.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Hybrid View

Повече от фен Аватара на kantonecApetur4
    аз ти предлагам да намериш някой пич да ги ебава ние момчетата сме мн. добри в това

отговори на глупака с мълчание<== нещо такова беше.С две думи заеби ги,но пък ако си нямаш работа в даскало що пък да не си запълниш времето кат се поизгравриш с тях накарай ги да се чувстват така както ти се чувстваш да видат кво ти е било.Все пак тва са две кифли няма да им се оставяш ей!!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ако можеш да затапваш ги затапвай... смисъл аз съм се научила точно от такива и сега рядко някой може да ми каже нещо напреки... ако не ги игнорирай...

айде подаръка ти за 14-ти
    http://zamunda.net/details.php?id=32793
    няколко маймуни сме на клона, не се чудете що така пишем.

приятел нямаш ли?
    FuCk th3 deamoN

Цитирай Първоначално написано от nekaf
    айде подаръка ти за 14-ти
    http://zamunda.net/details.php?id=32793
    много време търсих такъв филм има полза от него
    FuCk th3 deamoN

Град
    < 33
    Ебавай се и ти с тях
    Actions speaks louder then words .. >.<

Оня ден една патка от класа, същата селянка като тия около тебе, се издзвери на един приятел, а ние с нея много се мразиме попринцип и аз като и се нахвърлих . Получи се много яко,щото тя се мисли за много готина и голяма, а на 13 сме си деца квото и да си говориме и много злобно я храних, се пак никой не е длъжен да й слуша крясъците и тн.През тва време целия клас седи и гледа сеир,ама то и те я мислят за к***а , така че...
    Ако направиш нещо такова,гарантирам ти няма да посмеят дума да ти кажат, а ако посмеят,отново и пак си гарантираш за бая време напред да не те закачат.
    Дори да умра,не ще загина
    не ще увехне мойта кожа,
    защото алкохола който ще изпия
    не ще ми позволи да се разложа.
    Не сипвайте на гроба ми вода,
    на онзи свят не искам да се мия,
    но ако възкръсна от пръстта,
    ще бъде само за да се напия.

Re: Ето го и моя проблем-който може да помага.. :х

Цитирай Първоначално написано от princess85
    здрасти на сички..

ето го и моят пробле-значи от класа има 2 кокошки с които, бях приятелка и те си пускаха някви лафове докато бяхме фр обаче аз не знаех че са се базикали с мене всъщност..та сега се скарахме и те почнаха да настройват класа..много искам да й шибна един някой ден...зад гърба има много хора, на които мога да разчитам след това, но ме е страх шот са 2.. .. кажете кво да правя..много ме е яд , че две селянки си ме въртят на малкия пръст.. .. докато бяхме фр аз сичко праих за тях..моля за савети

П.С. леле колко съм била заблудена
    Кво има да ти казвам .. и в моя клас има такива кучки - тъпи интригантки са. Докато си приятел с тях ти се мазнят и т.н., но като се скарате почват да издават твой тайни и да плетът интриги по твой адрес.

За това - или ги игнорираш, или ги почваш и ти. Няма от какво да те е страх, кажат ли ти нещо - почваш да ги обиждаш. Аз така правя с голяма част от класа ми, даже една от тъпите кучки, на която уж много й знае устата ми се моли да спра.

Град
    морската столица
    Запали им къщите

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

разбирам отлично проблема ти
    съветвам те
    1 когато те кажат нещо за теб ти просто се разсмей
    2 събери си приятелките и започнете да си шушукате като ги гледате и се подхилквате
    3 затапвай ги - когато те отворят уста ти отвори двойна
    действат безотказно от личен опит казвам

айде и успех не се оставяй някакви селянки да те тормозят
    :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си