- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ето го и моя проблем-който може да помага.. :х
здрасти на сички..
ето го и моят пробле-значи от класа има 2 кокошки с които, бях приятелка и те си пускаха някви лафове докато бяхме фр обаче аз не знаех че са се базикали с мене всъщност..та сега се скарахме и те почнаха да настройват класа..много искам да й шибна един някой ден...зад гърба има много хора, на които мога да разчитам след това, но ме е страх шот са 2.... кажете кво да правя..много ме е яд , че две селянки си ме въртят на малкия пръст..
.. докато бяхме фр аз сичко праих за тях..моля за савети
П.С. леле колко съм била заблудена![]()
![]()
![]()
![]()
inna - fall .mp3 (musiicc)
Просто ги игнорирай.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Ми шибни им по един като искаш, ама гледай после да не изядеш ти боя, чеее.... И все пак най добре ги игнорирай, щото с бой нещата не се оправят.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Игнорирай. Няма смисъл да се тормозиш![]()
Stay up all night with the stars *
офф са една фр им писа там нш и те са сиг утре ше ме тормозят.. (да ме ебават имам впредвит)![]()
![]()
![]()
Ебавай ги и ти. Не можеш ли да затапваш?
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Накарай някой момчета да се гаврят с тях - повечето са експерти по гавренето с момичета![]()
poznato ako te hranat hrani i ti da ne ti puka. Koi sa tiq da ti kazvat kvo da prai6?!?!?! samo ne se sduhvai gledai da gi zatapi6 6oto 6e stane tupo![]()
Дори да умра,не ще загина
не ще увехне мойта кожа,
защото алкохола който ще изпия
не ще ми позволи да се разложа.
Не сипвайте на гроба ми вода,
на онзи свят не искам да се мия,
но ако възкръсна от пръстта,
ще бъде само за да се напия.
В никъв случай недей да мълчиш като говорят нещо за теб/против теб в твое присъствие.Не покажеш ли характер, не изразиш ли мнение, после става още по-трудно.Аз така си мисля, може и да греша.Отвръщай им.Или както сама каза им шибни по 1 тупаник да се осъзнаят.
![]()
![]()
не ме е страх щото, никой не ги харесва..курвите тъпи дошли ми от село пф..Първоначално написано от plmn
![]()
![]()
.. кат се сетя така ме хваща яд че...
Да ви имам пубертетските проблеми.
Хвани ги една по - една и ги ошамари к'во толкова,а и нали имаш много хора "зад гърба" хвани ги с теб и право при "кокошките" Толкова ли е трудно?!
хаххха скоро две гейши го напрайха тва и на мене...Ама кофти човек си избраха,щото ги затапвам мн яко...Та...или им отговаряй подобавящо или просто убий глупака с мълчание =] И...хич да не те грей те кви ги ръсят.. Все пак важната си ти![]()
намери си други приятели от класа, и настройвай тях срешу кокошките, и аз съм имала подобни проблеми когато целя клас се деляхме на две друпи, но във всяка група имаше по 7/8 момичетасега пак сме на групи, обаче се разбираме с другите
![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
когато бях 3 или 4 клас, с най-добрата ми приятелка се скарахме и тя настрои целия клас с/у мен и ми беше мн гадно
но както винаги се сдобряваме и всичко стана нормално
но се сетих, че може и вие да се 'сдобрите' (по някъв начин)
и накрая да им забиеш неочаквано нож в гърба
Е като не те е страх и като никой не ги харесва ебавай ги и ти...даже можеш да помолиш тези двама човека заад гърба ти да са с тебе кофато ги ебава6 за да те подкрепят....Първоначално написано от princess85
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Храни ги.
Ако са леко пълнички (имат малко коремче и т.н.) им кажи "Това коремче ли е или са косми по корема?", при мене това действа и яко се сдухват.
Но не им се оставяй. Отвръщай на удара с удар. Може да им удариш по един шамар, но нека е по-мъчително, първо ги храни.
Първо... като ти кажат нещо, ти им отговори с няква брутална затапка...
А ако искаш да им направиш мръзно, някой път седни зад някоя от тях и й резни косата... ама така, че да личи... ще откачи гарантирам ти![]()
Първоначално написано от ChezZ
![]()
![]()
![]()
май вече никога не искам да се карам с никой
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
но тфа е мн яка идея .. действай и после пиши кфо е станало![]()
като им шибнеш по един тукат няма да промениш нищо... отбягвай ги, гледай ги с презрение, съгласявай се с техните ебавки... това е главната затапка... и мен ме тормозеха преди, но сега спряха, щото видяха, че не струват...
Каква е развръзката...??? Наака ли ги? Сподели![]()