.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Тема: Без момче!

Без момче!

Здравейте!Проблемът ми е следния:

На 16 години съм след няколко месеца ставам на 17 и все осще не съм имала приятел .Имам чувството,че съм"развалена".Какво ми има не съм чак толкова грозна.Излизам ,не чак толкова често просто почти няма с кой...А и да ви кажа малко ме е страх от сериозните връзки цялата тази близост а и мисълта,че след време ще трябва и да спа с момчето ме плаши.. и въпреки това време му е,ноо май аз и момчетата сме еднакви страни на полюса .Бях си харесала едно момче,ноо той само си играе с мен опитвам се да го забравя мн ми е трудно,винаги така става .Някакви препоръки?

Голям фен Аватара на scyLLa
    Еми тогва се затреляй
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Цитирай Първоначално написано от scyLLa
    Еми тогва се затреляй
    Къф е тоя пост?!?Уж в помощ то..

Запознавай се с нови момчета,излизай с тях-ама внимавай с кой ще излизаш да не стане беля!
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Голям фен Аватара на scyLLa
    Еми помагам ти тебе като гледам от колко неща те е страх ".А и да ви кажа малко ме е страх от сериозните връзки цялата тази близост а и мисълта,че след време ще трябва и да спа с момчето ме плаши"
    Еми то така не става не тря те е страх
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword

Re: Без момче!

Цитирай Първоначално написано от otkachalchica
    На 16 години съм след няколко месеца ставам на 17 и все осще не съм имала приятел .Имам чувството,че съм"развалена".
    Напротив, свястна си. Не съди по това.

Цитирай Първоначално написано от Axe_vs_Sword
    На 16 години съм след няколко месеца ставам на 17 и все осще не съм имала приятел .Имам чувството,че съм"развалена".
    Напротив, свястна си. Не съди по това.
    +1 shte doide i tvoq den ne nasilvai ne6tata

Като отидох за първи път на шофьорски курс и инструкторът попита една мацка преди мен дали я е страх да кара. Тя отговори положително, а той в този ред на мисли я подкани да си тръгне, защото шофьор от нея няма да стане. Та колкото повече се страхуваш и опасяваш от нещо, толкова вероятността да те застигне се увеличава.
    Жената шофьор е като падащата звезда - ти я виждаш, тя тебе не!

http://www.teenproblem.net/teenid/Crush

Стани лесбийка....

Град
    Инкогнито
    Може би просто дърсиш сродна душа или принца на белият кон

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Нормални са ти притисненията, но това е, защото си представяш някакви ситуации без дори да имаш връзка...
    Колкото до секса-не е нещо, което се прави по задължение или за да угодиш на партньора си или пък да си казваш-време ми е вече...
    Нещата, които ще се случат между теб и бъдещото ти гадже, ще бъдат истински само тогава, когато са желани и от двамата, ина4е-не си е работа.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

10x на всички!Въпреки това все още си страдам по онова момче..имаше нещо малко,но хлътнах работата е там,че когато ме видеше някаде си извръща погледа ,реших и аз да правя същото,след известно време,сега когато ме видеше ме гледаше задълбочено от рода на "ще кажеш ли нещо?"ноо аз си извръщах погледа,днес обаче се засякохме погледнх го в очите и реших че ще му се обадя,но той ме видя и се извърна,е неставам!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Проблемът ти е там, че казваш " не съм чак толкова грозна", а не "не съм грозна". Това се нарича липса на самочувствие. Казваш, че се притесняваш от това, че трябва да спиш с приятеля си. Любовта не е задължение. В една връзка трябва да има свобода. Аз съм на мнение, че трябва да премислиш хубаво нещата.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от scyLLa
    Еми тогва се затреляй
    КАто незнаеш кво да пишеш не пускай коментари...
    а по темата.. това няма нищо лошо, че си нямала гадже до сега се пак си на 16 и не си много голяма... има време за всичко, така че споко
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Не мисли,че проблема е в теб В днешно време трудно се намира свясна половинка...

Супер фен
    дай снимка да те видим

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Проблемът ти е там, че казваш " не съм чак толкова грозна", а не "не съм грозна". Това се нарича липса на самочувствие. Казваш, че се притесняваш от това, че трябва да спиш с приятеля си. Любовта не е задължение. В една връзка трябва да има свобода. Аз съм на мнение, че трябва да премислиш хубаво нещата.
    Точно казано все едно ми четеш мислите не трябва да ти пука

Град
    •••Пловдив•••
    Сложи си силикон в гърдите и в устните,и тогава дори и да не искаш пичовете ще излизат с тебе !Даже понякога ще влизат в тебе, ама това е тема на друг разговор .

Град
    •••Пловдив•••
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Иисусе ти ли си ? Тиинеиджър ли ще го играеш този път?

Повече от фен Аватара на suantito

Здравейте!Проблемът ми е следния:

На 16 години съм след няколко месеца ставам на 17 и все осще не съм имала приятел .Имам чувството,че съм"развалена".Какво ми има не съм чак толкова грозна.Излизам ,не чак толкова често просто почти няма с кой...А и да ви кажа малко ме е страх от сериозните връзки цялата тази близост а и мисълта,че след време ще трябва и да спа с момчето ме плаши.. и въпреки това време му е,ноо май аз и момчетата сме еднакви страни на полюса .Бях си харесала едно момче,ноо той само си играе с мен опитвам се да го забравя мн ми е трудно,винаги така става .Някакви препоръки?
    Ем аре да се земаме

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Цитирай Първоначално написано от Jesus

Еми казват ми ,че съм хубава ...не всички,ноо ддз едни казват едно дръги друго,аз лично не се удобрявам много ,много

Град
    Инкогнито
    Еми казват ми ,че съм хубава ...не всички,ноо ддз едни казват едно дръги друго,аз лично не се удобрявам много ,много
    и като ти кажат че си хубава си мислиш ех как ми се подиграват и се сдухваш

Град
    София

**

важното е ти как се възприемаш, ако нямаш никакво самочуствие и другите няма да те харесват.
    стегни се малко, всеки си има свойте добри качества мисли за тях а не за това което ти куца
    Бла-бла-бла-бла

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ами явно за теб момчетата буквално са от друга планета. Но,за всичко си има време..сега има и положителна страна на това.Може по умело и по правилно да прецениш точния човек.Както стана клиширано.."За всеки влак си има пътници " бла бла
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Па и по-добре си направила.Има много ебльовци,така че внимавай в избора си.Ще си дойде времето...и теб ще те забие някой младеж,въпроса обаче е дали ще е свестен.Малко търпение .Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си