.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 104

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Tokio_Hotel_Fanka_forever
    Taka si e...napravo shte otkacha kak mojah da se krustq taka

The poor emo kid...

забравил бях колко е як то'о раздел :Д :Д
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Начи аз ги мразя защото музиката е ужасна изглеждат като педерасчета....и много други причини...
    BE A MAN..LISTEN TO CANNIBAL CORPSE ;}
    Entombed For live

Град
    Horrorwood
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Добре дошъл обратно!
    Your pseudo sunshine I don't need.

Град
    Shinigamiville
    мързеше ме ама изчетах темата и тва в бравото и аз го четох че дори си изплюх сока праскова върху списанието като прочетох 1-вия ред ><
    а някъде бях чела че ги свързват с емокор... пълни глупости НЯМА такова нещо няма и да има... а също четох че са и поп рок... поп да ама рок... някой друг живот

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    da naprao i az mnogo mu sa kefa tolkova 4e daje sa 4uda 6to vlizam o6te v nego ludnica e
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Мега фен Аватара на Infinity
    Ми не ги харесвам...вида им-ужасен е,,просто това е въпрос на избор..но аз по никакъв начин не дразня нито пък се опитвам да вгоря живота на феновете им...В КРАЙНА СМЕТКА ВСЕКИ СИ ИМА ПРАВО НА ИЗБОР!!!
    To infinity and beyond.

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Да ги мразя? Ха-ха! За да ги мразя, трябва да изслушам поне една тяхна песен докрай (е, пред това съм безсилна). Безразличие - това вече е друго нещо. Да, вокалист... (не знам как да завърша - -КАТА или -ЪТ) има странен глас, който лично на мен нииикак не ми харесва, изглежда странно, облича се странно... Лакира се, гримира се (тук поставям акцент, защото думите не се пишат с "в", сложено за...хм, благозвучие). Ако ви харсват - слушайте си ги. Всеки си има стил. Обаче не е нужно да правите 1 000 теми за тях, нали.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от xXxHyStErIcAlxXx
    Досега хора като теб се опитваха да ми промият мозъка като ми казваха , че всеки човек си има мнение ! Значи , ко някой като ти каже че е ТХ фен(който за първи път виждаш) ще се изплюеш в лицето му тей ли ? Браво , браво умно от твоя страна .......
    еми да кво да правим, да седим и да ви гледаме мазните физиономий..
    и да, целият ти профил говори колко си зле... като започнем от ник-а, до подписа...
    Maybe we're sealed in silence
    And maybe we feel a guidance
    Maybe your own devices
    Will keep you afraid and cold
    But i...

Before you die you see The Ring...

аз не мразя токио хотел.. но не слушам техни песни и са ми безразлични.. все пак различни, хора различни интереси

Повече от фен Аватара на YourPoison
    Еми аз лично не ги харесвам .. а какво ви е зор за мнението на другите слушайте си ги и със здраве ... за Бил просто нямам думи..противен ми е : )

Град
    ..In The Middle Of Nowhere....
    Защо има омраза към Токио Хотел?Сериозно ли като погледнеш и чуеш тази група не си отговаряш сама на въпроса....Ето няколко причини...
    1-Вокала прилича на педерас(да,мраза педераси!) а другия се прави на някъв бесен рапер,с което става ултра смешен
    2-Музиката им не струва...лиготии
    3-Всички 10 годишни пикли,които само казват "Лоф (оня педерас не му знам името)" подпомагат допълнително за лошия имидж на тия....

..this world is watching me..

Мега фен Аватара на teenems
    не че ги мразя ,безразлична съм ,,пука ми за някви германчета .
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    Shove IT
    http://vbox7.com/play:f8e301da
    ПоУзДрАвЧииНцИи За ВсИчкИ ШлЯдКи ФенЧитЪъЪЪ!

ПП. Гледа се със субтитри!

Супер фен Аватара на vampirekiss
    вси ми е тая дали ще съществува такава група изобщо,но повечето фенки са ХИПЕР досадни и направо на моменти стават смешни.Разбирам да си фен на някога-лошо няма,но пък каква е тази лиготия и превземаница по тея главата ми не го побира.Е,има и напълно нормални фенки,но какво да се прави.

