- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Омразата към Токио Хотел ?
Относно педерастията не ми пречи. Все пак не може да кажете, че Елтън Джон не струва щото е хомо.[/quote]
+1това е така!
Понякога поставяш стени около себе си,
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно,за да ги разбие
1.Има доста други известни изъпнители - педали, ама тях не ги мразят. А и може да изглеждат като педали Токио Хотел, но реално не са. Като Азис, рекламен трик.Първоначално написано от TheRestorer
2.Значи не може да си нормален мъж и да имаш дълга коса.
3.То и хауса е такъв, ама всички го слушаме.
5.Същото може да се каже за всички метълски и рок групи, както и за чалга певиците, всички типове фенове луднали по някакъв вид изпълнители.
Не че ги защитавам, и аз не ги слушам, ама просто омразата към тая група е в това, че е свързана с емовците, че хората се чувстват по-добре като заедно обиждат и се обединяват срещу даден тип хора или музика.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
има супер мноо причини поради които мразя ТХ!!!! 4овек, няма да ме убедиш, че не са толква лоши....Аз съм ги слушала и за мен тва което правят не е музика, аз слушам метъл и мразя ТХ така както мразя и чалгата! И освен това мразя да казват за Токио Хотел, че и тва също е метъл! Тва са пълни глупости!![]()
Така добре.
1.Фреди Меркюри също е бил педал - нищо лошо.С тая разлика, че е бил талантлив.
2.Какъв талант е вложен в песен на Токио Хотел
3.Какво подяволите ги бърка кой ги харесва и кой не.
4.За косата - по твойта пък логика не трябва да има жени с къси коси.Има си май определени женски и определени мъжки неща - както например няма мъже балерини или мъже медицински хм.. братя и жени сумисти.Може и да има, но не пробладават.Музиката им е слушана от малките, които си мислят, че много струват.И да слушаш музика, без да я разбираш - кел файда ...
Та тия нямат дори музикално образование , песните са им прости и комерсиялни с безмислени текстове за любовта или некви др чекий ( не съм чел само предполагам) има много други немски и световни поп рок банди който са по добри от тия позьорчета аз от рок музиката най много уважавам Индустриял и Спийд метъла
“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”
http://www.myspace.com/candykillertm
Музиката им е смотана,лакирането гримирането изобщо не е мъжка работа.. като искат да прили4ат на Елза Парини постигат го !
Те и всичките им фенове са смотани,накратко олигофрени които не говорят със никого и неска са им фенове утре са им анти-фенове и те не знаят какво още искат ! Музиката им е пълна боза но пове4ето лапета я слушат не щот им харесва а щот връсниците им я слушат и ве4е кат са им фенове са много пе4ени и т.к ! Така че на тях и всичките техни фенове едно ще им кажа:FUCK OFF !
"БРАВО" 03/2009:
Рубрика Откровено
Цитирам: "НАПЪЛНО ОТЧАЯНАТА, 17г.:
Аз и най-добрата ми приятелка сме лудовлюбени в Tokio Hotel. Те са нашият живот, ако ги нямаше, досега да бяхме мъртви. Ако не отидем на коцерта им, сме решили и двете да се самоубием. Ние ще го направим в името на групата - на нашите идоли. И постоянно мислим за самоубийство. Всеки ден плачем постоянно и се режем, защото не ни се живее повече. Само едно единствено нещо ни дели от смъртта и това са нашите идоли. Моля ви да ни помогнете, защото положението е ужасно сериозно."
Има ли нужда от коментар?!
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
^![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това не мога да го коментирам![]()
А дали не е ебавка, защото ако не е - определено не мога да го кометирам.![]()
Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
ооо Я стига.. това да са фенове ?! не ме размивайте
чак на мен ми е писнало (а слушам тази мразена група от повече от 3 години) от такива ***** (да не ги обиждам), който твърдят коолко голеееми фенки били, а само казват колко си обиЦкат този и онзи и ще убият еди коя си, ако припари до тях![]()
и съм сигурна, че именно за това анти-фенове мразят най-вече феновете..
