- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Омразата към Токио Хотел ?
ъъ... нямам нищо против групата и музиката им ... аз съм слушала само 1 песен и даже вече не си я спомням за това няма да коментирам : ) ми всеки с мнението си все пак ,но според мен кат се чувства гей нека да си се облича така ... на някой пука ли му?според мен отговора е не : ) но сега е ред на фенкитееми ... за мое нещастие и голям срам
присъствах на една фен срещичка и то заради най-добрата ми фр (която в момента супер здраво храни тх) през цялата фен среща аз съм била с качулка на главата и възможно най-далече от бесните недоразвити фенки :/ беше голям срам
една от фенките даже ми заяви гордо , че ходила в някакви магазинчета и гепсала някакви неща (следваще малка лекция , при което тя се опита да извърти така нещата,че все едно не го е правила)
най-култовото беше ,когато аз им заявих аз тея не ги слушам ,даже не са ми и симпатични ,при което гледаш как 30 пикли седят и ме гледат злобно, но не смеят да ми кажат нищо
пък не знам каква е тая тъпа мания да мрънкат на всички как тх не били слушани ,а даже презирани ... еми милички фенчета , те са по скоро презирани заради вас самите , защото сте тъпи ,депресирани пикли : ) аз мисля да спра до тук да пиша,че стана малко дълго и евала ,му правя на този който го прочете цялото
![]()
~ дъгата е моят любим цвят ... *
[ дрън ... ♫ ♪ ♫ ]