- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Twilight - книгата или филмът?
Knigata vupreki che i filma e mnogo dobur no ima malko izmeneniq i tova ne mi haresva...![]()
+10000Първоначално написано от WildChild
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Аз нито съм чела книгата, нито съм гледала филма. В Бургас още не е излязал и май няма скоро да излиза.Книгата съм я разглеждала, чела съм някоко реда и изглежда много интересна, сигурно ще си я взема. : )
Не съм чел книгата,но гледах филма и ми хареса.![]()
То и филм ли има вече...
Книгата не ме впечатли. А се съмнявам филмът да е станал по-сполучлив...
книгите ... филмите... всичкоо тва си е зашеметяваща история и верно е пълна мания...писнало ви е сигурно но всеки си има манийте
Филмът е б-о-з-а !
Книгата не е написана на особено високо ниво,но е интересна.Историйката е доста простичка,но е приятна и завладяваща,въпреки непрестанните описания на Едуард,които понякога ме изнервят.
Гласувам за книгата,понеже филма е ужасен.
Мътните го взели тъпия здрачПървоначално написано от yambolia
![]()
Божеееее обзалагам се че тея малките 13 годишните го гледат заради Едуард божкее не ви ли писваааа![]()
![]()
![]()
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
+1 мания...готин е филма...след време ще измислят няква нова книга,ще дойде нова мания...абе тва си е част от младостта...секи си има предпочетания...Първоначално написано от puhen0to
книгата :P и филма не е лош, ноо книгата ми харесва много повече![]()
Opredeleno knigata!!!
When you can live forever...what do you live for?
I HATE TOKIO HOTEL !!! TH SUX!!!
книгата !!![]()
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
Шшшт... Върви се режи и мълчи... Като ти гледам ника emo_girl953 си личи и ти на колко си...И Калинкин Парк ... ХаПървоначално написано от emo_girl953
![]()
И аз харесвам Twilight ,ама не е ни най-малко заради Едуард![]()
Гледала съм само филма. Завладя ме. Има някаква магия, а аз обичам такива истории и обожавам романтиката. Надявам се скоро да прочета книгата, за да имам база за сравнение.Но както на всички ни е известно, книгите са къде-къде по-добри от филмите, така че... няма място за съмнение.![]()
Книгата естествено.. В книгата са описани много по - добре чувствата и трепетите на героите.. Лично аз докато я четох имах чувството, че съм там.. всяко нещо, което прочетях си го представях..
А един филм не може да ти въздейства толкова силно..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
почти свърших 2-рата книга вече
далеч не ми е заради едуард , харесвам джейк![]()
и все пак
Книгата![]()
... Ако си готов да умреш,роди се! Ако си готов да живееш,бъди готов да умреш!![]()
![]()
![]()
за какво се говори във филма?
Руса кукличка
Вчера гледах филмааа.Супер е.![]()
![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"