.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Град
    Shumen

Eдна история за мен и едно момче

Имаше едно момче което ужасно много харесвах дори може да се каже че го обичах.Постойнно се въртях около него пишехме си в скайп но той сякаш не изпитваше нищо към мен като излизахме с приятелки гледаше само тях по точно да се изразя не ми обръщаше внимание!Един ден се престраших и му казах че го обичам ужасно много,той се усмихна и си тръгна.На другия ден ми писа в скайп ``И аз те обичам``.
    Аз неможах да повярвам !След няколко месеца една приятелка ми казваше да не се занимавам с него защото той си играе с мен,аз не и повярвах,но беше точно така Питах го и той се прична!Аз го намразих!е исках да го виждам.! Той запозна да се върти около мен както правех преди аз.Постойнно ми званеше, пишеше ми смс-и Но аз пак не си върнах чувствата до ден днешен!

Можете ли да ми кажете какво да правя

Град
    40 Miles from the Sun
    Той не те обича, а обича твоето внимание. Ти си била все около него и на него му е харесвало да бъде харесван. Сега, когато ти си се отдръпнала, той започва да се върти около теб с цел отново да си те върне. Абе, не знам дали го обясних, ама идеята е да го забравиш и да не се занимаваш повече с него.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Той не те обича, а обича твоето внимание. Ти си била все около него и на него му е харесвало да бъде харесван. Сега, когато ти си се отдръпнала, той започва да се върти около теб с цел отново да си те върне. Абе, не знам дали го обясних, ама идеята е да го забравиш и да не се занимаваш повече с него.
    +++Напълно съгласна
    Аа до това,като гледам от това което си написала (автора)..не, не те е обичал.Ако найстина беше така смяташ ли,1 в деня в който си му признала той е трябвало даа се усмихне просто да се отвърне и да си отиде?!Иска вниманиее момчето..добре си направила,че си му показала че едва ли не,не може да си играе с теб.Остави го даа се блъска за това,че не е помислил преди всичко.И не съжалявай за нищо.Според мен си права ..успех
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    nali znai6 ocenqvame ne6to kogato go izgumim az mislq 4e toi ne te e obi4al v jivota stava taka 4e kogato obi4a6 nqkoi toi ne go ocenqva a kogato ve4e ne ti puka toi te tarsi no vpreki tova mislq 4e 4ustvata mu ne sa istinski i samo si igrae s teb

Мега фен Аватара на Hilary_
    Абе надали те обича но обича вниманието на тези около него... Такъв човек не си заслужава според мен... тъпо е да не обръща внимание когато е желан а после да стигне до там че да те преследва и то само за внимание... тцтц какви хора има... лелеее... Разкарай го и изобщо не му се връзвай ...

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Дам, определено му липсва вниманието ти и за това те търси. И на мен ми се е случвало нещо подобно - тичам по някой, той не ми обръща мнимание, като се отдръпна и чак тогава почва да се прави на ударен с мокър парцал... Най-правилното решение в случая е да не му обръщаш внимание - просто момчето е от онзи тип дето обича да е център на внимание и по този начин да си вдига акциите Не си заслужава. Ако наистина има някакви сериозни намерения повярвай ми ще намери начин да ти ги покаже
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мм моята история е същата само че аз не му признах че го обичам , а че ми харесва , ама накрая той разбра, сяяя аз го ненавиждам а той си мисли , че го харесвам, ама на мене не ми пука, така че продължи напред и остави миналото настрана

Град
    Shumen
    Да наистина сте прави Преди малко като ми се обади му прочетох едно две от мненията ви...А той ми каза какво е товааа пък...? И азз емиии коментираТ ни

Напълно см съгласна

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    След като вече нямаш чуства към него,защо питаш какво да правиш?

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Той не те обича, а обича твоето внимание.
    Именно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си