че то и аз мразя такива... и те ме мразят, защото не могат да проумеят, че на тая земя има човек, който да СЛУША тази група, а не да се захласва колко много ги обича![]()
няма да чета и тук.. както съм правила в безброй много сайтове..
ТХ не ме интересува как изглеждат, не ме интересува кой какъв е и честно казано нищо не ме интересува..
факт обаче, че ми харесват песните и ги уважавам за това, че са една от малкото групи (броят се на пръсти) от Германия, които постигат такъв успех...
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Само ЛИНКИН ПАААРК най-яката музика мога да слушам една песен 100000 години и няма да ми писнеее а тея ТокйовцитеВеднъж викам на тате "Тате според тебе тва мъж или йена е?"тате вика"Жена е"
божее хич не ги харесвааамНе че ги слушам няаам нищо против феновете има ама просто лично мнение ужасни са
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
аз първия път когато ги видях, помислих че вокала е момичеПървоначално написано от emo_girl953
![]()
а като попитах в един сайт момиче ли е или момче, всички ме напсуваха![]()
ей от тогава си има нещо против феновете... (е мен си не броя
)
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
мм ... за жалост това не е единичен случай... това е масово при тх феновете :/ най-добрата ни приятелка беше преди фенка на тх ... да вярно и тя ревеше за така наречените идоли , но в момента ги псувадобре ,че тя се освести
![]()
~ дъгата е моят любим цвят ... *
[ дрън ... ♫ ♪ ♫ ]
всички свързват Токио Хотел с емокор-а, а емата са олигуфрени с резани вени и от там може би масовата омраза
пък и немския не е толкова добър за песни освен може би в случая на Рамщайн защото там е само викане ()
и наскро четох, че две момичета са решили да се самоубият ако ТХ не дойдат в България за концертщо за мания?
аааааа точно ей за ей това става думаПървоначално написано от BrainlessROCKBABY
![]()
![]()
Тва е гавра. Верно, че са мега-зле фенките, ама чак да пратят тва.. съмнявам се. А и на 17 поне малко се осъзнава човек и няма как да е толкова луднал. Ако все пак е истина - дано вече са се самоубили. Ба*ти пу*китеПървоначално написано от BrainlessROCKBABY
.
"Совите не са това, което са.."
Ami az veche ne sum im fenka i se otkazah ot tqh zashtoto osuznah 4e ima mnogo po kachestvena i hubava muzika ot tqhnata....I nai veche zaradi fenkite im koito sa tolkova prosti a az ne iskam da stavam kato tqh zashtoto sa smeshni![]()
When you can live forever...what do you live for?
I HATE TOKIO HOTEL !!! TH SUX!!!
^ А днес деца, ще се запознаем с важен житейски урок - не носете никове, с които се вричате във вечна любов на някоя група, защото след 2 месеца, ще ги мразите.![]()
Your pseudo sunshine I don't need.
Taka si e...napravo shte otkacha kak mojah da se krustq taka![]()
When you can live forever...what do you live for?
I HATE TOKIO HOTEL !!! TH SUX!!!
kakva omraza e ta te sa veliki zaedno s hong kong kvartira i taivan ob6tejitiq sy6to i pakistan motel ludnica naprao![]()
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Праат са на интересни без да имат талант
сеедно гледам българска чалга
тц... тея безмислени теми за токио хотел са повтарят като реклами на хубав филм... няма ли да престанете....ето какстоят нещата приличат на момичета-момчетата ги мислят за гейове.Момичетата им са кефят щото уж били сладки... и тей като СЪМ гледала живи изпълнения на ТХ ще кажа че когато за пръв път излязоха-да бяха интересни и добри... после вече с релийсите на англ и с операцията на гласните струни на вокала бил пее повече от ужасно...Мина интереса ... тва е