- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Омразата към Токио Хотел ?
На мен лично ми е много интересно , защо има толква много хора които мразят Токио Хотел и обиждат техните фенове .... Не правят лоша музика и текстовете на песните им са смислени . АКо е за външният вид на вокала .....НЕ виждам нищо лошо в това че се гримирва и лакирва , все пак кой е казал , че само жените могат да го правят , нали ?Да не е сексуалноста му ? В толкова много списания е казвал че не е гей , даже имаше и интервю с бившите му гаджета ! Искам да ми отговорите и моля без вулгарни изрази......
На мен лично са ми безразлични, защото не ги слушам... ама все пак си има право на мнение - едни ги харесват, други - неНе може целият свят да харесва едно и също нещо, нали ?
![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Знам , но има хора или по - точно анти фенове , които се опитват да вгорчят живота на феновете , ако мога да се изразя така ! Аз никога не съм принуждавала никой да ги слуша просто ме дразни тоява , че има хора които не знаят нищо за тях и въпреки това ги обиждат !
И какво и ем " Противното " и " Гнусното " и както се изказа аз май съм "ненормална " ?Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Ми не ги харесвам и толкова.Какъв е проблема,нали всеки има право на избор ?! : )
Hear this voice from deep inside
It's the call of your heart
Close your eyes and you will find
The passage out of the dark..
даже и в подписа ти се вижда че си е чист гей
БЪГЛГАРИЯ МРАЗИ ГЕЙОВЕТЕ ! Ейтва е отговора просто няма място за някви женчовци дето само заблудените 14 - 15 годишни пикли ги слушат !
Смислови текстове ! - да повечето от вас не знаят немски и ми говорите за смислени текстове !
Който знае за смислени текстови и хубава музика задържала се десетилетия и накрая да излезат някви гейове и да ги уважаваме ли ? - няма да се промени мнението за тях пълни олигофрени са
ей горе "колегата" знае какво да слуша))
Малко офф топик :
Ейтакива като вас само ги слушат с никове Глезленцетуууууу или някви изчанчени там просто нямам думи на къде вървите повечето
ваУ рокс
Grell
айде да не си показваме достойнствата си за тяхПървоначално написано от TellMeYourName
![]()
ваУ рокс
Grell
Всичко дето го каза е така .. само дето съм "колежка"Първоначално написано от BladeDancer
: )
Hear this voice from deep inside
It's the call of your heart
Close your eyes and you will find
The passage out of the dark..
Отвратих се от тях,когато разбрах,че вокалистката е вокалист..
Другият факт,който ме дразни,е че често ги споменават редом с Линкин Парк,а те са ми любимата група и смятам,че нямат нищо общо с Бил и компания.
Нека ти дам подробно обяснение, защо не ги харесвам:
-Музиката им определено не ми харесва. Имам чуството, че гладните котки пред блока ме атакуват с мяукане на високи честоти.
-Визията им е без коментар. Единия се гримира и топира повече от средно статистическа звезда на български сайт за запознанства, другия като някакъв гангстер едва ли не с тея дрехи 6-7 номера по-големи от него. Другите двама дори не помня как изглеждаха.
-Да не говорим за истеричните им 10-12 годишни фенки, които повтарят само 'Убичъъм Бил' и тн тн тн.
Има още доста причини. Не ми пречат феновете, слушайте си ги там, ама поне спрете да парадирате с това. Всеки си има вкус, спрете да ни бутате пред очите вашия.
край на супер дългата ми реч![]()
Your pseudo sunshine I don't need.
Офффф пак ли почвате с тях е ... ?
Не съм им фенка,това ли е проблема на всички тяхни фенове?
Разберете няма как да ни промените мнението за тия същества.
Групата ми е тъпа,както и феновете им.
Техните фенове са на такова ниско ниво както и цялата група,но това е нормално.
Големия вокал си избрал няква тъпа външност само и само за да има повече фенове,повече да се говори за групата и т.н. ...което е повече от малоумно.
Сега очаквам големите фенове да ме ''нападнат''![]()
;]
+ 1 \Първоначално написано от BlackaTBW
/
Не знам само кво ви пука, че някой ги мрази ?![]()
Харесвайте си ги като искате и не се интересувайте от мнението на другите.![]()
на 11 ли си ? Ще ти дойде акъла в главата мое малко "метълче"
писнало ми е да говоря за тях и феновете им големите "метъли"
айде със здравя
+1 ... omrazata mi kum tokio hotel e ... golqmaПървоначално написано от Diam0nD
![]()
Яки са.. А тези дето ги мразят..аз просто не виждам причина..![]()
![]()
![]()
![]()
Няма какво да се спори че е на 10-11-12Първоначално написано от DeadpooL
а пък тея shit-ни не ги сравнявай с метъла ! просто има много разлика между хубава музика и грачене с показване на женското в тях
пп както някой беше написал отгоре възмутих се че вокалката е вокал !
пп2 : тея са като наще български хитови изпълнители ( чалгарите ) , само дето нямат какво да покажат !
ваУ рокс
Grell
Първоначално написано от BlackaTBW
+1
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Не ставааат!![]()
![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Това , че съм фен не означава , че съм на 10 забога ! Аз съм на 16!Набий те си го в главите ! Н-Е В-С-И-Ч-К-И Ф-Е-Н-В-Е С-А Х-Л-А-П-Е-Т-А !
Казах ви , просто защо анти феновете постоянно обиждате феновете ! ????
![]()
П.П. - Токио Хотел не са Метал , а Поп Рок !![]()
Просто освен нещата, които всички харесват трябва да има нещо, което всички да мразят...в случая това нещо е токио хотел
Всеки тру метъл фен трябва минимум 3 пъти на ден да казва колко много мрази токио хотел
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Когато някой каже , че слуша ТХ аз се отвръщавам от него.Ужасни са.Бил не може да пее.Слушала съм им песни.Едвам издържах.
Да и всеки TRUE ТХ фен трябва да напомня поне 10000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 000000000000000000000000Първоначално написано от Momchence
пъти на хора като теб колко са заБАВНИ с тъпите си острумия !