- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Twilight - книгата или филмът?
Сори, ако има такава тема. Е? Книгата или филмът?
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
еми аз все още съм в шок..както беше и ХП - сензацията, ама ще омръзне скоро!Първоначално написано от RottenFlesh
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Еми не! Не ни е омръзнало. А ти друга работа нямаш ли,а задаваш тъпи въпроси? Като няма да кажеш нищо полезно --> МАРШ! _|_Първоначално написано от RottenFlesh
По темата - Книгата скоро ще я чета,но мисля че ще е по-интересна от филма. Ще видим.![]()
И двете,но гласувах за филма мога постоянно да го гледам![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Извинявам се , ама ми омръзна от "невероятния" ви незаменим Twilight!!!На където и да се обърна виждам Twilight.Дразня се.Тъпи тийн мании...Първоначално написано от DessieQueen
Ами като е хубав ще е мания. Ае със здраве голямата.Първоначално написано от RottenFlesh
![]()
И двете![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Книгата ми е много по-интересна. Филмът е някак "монотонен"...
Най-после ти дойде...Добре направи.
Копнях за тебе,
В душата ми желание запали ти
и цяла изгорях...
Сафо
Божее,RottenFlesh,колко си прав!И на мен ми писна !Първоначално написано от DessieQueen
Hear this voice from deep inside
It's the call of your heart
Close your eyes and you will find
The passage out of the dark..
и двете,ама ще кажа филма заради готините акьори![]()
+1Първоначално написано от DessieQueen
![]()
You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.
Книгата. Макар че филма мога да го гледам непрестанно. ;dd
Stay up all night with the stars *
и дветефилма го гледах и останах мн доволна, ся почнах да чета книгата в началото съм но и тя е хубава
Още не съм го гледала, но има ли изобщо филм, който да е по-добър от книгата, по която е правен?
"Совите не са това, което са.."
Опаа,извинявай!То и мене така ме бъркатПървоначално написано от RottenFlesh
![]()
Hear this voice from deep inside
It's the call of your heart
Close your eyes and you will find
The passage out of the dark..
и двете..обаче пфф не ви ли писна наистина..само това повтаряте..това ли е модата сега?!Побъркахте се
прочели сте едната книга,гледали сте филма..и вече големите фенове..
Има си форуми само за Twilight.Там си пишете тея теми..защото както видяхте не на всички им харесва постоянното дрънкане на едно и също нещо.. :P СПРЕТЕ СЕ МАЛКО!
![]()
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!
Книгата..
iskam da gledam filma no ne znam ot kude da si go svalq ;( moje li nqkoi da mi dade link... ?![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
хмм.. много трудно може би книгата, но пък филма....все пак Роби си е пък и сцената с беизбола ..![]()
и двете, но гласувам за книгата
![]()
http://www.p2pbg.com/index.php?page=...9e5373921a4467 заповядай, но качеството не е никак хубаво по-добре иди на киноПървоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
И аз така.Първоначално написано от GlammGirl