.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Тема: Без момче!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ама ти какво си мислиш че има определена граница за хващане на гаджета... и че в годината трябва да докарваш 100 бройки (защото при другите е така) ... ?!?!? Ами не... аз си мисля че на всеки слънцето му се усмихва тогава когато поиска човек... така че излизай повече ... запознай се с нови хора (не говоря от улицата или нет-а задължително а просто някой...) ... ии никога не се знае!!!

Град
    Дълбините на канала :D
    е спокойно де,ще си намериш някого...даже и да си нелицеприятна (не те обиждам) мали знаеш,че за всеки влак си има пътници...

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Недей да го мислиш толкова,просто си живей живота и спри ти да търсиш,защото така само че се измъчваш - продължавай напред и гледай ти да си добре

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от NaughtyOne
    Не мисли,че проблема е в теб В днешно време трудно се намира свясна половинка...
    +1
    I know I should stop believing ... !

* ! ... Unknown ... ! *

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas

Re: Без момче!

Цитирай Първоначално написано от otkachalchica
    Здравейте!Проблемът ми е следния:

На 16 години съм след няколко месеца ставам на 17 и все осще не съм имала приятел .Имам чувството,че съм"развалена".Какво ми има не съм чак толкова грозна.Излизам ,не чак толкова често просто почти няма с кой...А и да ви кажа малко ме е страх от сериозните връзки цялата тази близост а и мисълта,че след време ще трябва и да спа с момчето ме плаши.. и въпреки това време му е,ноо май аз и момчетата сме еднакви страни на полюса .Бях си харесала едно момче,ноо той само си играе с мен опитвам се да го забравя мн ми е трудно,винаги така става .Някакви препоръки?
    pomoli nqkoi da te restartira,
    a moje bi dwama?
    <N>

Не мисли,че проблема е в теб В днешно време трудно се намира свясна половинка...
    така е,но ако 4акаш сама да ти падне от небето пак не става-трябва да си по-общителна ,по-отворена и ако не искаш да имаш гадже зщото ще трябва да спиш с него....... по-добре да си замъл4а
    I can't stop myself from loving you <3

+1

Град
    Варна
    от къде си? ако си от варна айде с мене да ходим по мъже

Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Еми казват ми ,че съм хубава ...не всички,ноо ддз едни казват едно дръги друго,аз лично не се удобрявам много ,много
    и като ти кажат че си хубава си мислиш ех как ми се подиграват и се сдухваш

еми в повечето случаи-ДА

Re: Без момче!

Цитирай Първоначално написано от Neftochimic
    Здравейте!Проблемът ми е следния:

На 16 години съм след няколко месеца ставам на 17 и все осще не съм имала приятел .Имам чувството,че съм"развалена".Какво ми има не съм чак толкова грозна.Излизам ,не чак толкова често просто почти няма с кой...А и да ви кажа малко ме е страх от сериозните връзки цялата тази близост а и мисълта,че след време ще трябва и да спа с момчето ме плаши.. и въпреки това време му е,ноо май аз и момчетата сме еднакви страни на полюса .Бях си харесала едно момче,ноо той само си играе с мен опитвам се да го забравя мн ми е трудно,винаги така става .Някакви препоръки?
    pomoli nqkoi da te restartira,
    a moje bi dwama?

ХА-Ха-Ха умрях от смях простооо супер умно няма такъв или такава все тая...

Има и друг проблем притеснявам се,че ако да кажем тръгна с някой ще си проличи е съм била сама понеже няма да съм добра в целуването...

Ем виж ся...хубаво е че не прибързваш Ноо тфа че мислиш че не си толко хубава си е тфое мнение ... можеш да намериш много момчета които да те харесат + тфа защо те е страх от това да спиш с гаджето като това ти си го решаваш ;] просто намери перфектния и с него тръгни ;]] :P :P

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Eas7s1d3r
    Ем виж ся...хубаво е че не прибързваш Ноо тфа че мислиш че не си толко хубава си е тфое мнение ... можеш да намериш много момчета които да те харесат + тфа защо те е страх от това да спиш с гаджето като това ти си го решаваш ;] просто намери перфектния и с него тръгни ;]] :P :P
    xaxa, shte ima da tursi, tursi i nakraq shte si umre samichka

ne se pritesnqvai, prosto nameri nqkoe momche, koeto ti dopada i deistvai, ne mu misli tolkova.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Paradise
    Споко де, ако наистина не се харесваш, поне се постарай да не си личи, че имаш ниско самочувствие. Ходи с вдигната глава, отвръщай на погледите и се усмихвай често. Бъди общителна и забавна и все някой ще те забележи.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    И на теб ще ти дойде времето...Не се притеснявай...!

Не си мисли,че си грозна,все пак във всеки има нещо хубаво.Просто се огледай и скоро ще намериш подходящата за теб половинка.Недей да се страхуваш за това,че трябва да си легнеш с момчето,не е задължително да го направиш.Пожелавам ти успех !

Не се притеснявай, всеки си го мисли това , но просто на рразлична вързаст. Не пришоирвай нещата, сама ще усетиш като се появи някой ,който си заслужава и не те плаши мисълта да си с него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си