.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Супер фен
    Град
    na edno mqsto

психология

значи аз съм още малка,но се интересувам от психологията..по-точно искам да следвам психология. Въпроса обаче ми е какви са приемните изпити? ако някой знае ще му бъда мн благодарна да ме информира,защото смятам да се готвя от рано. благодаря ви предварително
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    Pays de la Loire
    Къде искаш да следваш?

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.

Re: психология

Цитирай Първоначално написано от donkihot
    значи аз съм още малка,но се интересувам от психологията..по-точно искам да следвам психология. Въпроса обаче ми е какви са приемните изпити? ако някой знае ще му бъда мн благодарна да ме информира,защото смятам да се готвя от рано. благодаря ви предварително
    И аз съм така Ама имам още време..от 11 клас ще започвам да се подготвям за кандидатстване
    п.с - Ако не се лъжа във Варна можеше да се кандидатства с психология, но не съм сигурна..
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    там е въпроса,4е знам че има в сф в университета климент охридски,но за другаде не знам и искам да събера информация повече и ест искам да знам с какво с литература с история с философия или с квото там се кандидаства
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Мога да ти помогна само за СУ.
    Кандидатстудентски изпит: по избор - български език и литература, английски език, немски език, френски език, испански език.

Балообразуването е сбор от оценката на конкурсния изпит, умножена с коефициент 3, и матура или оценка от дипломата по български език и литература (по избор на кандидата); матура или оценка от дипломата по чужд език (по избор на кандидата).

и аз съм пред същия въпрос, значи мове и във Варна...
    А нужно ли е да имаме значителни предварителни знания по Психология или там почваме отначало?
    A wise man remembers his friends at all times; a fool, only when he has need of them.

----> http://prize.bg/mimilia

Град
    София
    Принципно не знам къде има такива неща, но можеш да питаш някой от учителите ти да те насочи към друг, за да ти обясни з акакво става на въпрос.
    Don't tell me what I can or can't do !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си