If you were born an original, don't die as a copy !!
+1Първоначално написано от k0kster
добре казано!
"I like my beer cold, my TV loud and my homosexuals flaming." by Homer Simpson. http://www.vbox7.com/play:7a6b9157 Най-добрите !!!!!!!
защото са загубеняци
Майка ви проста ,стига с тея насрани педали! 1000 теми за тях ,да мрът в лайна и толкоз,нервят ме ,ама още повече ме нервят тъпите им фенове ,то поне за боксови круши да ставаха,ама много лесно припадат !
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
преди година бях гледала техен клип и като гледам тоя Бил Каулиц и се чудя и се мая това момиче ли е или момче, викам си ейй каква мацка и после разбрах, че е момче![]()
![]()
по темата: не ми пречат нищо против, малко са БИ ама...![]()
Първоначално написано от BlackaTBW
Мен не ме дразнят толкова те, колкото феновете им![]()
Кат почнат да се имат за металяги и да се пишат из И-нет пространството "sexy_metal4i" и пр. не знам де ми бъркат. Пък и друго ме дразни - тази им мания!!! Направо е подлудяващо. Някви момиченца да са толкова влюбени във вокала им, че да си режат вените и да се депресират, че той е еди къде си.
Аз съм сигурна, че ако нямаше чак таква мания по тях, нямаше да са най-мразената и обичана банда в момента.