.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

14-ти февруари

Наближава 14-ти февруари и ме налегнаха мисли как да изненадам половинката си и какво да и взема... нещо малко но оригинално ( по-трудния варянт) или нещо не толкова оригинално но компенсиращи с размерите си .

Вие какво мислите да вземете на половинката си ?

Re: 14-ти февруари

Цитирай Първоначално написано от ManyG
    Наближава 14-ти февруари и ме налегнаха мисли как да изненадам половинката си и какво да и взема... нещо малко но оригинално ( по-трудния варянт) или нещо не толкова оригинално но компенсиращи с размерите си .

ти добреее ли си бе.......имаа хиляяяда темии за тоя тъпия празник.....айде потърси малко......преди да пускаш тъпа тема...!

аз му направих 2 подаръчета от себе си, много са оригинални и романтични, дано му харесат но може да купиш на приятелката си плюшено сърчице голямо, то си е точно за празника, но мисля, че вече е малко банално. може пък да е нещо сребърно/златно (гривна,герданче,ланец,вису лка или пръстен, стига да има чувство за хумор и да не си помисли нещо хихи) зависи какво обича тя.
    Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    вземи й голямо сърце мен лично мн ми харесват

Наистина, ако използваш търсачката няма да сбъркаш

Re: 14-ти февруари

Цитирай Първоначално написано от fuCkLovEeee
    Цитирай Първоначално написано от ManyG

ти добреее ли си бе.......имаа хиляяяда темии за тоя тъпия празник.....айде потърси малко......преди да пускаш тъпа тема...!
    +1

Не ви ли омръзва всяка година да питате едно и също?!?!
    Даже не си заслужава, защото това не е български празник!!! Това е просто нещо измислено! Защо трябва да има специален ден (празник), в който да обичаш някого след като има 365 дни, в които можеш да го правиш?
    Peace

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Малко, но оригинално!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    10 кила свински мръвки и каса бира

Град
    Инкогнито
    3 кутии презервативи, който трябва да използва за 1 вечер

hottie
    Guest
    темата се повтаря многократно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми