- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Чудя се каква прическа
Момче съм и се чудя каква прическа да си направя.УТре ще ходя на фризьор.Мойта сега е за гел с бритон, но през зимата не я правя, че е студ и затова мисля да я сменя.Но като е мн. къса не ми харесва, някак не ми седи добре май..Най- ми е добре като е нещо средно.Чудя се какво да кажа на фризьоркат?3-4 номер или?Благодаря от сега
ММ не ми се ще много.Косата ми е по обемна и по бухнала.Но не я харесвам акто става така затва ще я стрижа.
a be pichi 30% ot temita sa takiva s myjki pricheski potyrsi malko iz tyrsachkata ili iz google... baxti myrdite deto ste.... sichko na gotovo... mi ne stava taka... sorry... kato otidesh na frizior she pomolish za nqkoi katalog i she gledash... tolkos li ste.............!![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
всъщност гледах всичките теми.И те бяха постригвайте се късо или еди как си.е какви каталози да глеамlol
аз съм така http://www.gallery.becomegorgeous.co..._boys-178.html и отзаде пак изкривено и е много яко...
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!