- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Без момче!
Здравейте!Проблемът ми е следния:
На 16 години съм след няколко месеца ставам на 17 и все осще не съм имала приятел .Имам чувството,че съм"развалена".Какво ми има не съм чак толкова грозна.Излизам ,не чак толкова често просто почти няма с кой...А и да ви кажа малко ме е страх от сериозните връзки цялата тази близост а и мисълта,че след време ще трябва и да спа с момчето ме плаши..и въпреки това време му е,ноо май аз и момчетата сме еднакви страни на полюса .Бях си харесала едно момче,ноо той само си играе с мен опитвам се да го забравя мн ми е трудно,винаги така става
![]()
![]()
.Някакви препоръки?
Еми тогва се затреляй
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Къф е тоя пост?!?Уж в помощ то..Първоначално написано от scyLLa
Запознавай се с нови момчета,излизай с тях-ама внимавай с кой ще излизаш да не стане беля!
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Еми помагам ти тебе като гледам от колко неща те е страх".А и да ви кажа малко ме е страх от сериозните връзки цялата тази близост а и мисълта,че след време ще трябва и да спа с момчето ме плаши"
Еми то така не става не тря те е страх
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Напротив, свястна си. Не съди по това.Първоначално написано от otkachalchica
+1Първоначално написано от Axe_vs_Sword
shte doide i tvoq den
ne nasilvai ne6tata
Като отидох за първи път на шофьорски курс и инструкторът попита една мацка преди мен дали я е страх да кара. Тя отговори положително, а той в този ред на мисли я подкани да си тръгне, защото шофьор от нея няма да стане. Та колкото повече се страхуваш и опасяваш от нещо, толкова вероятността да те застигне се увеличава.
Жената шофьор е като падащата звезда - ти я виждаш, тя тебе не!
http://www.teenproblem.net/teenid/Crush
Стани лесбийка....![]()
![]()
![]()
Може би просто дърсиш сродна душаили принца на белият кон
![]()
Нормални са ти притисненията, но това е, защото си представяш някакви ситуации без дори да имаш връзка...
Колкото до секса-не е нещо, което се прави по задължение или за да угодиш на партньора си или пък да си казваш-време ми е вече...
Нещата, които ще се случат между теб и бъдещото ти гадже, ще бъдат истински само тогава, когато са желани и от двамата, ина4е-не си е работа.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
10x на всички!Въпреки това все още си страдам по онова момче..имаше нещо малко,но хлътнах работата е там,че когато ме видеше някаде си извръща погледа ,реших и аз да правя същото,след известно време,сега когато ме видеше ме гледаше задълбочено от рода на "ще кажеш ли нещо?"ноо аз си извръщах погледа,днес обаче се засякохме погледнх го в очите и реших че ще му се обадя,но той ме видя и се извърна,е неставам!
Проблемът ти е там, че казваш " не съм чак толкова грозна", а не "не съм грозна". Това се нарича липса на самочувствие. Казваш, че се притесняваш от това, че трябва да спиш с приятеля си. Любовта не е задължение. В една връзка трябва да има свобода. Аз съм на мнение, че трябва да премислиш хубаво нещата.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
КАто незнаеш кво да пишеш не пускай коментари...Първоначално написано от scyLLa
а по темата.. това няма нищо лошо, че си нямала гадже до сега се пак си на 16 и не си много голяма... има време за всичко, така че споко![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Не мисли,че проблема е в тебВ днешно време трудно се намира свясна половинка...
дай снимка да те видим![]()
Точно казаноПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
все едно ми четеш мислите
не трябва да ти пука
![]()
Сложи си силикон в гърдите и в устните,и тогава дори и да не искаш пичовете ще излизат с тебе !Даже понякога ще влизат в тебе, ама това е тема на друг разговор .![]()
Иисусе ти ли си ? Тиинеиджър ли ще го играеш този път?Първоначално написано от Jesus
![]()
Ем аре да се земамеПървоначално написано от otkachalchica
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Jesus
Еми казват ми ,че съм хубава ...не всички,ноо ддз едни казват едно дръги друго,аз лично не се удобрявам много ,много
и като ти кажат че си хубава си мислиш ех как ми се подиграват и се сдухвашПървоначално написано от otkachalchica
![]()
важното е ти как се възприемаш, ако нямаш никакво самочуствие и другите няма да те харесват.
стегни се малко, всеки си има свойте добри качества мисли за тях а не за това което ти куца
Бла-бла-бла-бла
Ами явно за теб момчетата буквално са от друга планета.Но,за всичко си има време..сега има и положителна страна на това.Може по умело и по правилно да прецениш точния човек.Както стана клиширано.."За всеки влак си има пътници " бла бла
![]()
![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Па и по-добре си направила.Има много ебльовци,така че внимавай в избора си.Ще си дойде времето...и теб ще те забие някой младеж,въпроса обаче е дали ще е свестен.Малко търпение.Успех!