.

Виж резултатите на анкетата: Книгата или филма?

Гласували
117. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Книгата!

86 73,50%
  • Филмът!

31 26,50%
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 104
    Tolkova me kefiiat i dvete 4e pro4etoh i ostanalite knigi...Super eeeeeeeeee

Град
    Teteven
    filmut mn mi haresva,no za vseki 4ovek s vuobrajenie knigta 6te e mn po dobriq variant
    Кой каза,че здравето и щастието вървят ръка за ръка с любовта?

Град
    Shinigamiville
    аз съм до 4-та книга 7-ма глава

Книгата естествено

Мега фен Аватара на Blab
    Добре, че все още се намират бизнесмени, които карат децата да четат, че и от хартиен носител. Амин.

Определено книгата! Има толкова страхотни моменти, които липсват във филма. Адски е претупан.. Как така изведнъж се влюбиха не можах да разбера. А в книгата си го има всичко описано, както си трябва.. Сега си чакам New Moon на 9ти март... Въпреки, че съм я чела вече ми е готино, че ще си държа в ръцете книга! При това с твърди корици
    Може би всички ние даваме безкритично най-доброто от себе си на онези, които едва ли си мислят за нас в отплата..

честно казано предпочитам книгата,защото е по-обширна.но и филма е жесток,много добре са го направили и не са изрязали толкова важни сцени или актьори(както правят в "Хари Потър" ) в едно съм сигурна -сюжетът е страхотен и като за първа книга на Сюзън Майер направо останах възхитена.Страхотен талант има тази жена да продължава в същия дух !
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

филма
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Във филма има доста изпуснати моменти .. затова книгата
    * (*)* (*)* Love under the stars... they seem very far, but you are so close the star I love the most. * (*)* (*)*

Град
    в мечтите си.
    Ако говорим за първата книга от поредицата, тогава с две ръце съм за филма. И не защото нямам въображение или не съм свикнала да чета книги. Не. Просто книгата си личи, че е писана от жена, която не е нищо повече от средното ниво в САЩ. Нито езикът е специфичен, нито нещо особено. А и 81949492 повторения как сърцето и спира и колко е красив Едуард, ми идват малко в повече. Историята е неповторима, но съм сигурна, че ако беше написана то друг автор щеше да има даже по-голям успех.
    Иначе поредицата е невероятна. Вярно в началото авторката Не може да пише особено увлекателно, но четвъртата книга е наистина много добра. Тогава Майер (или както е на български) наистина вече се е научила да пише и не само да разказвазва интересна история, но и да я поднесе по подобаващ начин. Пак ще кажа: ОБОЖАВАМ BREAKING DAWN.
    Въпреки че повече от половин година преид да гледам филма исках да чета книгата, няма тази възможност и се радвам, че гледах първо филма, заото не съм сигурна дали иначе щях да прочета поредицата. Това щеше да е голямо разочарование за мен.
    If love exists, I will fall...

Град
    in my world!
    Книгата...уникална е прочетох я на 2 дъха след това гледах филма сега чакам 2-рата книга
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

И все пак да добавя нещо по отношение на книгата-щом успях да я прочета за 11 часа(подобрение на личния ми рекорд за прочитане на книги от 500-1000 стр),значи наистина ми е направила впечатление
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

I dvete ama da vi kaja chestno stana goliam komers

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Все още не съм гледала филма, но съм сигурна, че книгата е по-хубава. Прочетох я за два дена, така ме беше завладяла. Страхотна е, много увлекателна. А и аз си падам голяма романтичка и обичам такива сладникави истории

А някой ще ми каже ли горе-долу кога ще пуснат филма в арена или замунда със субтитри? Някъде бях чела, че в края на февруари, когато спрат да го дават по кината .. вярно ли е? Просто нямам никаква възможност да отида на кино...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Книгата

Книгата.
    Най вече защото е лесна за четене, не изисква кой знае какви размишления или нещо такова. И от книгата има какво да се иска относно стила на писане и от филма така че ...
    Но все пак книгата. Филма прекалено много променя историята.
    Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
    Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.

Голям фен Аватара на Vincitore
    Някои знае ли как се казва песента от филма на мястото където Бела е ухапана?? Плс който знае да каже

Град
    Почакай есенните листа...
    Цитирай Първоначално написано от Vincitore
    Някои знае ли как се казва песента от филма на мястото където Бела е ухапана?? Плс който знае да каже
    Robert Pattinson - Let me sign

Голям фен Аватара на Vincitore
    Цитирай Първоначално написано от November
    Цитирай Първоначално написано от Vincitore
    Robert Pattinson - Let me sign

Много мерси Уникална песен ; ((

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Аз съжалявам за 2та изгубени часа, през които гледах филма... кво остава да чета книгата

Супер фен Аватара на gabi_94
    ми книгата не съм я чела, но филма много ми хареса, скоро ще си взема и книгата, че явно е по-интересна
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Еми не съм чела все още книгата, но и това ще стане иначе филмът ми хареса.
    A.D.I.D.A.S.

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Knigite !!! Mnogo po hubavi sa a ako ste 4eli i 4etirite knigi nqma da sajalqvate vurhovni sa !!!

Гледах филма, не беше зле, но не беше и нещо особено.. Книгите определено са по-добри. Но супер дразнещи са полуделите фенки. Ако бях по-малка сигурно щях да съм сред тях . Историята е увлекателна и е за любов - нормално да предизвика такъв интерес, но откъм реална литературна стойност не е кой знае какво.
    "Совите не са това, което са.."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си