Гадни, лигави педерастчета, с още по-гадни и немутирали гласове. Как да не ги мрази човек??
    България мрази педалите!
    Scorpions forever!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    даже и в подписа ти се вижда че си е чист гей
    БЪГЛГАРИЯ МРАЗИ ГЕЙОВЕТЕ ! Ейтва е отговора просто няма място за някви женчовци дето само заблудените 14 - 15 годишни пикли ги слушат !
    Смислови текстове ! - да повечето от вас не знаят немски и ми говорите за смислени текстове !
    Който знае за смислени текстови и хубава музика задържала се десетилетия и накрая да излезат някви гейове и да ги уважаваме ли ? - няма да се промени мнението за тях пълни олигофрени са
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

аз по едно време бях почнала да ги харесвам, постоянно ги слушах. Добре, че имаше няколко момичета от нашия клас, дето ме разубедиха. В крайна сметка сега ги мразя! Наистина аз съм от тези, които постоянно си ппроменят мнението и то за всичко. Забравих ги като се влюбих в една друга група, но и на тях вече не обръщам внимание. Сега мога да кажа, че съм влюбена в 5 човека и то все от тийн сериалите... Ама какво да се прави, такава съм си!
    Благодаря на тези, които отделиха време да прочетат глупостите ми, въпреки че те нямат никакъв смисъл!
    If you were born an original, don't die as a copy !!

Цитирай Първоначално написано от k0kster
    Защо има омраза към Токио Хотел?Сериозно ли като погледнеш и чуеш тази група не си отговаряш сама на въпроса....Ето няколко причини...
    1-Вокала прилича на гей(да,мраза педераси!) а другия се прави на някъв бесен рапер,с което става ултра смешен
    2-Музиката им не струва...лиготии
    3-Всички 10 годишни пикли,които само казват "Лоф (оня гей не му знам името)" подпомагат допълнително за лошия имидж на тия....
    +1 добре казано!
    "I like my beer cold, my TV loud and my homosexuals flaming." by Homer Simpson. http://www.vbox7.com/play:7a6b9157 Най-добрите !!!!!!!

защото са загубеняци

Град
    Някъде по широкия свят...
    Майка ви проста ,стига с тея насрани педали! 1000 теми за тях ,да мрът в лайна и толкоз,нервят ме ,ама още повече ме нервят тъпите им фенове ,то поне за боксови круши да ставаха,ама много лесно припадат !
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

преди година бях гледала техен клип и като гледам тоя Бил Каулиц и се чудя и се мая това момиче ли е или момче, викам си ейй каква мацка и после разбрах, че е момче
    по темата: не ми пречат нищо против, малко са БИ ама...

Цитирай Първоначално написано от BlackaTBW
    Нека ти дам подробно обяснение, защо не ги харесвам:
    -Музиката им определено не ми харесва. Имам чуството, че гладните котки пред блока ме атакуват с мяукане на високи честоти.
    -Визията им е без коментар. Единия се гримира и топира повече от средно статистическа звезда на български сайт за запознанства, другия като някакъв гангстер едва ли не с тея дрехи 6-7 номера по-големи от него. Другите двама дори не помня как изглеждаха.
    -Да не говорим за истеричните им 10-12 годишни фенки, които повтарят само 'Убичъъм Бил' и тн тн тн.
    Има още доста причини. Не ми пречат феновете, слушайте си ги там, ама поне спрете да парадирате с това. Всеки си има вкус, спрете да ни бутате пред очите вашия.

хахахахахаххаххахахахаа сцепих се от смях като почнах да чета коментара ти ЕВАЛА,а иначе щях да напиша нещо подобно

край на супер дългата ми реч

Град
    Шумен
    Мен не ме дразнят толкова те, колкото феновете им
    Кат почнат да се имат за металяги и да се пишат из И-нет пространството "sexy_metal4i" и пр. не знам де ми бъркат. Пък и друго ме дразни - тази им мания!!! Направо е подлудяващо. Някви момиченца да са толкова влюбени във вокала им, че да си режат вените и да се депресират, че той е еди къде си.
    Аз съм сигурна, че ако нямаше чак таква мания по тях, нямаше да са най-мразената и обичана банда в момента.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си