.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: ПОМОЩ !

ПОМОЩ !

Здpавейте !
    Имам проблем.Значи днес в училище избухнах в нервен срив,7-ми клас съм,със съучениците ми се закачахм по биология,но както винаги мен ме взеха за риба и почнаха да се гаврят с мене.Аз съм момче.Удряха ме по главата,и аз като ми беш нервно заревах...това не е нормално за момче 7 клас,направо ме е срам,че по няколко пъти рева,като се гаврят с мене,направо откачам,и като ме е яд рева...и двете паралелки ме смятат за пу*ка с извинение,момче съм,а нито гадже мога да си хвана,едно че съм нисък,и друго че не мога да се бия...и всеки ето така се гаври с мене и просто не знам какво да правя...така вече ми писна да живея.Моля за помощ !

Град
    Варна
    Купи си бухалка..?

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Спокойно, след две години няма да помниш нищо от това
    Пък и щом съучениците ти се подиграват, явно са много зле... това само говори, че те са недорасли и тн.
    Като ги видиш следващия път ги отмини " убий тъпака с мълчание " както се казва

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Пък и щом съучениците ти се подиграват, явно са много зле... това само говори, че те са недорасли и тн.
    Или пък да се научи да се бие, защото така само ще продължават..?

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Абе ти добре ли сииииииииииии ? Те да го бият, а той да си мълчи?

Авторе, отностно гаджетата - чак в 7-ми клас разбрах, че на тази възраст е нормално да имаш гадже, преди го мислех за извратено даже. Въпреки това, на 13 си, не гледай кифлите с батковците.

Относно боя - нерви нямаш ли... използвай ги

Кофти ситуация братле...Ами според мен начинът не е нито да си хванеж гадже, нито да се научиш да се биеш. Следващият път, когато те отново започнат да се гаврят с теб, просто бъди МЪЖ и им кажи, че поведението им е недостойно и непристойно за 14г момчета.
    Другото, което е факт - ако се понапрегнеш и си вземеш изпитите след 7ми клас, ще идеш в друго даскало.
    Всеки преминава през такъв период, не се отчайвай, ами давай напред!
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си