- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво обичате
Нали е форум за любов.
Там кой и какво обичате?
не, не е форум за любов![]()
форума е за тийнове :P
по темата: обичам семейството, роднините, приятелите и момчето до мен...обичам и животни ако се брои![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Свирката обичам. Без останалите неща мога да мина.
Another version of the truth..
Обичам семейството си, приятелите си и себе си.![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Обичам семейството си, приятеля си, обичам ски, обичам планината, обичам да спя, обичам летните вечери и музиката на Скорпионс...обичам едно момиче(не съм лесбийка)...
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
обичам всички които обичат мен
Живота си и всички,които са във него ...
Обичам шопската салата.
"Влюбена съм, ала не във теб, а в живота влюбена съм лудо!"
От написаното до тук, мисля, че ясно си пролича какво обичам.![]()
А сега сериозно-Обичам доста работи като се замислят, но най са ми на сърце-мама и тати и малкия ми брат, обичам си приятелите /истинските такива, които ще рече не повече от 6-7 човека/, ОБИЧАМ ШОКОЛАДА, но не и натуралния, обичам София, обичам да е студено, да вали, да съм в планината и да карам ски, обичам да спя до късно и да се мотая, без да ми пука, че си пилея времето.Обичам да се смея без причина, също и да плача /о, да, знам колко емовско прозвуча това(=
И още 120393208483484 неща, нооо за момента, тези са достатъчни.(:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Най-много обичам едно момиче което не ме обича![]()
sebe si, priqtelite si, semeistvoto si, i edno velikolepno momiche![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
котките си ... такива са сладури!!!!!!!!![]()
someone else...
ама съвсем честно, обичам да обичам едно момиче, и обичам да се чувствам обичан от нея! друго не обичам и не ми трябва друго
Ами обичам себе си, обичам музиката, обичам разх0дките, 0бичам времет0 да е мрачно,но задушно, обичам семейството си, 4-5 приятелки и обичам да спя.:P
бОлкаТа никОга нЕ сПиРа - сПиРа да тИ пукА, че тЕ бОли..
Обичам да плача, обичам нощно време да гледам небето и звездите. Обичам морето, музиката, поезията... Обичам приятелите и семейството си.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
себеси мама приятелями и вуичообичам и да си хапвам шоколадче
Най обичам шкембе чорбата![]()
![]()
![]()
Преди всичко приятелите и семейството си!След това здравето.На 3то място-музиката.Нещо уникално,без което живота и начина на мислене на един човек няма да е същото.След това идва честността.Това са нещата които обичам!А ... да,обичам свинско със зеле.Шкембе чорбата също ми е от любимите ястия.
Обичам тези,които ме обичат![]()
обичам си краката-мн си ви лофкам ей,мамини златни!
Обичам да е лято да ми е забавно да съм сигурен че нямам нищо да права в един дълаг период от време и всички около мен да са щастливи (задължително) .Да не се забивам по кафета а ако ще пием да пием на екзотични места.
себе си![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!