- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ето го и моя проблем-който може да помага.. :х
аз ти предлагам да намериш някой пич да ги ебава ние момчетата сме мн. добри в това![]()
отговори на глупака с мълчание<== нещо такова беше.С две думи заеби ги,но пък ако си нямаш работа в даскало що пък да не си запълниш времето кат се поизгравриш с тяхнакарай ги да се чувстват така както ти се чувстваш да видат кво ти е било.Все пак тва са две кифли няма да им се оставяш ей!!!
![]()
Ако можеш да затапваш ги затапвай... смисъл аз съм се научила точно от такива и сега рядко някой може да ми каже нещо напреки... ако не ги игнорирай...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
айде подаръка ти за 14-ти
http://zamunda.net/details.php?id=32793
няколко маймуни сме на клона, не се чудете що така пишем.
приятел нямаш ли?
FuCk th3 deamoN
много време търсих такъв филм има полза от негоПървоначално написано от nekaf
![]()
![]()
FuCk th3 deamoN
Ебавай се и ти с тях![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Оня ден една патка от класа, същата селянка като тия около тебе, се издзвери на един приятел, а ние с нея много се мразиме попринцип и аз като и се нахвърлих. Получи се много яко,щото тя се мисли за много готина и голяма, а на 13 сме си деца квото и да си говориме и много злобно я храних, се пак никой не е длъжен да й слуша крясъците и тн.През тва време целия клас седи и гледа сеир,ама то и те я мислят за к***а , така че...
Ако направиш нещо такова,гарантирам ти няма да посмеят дума да ти кажат, а ако посмеят,отново и пак си гарантираш за бая време напред да не те закачат.
Дори да умра,не ще загина
не ще увехне мойта кожа,
защото алкохола който ще изпия
не ще ми позволи да се разложа.
Не сипвайте на гроба ми вода,
на онзи свят не искам да се мия,
но ако възкръсна от пръстта,
ще бъде само за да се напия.
Кво има да ти казвам .. и в моя клас има такива кучки - тъпи интригантки са. Докато си приятел с тях ти се мазнят и т.н., но като се скарате почват да издават твой тайни и да плетът интриги по твой адрес.Първоначално написано от princess85
За това - или ги игнорираш, или ги почваш и ти. Няма от какво да те е страх, кажат ли ти нещо - почваш да ги обиждаш. Аз така правя с голяма част от класа ми, даже една от тъпите кучки, на която уж много й знае устата ми се моли да спра.
Запали им къщите
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
разбирам отлично проблема ти
съветвам те
1 когато те кажат нещо за теб ти просто се разсмей
2 събери си приятелките и започнете да си шушукате като ги гледате и се подхилквате
3 затапвай ги - когато те отворят уста ти отвори двойна
действат безотказно от личен опит казвам![]()
айде и успех не се оставяй някакви селянки да те тормозят :P