.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 104
    Град
    In Bill's Bed :D

Омразата към Токио Хотел ?

На мен лично ми е много интересно , защо има толква много хора които мразят Токио Хотел и обиждат техните фенове .... Не правят лоша музика и текстовете на песните им са смислени . АКо е за външният вид на вокала .....НЕ виждам нищо лошо в това че се гримирва и лакирва , все пак кой е казал , че само жените могат да го правят , нали ?Да не е сексуалноста му ? В толкова много списания е казвал че не е гей , даже имаше и интервю с бившите му гаджета ! Искам да ми отговорите и моля без вулгарни изрази......

Град
    V MoQtA StAq
    На мен лично са ми безразлични, защото не ги слушам... ама все пак си има право на мнение - едни ги харесват, други - не Не може целият свят да харесва едно и също нещо, нали ?
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Град
    Знам , но има хора или по - точно анти фенове , които се опитват да вгорчят живота на феновете , ако мога да се изразя така ! Аз никога не съм принуждавала никой да ги слуша просто ме дразни тоява , че има хора които не знаят нищо за тях и въпреки това ги обиждат !

Град
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    защото са противни и гнусни и всеки нормален,хетеро-сексуален човек трябва да ги презира
    И какво и ем " Противното " и " Гнусното " и както се изказа аз май съм "ненормална " ?

Ми не ги харесвам и толкова.Какъв е проблема,нали всеки има право на избор ?! : )
    Hear this voice from deep inside
    It's the call of your heart
    Close your eyes and you will find
    The passage out of the dark..

Супер фен Аватара на BladeDancer
    даже и в подписа ти се вижда че си е чист гей
    БЪГЛГАРИЯ МРАЗИ ГЕЙОВЕТЕ ! Ейтва е отговора просто няма място за някви женчовци дето само заблудените 14 - 15 годишни пикли ги слушат !
    Смислови текстове ! - да повечето от вас не знаят немски и ми говорите за смислени текстове !
    Който знае за смислени текстови и хубава музика задържала се десетилетия и накрая да излезат някви гейове и да ги уважаваме ли ? - няма да се промени мнението за тях пълни олигофрени са

ей горе "колегата" знае какво да слуша ))

Малко офф топик :

Ейтакива като вас само ги слушат с никове Глезленцетуууууу или някви изчанчени там просто нямам думи на къде вървите повечето
    ваУ рокс
    Grell

дреме ми за Токио Хотел

Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    дреме ми за Токио Хотел
    айде да не си показваме достойнствата си за тях
    ваУ рокс
    Grell

Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    даже и в подписа ти се вижда че си е чист гей
    БЪГЛГАРИЯ МРАЗИ ГЕЙОВЕТЕ ! Ейтва е отговора просто няма място за някви женчовци дето само заблудените 14 - 15 годишни пикли ги слушат !
    Смислови текстове ! - да повечето от вас не знаят немски и ми говорите за смислени текстове !
    Който знае за смислени текстови и хубава музика задържала се десетилетия и накрая да излезат някви гейове и да ги уважаваме ли ? - няма да се промени мнението за тях пълни олигофрени са

ей горе "колегата" знае какво да слуша ))

Малко офф топик :

Ейтакива като вас само ги слушат с никове Глезленцетуууууу или някви изчанчени там просто нямам думи на къде вървите повечето
    Всичко дето го каза е така .. само дето съм "колежка" : )
    Hear this voice from deep inside
    It's the call of your heart
    Close your eyes and you will find
    The passage out of the dark..

Отвратих се от тях,когато разбрах,че вокалистката е вокалист..

Другият факт,който ме дразни,е че често ги споменават редом с Линкин Парк,а те са ми любимата група и смятам,че нямат нищо общо с Бил и компания.

Град
    Horrorwood
    Нека ти дам подробно обяснение, защо не ги харесвам:
    -Музиката им определено не ми харесва. Имам чуството, че гладните котки пред блока ме атакуват с мяукане на високи честоти.
    -Визията им е без коментар. Единия се гримира и топира повече от средно статистическа звезда на български сайт за запознанства, другия като някакъв гангстер едва ли не с тея дрехи 6-7 номера по-големи от него. Другите двама дори не помня как изглеждаха.
    -Да не говорим за истеричните им 10-12 годишни фенки, които повтарят само 'Убичъъм Бил' и тн тн тн.
    Има още доста причини. Не ми пречат феновете, слушайте си ги там, ама поне спрете да парадирате с това. Всеки си има вкус, спрете да ни бутате пред очите вашия.

край на супер дългата ми реч
    Your pseudo sunshine I don't need.

Град
    при мама
    Офффф пак ли почвате с тях е ... ?
    Не съм им фенка,това ли е проблема на всички тяхни фенове?
    Разберете няма как да ни промените мнението за тия същества.
    Групата ми е тъпа,както и феновете им.
    Техните фенове са на такова ниско ниво както и цялата група,но това е нормално.
    Големия вокал си избрал няква тъпа външност само и само за да има повече фенове,повече да се говори за групата и т.н. ...което е повече от малоумно.
    Сега очаквам големите фенове да ме ''нападнат''
    ;]

Цитирай Първоначално написано от BlackaTBW
    -Музиката им определено не ми харесва. Имам чуството, че гладните котки пред блока ме атакуват с мяукане на високи честоти.
    -Визията им е без коментар. Единия се гримира и топира повече от средно статистическа звезда на български сайт за запознанства, другия като някакъв гангстер едва ли не с тея дрехи 6-7 номера по-големи от него. Другите двама дори не помня как изглеждаха.
    -Да не говорим за истеричните им 10-12 годишни фенки, които повтарят само 'Убичъъм Бил' и тн тн тн.
    Има още доста причини. Не ми пречат феновете, слушайте си ги там, ама поне спрете да парадирате с това. Всеки си има вкус, спрете да ни бутате пред очите вашия.

+ 1 \/

Не знам само кво ви пука, че някой ги мрази ?
    Харесвайте си ги като искате и не се интересувайте от мнението на другите.

на 11 ли си ? Ще ти дойде акъла в главата мое малко "метълче"
    писнало ми е да говоря за тях и феновете им големите "метъли"
    айде със здравя

Град
    Varna
    има световна конспирация срещу токио хотел ,щот са най-яките и готини ,и правят най-яката музика ! ... на 2/3 от хората просто са им противни ,и аз съм в тва число ... теб това кво те засяга . Не ги слушам ,не им се кефя ... ти на дали се кефиш на рапърите дет аз слушам ,така че ....

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от Diam0nD
    има световна конспирация срещу токио хотел ,щот са най-яките и готини ,и правят най-яката музика ! ... на 2/3 от хората просто са им противни ,и аз съм в тва число ... теб това кво те засяга . Не ги слушам ,не им се кефя ... ти на дали се кефиш на рапърите дет аз слушам ,така че ....
    +1 ... omrazata mi kum tokio hotel e ... golqma

Яки са.. А тези дето ги мразят..аз просто не виждам причина..

Цитирай Първоначално написано от DeadpooL
    на 11 ли си ? Ще ти дойде акъла в главата мое малко "метълче"
    писнало ми е да говоря за тях и феновете им големите "метъли"
    айде със здравя
    Няма какво да се спори че е на 10-11-12
    а пък тея shit-ни не ги сравнявай с метъла ! просто има много разлика между хубава музика и грачене с показване на женското в тях
    пп както някой беше написал отгоре възмутих се че вокалката е вокал !
    пп2 : тея са като наще български хитови изпълнители ( чалгарите ) , само дето нямат какво да покажат !
    ваУ рокс
    Grell

Цитирай Първоначално написано от BlackaTBW

+1
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Не ставааат!
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

ти си скрита фенка не се прави

Град
    Това , че съм фен не означава , че съм на 10 забога ! Аз съм на 16!Набий те си го в главите ! Н-Е В-С-И-Ч-К-И Ф-Е-Н-В-Е С-А Х-Л-А-П-Е-Т-А !
    Казах ви , просто защо анти феновете постоянно обиждате феновете ! ????

П.П. - Токио Хотел не са Метал , а Поп Рок !

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Просто освен нещата, които всички харесват трябва да има нещо, което всички да мразят...в случая това нещо е токио хотел

Всеки тру метъл фен трябва минимум 3 пъти на ден да казва колко много мрази токио хотел
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Когато някой каже , че слуша ТХ аз се отвръщавам от него.Ужасни са.Бил не може да пее.Слушала съм им песни.Едвам издържах.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    Просто освен нещата, които всички харесват трябва да има нещо, което всички да мразят...в случая това нещо е токио хотел

Всеки тру метъл фен трябва минимум 3 пъти на ден да казва колко много мрази токио хотел
    Да и всеки TRUE ТХ фен трябва да напомня поне 10000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 000000000000000000000000
    пъти на хора като теб колко са заБАВНИ с тъпите си острумия !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си