- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Twilight - книгата или филмът?
Tolkova me kefiiat i dvete 4e pro4etoh i ostanalite knigi...Super eeeeeeeeee![]()
filmut mn mi haresva,no za vseki 4ovek s vuobrajenie knigta 6te e mn po dobriq variant![]()
Кой каза,че здравето и щастието вървят ръка за ръка с любовта?
Добре, че все още се намират бизнесмени, които карат децата да четат, че и от хартиен носител. Амин.
И двете.
Определено книгата! Има толкова страхотни моменти, които липсват във филма. Адски е претупан.. Как така изведнъж се влюбиха не можах да разбера. А в книгата си го има всичко описано, както си трябва.. Сега си чакам New Moon на 9ти март...Въпреки, че съм я чела вече ми е готино, че ще си държа в ръцете книга! При това с твърди корици
![]()
Може би всички ние даваме безкритично най-доброто от себе си на онези, които едва ли си мислят за нас в отплата..
честно казано предпочитам книгата,защото е по-обширна.но и филма е жесток,много добре са го направили и не са изрязали толкова важни сцени или актьори(както правят в "Хари Потър") в едно съм сигурна -сюжетът е страхотен и като за първа книга на Сюзън Майер направо останах възхитена.Страхотен талант има тази жена
да продължава в същия дух !
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
филма![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Във филма има доста изпуснати моменти .. затова книгата![]()
![]()
* (*)* (*)* Love under the stars... they seem very far, but you are so close the star I love the most. * (*)* (*)*
Ако говорим за първата книга от поредицата, тогава с две ръце съм за филма. И не защото нямам въображение или не съм свикнала да чета книги. Не. Просто книгата си личи, че е писана от жена, която не е нищо повече от средното ниво в САЩ. Нито езикът е специфичен, нито нещо особено. А и 81949492 повторения как сърцето и спира и колко е красив Едуард, ми идват малко в повече. Историята е неповторима, но съм сигурна, че ако беше написана то друг автор щеше да има даже по-голям успех.
Иначе поредицата е невероятна. Вярно в началото авторката Не може да пише особено увлекателно, но четвъртата книга е наистина много добра. Тогава Майер (или както е на български) наистина вече се е научила да пише и не само да разказвазва интересна история, но и да я поднесе по подобаващ начин. Пак ще кажа: ОБОЖАВАМ BREAKING DAWN.
Въпреки че повече от половин година преид да гледам филма исках да чета книгата, няма тази възможност и се радвам, че гледах първо филма, заото не съм сигурна дали иначе щях да прочета поредицата. Това щеше да е голямо разочарование за мен.
If love exists, I will fall...
Книгата...уникална е![]()
![]()
прочетох я на 2 дъха
след това гледах филма сега чакам 2-рата книга
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
И все пак да добавя нещо по отношение на книгата-щом успях да я прочета за 11 часа(подобрение на личния ми рекорд за прочитане на книги от 500-1000 стр),значи наистина ми е направила впечатление![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Все още не съм гледала филма, но съм сигурна, че книгата е по-хубава. Прочетох я за два дена, така ме беше завладяла. Страхотна е, много увлекателна. А и аз си падам голяма романтичка и обичам такива сладникави истории
А някой ще ми каже ли горе-долу кога ще пуснат филма в арена или замунда със субтитри? Някъде бях чела, че в края на февруари, когато спрат да го дават по кината .. вярно ли е? Просто нямам никаква възможност да отида на кино...
Книгата.
Най вече защото е лесна за четене, не изисква кой знае какви размишления или нещо такова. И от книгата има какво да се иска относно стила на писане и от филма така че ...
Но все пак книгата. Филма прекалено много променя историята.
Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.
Някои знае ли как се казва песента от филма на мястото където Бела е ухапана?? Плс който знае да каже![]()
![]()
![]()
Robert Pattinson - Let me signПървоначално написано от Vincitore
![]()
Първоначално написано от November
Много мерсиУникална песен ; ((
Аз съжалявам за 2та изгубени часа, през които гледах филма... кво остава да чета книгата![]()
ми книгата не съм я чела, но филма много ми хареса, скоро ще си взема и книгата, че явно е по-интересна![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Еми не съм чела все още книгата, но и това ще стане иначе филмът ми хареса.
A.D.I.D.A.S.
Knigite !!! Mnogo po hubavi sa a ako ste 4eli i 4etirite knigi nqma da sajalqvate vurhovni sa !!!
Гледах филма, не беше зле, но не беше и нещо особено.. Книгите определено са по-добри. Но супер дразнещи са полуделите фенки. Ако бях по-малка сигурно щях да съм сред тях. Историята е увлекателна и е за любов - нормално да предизвика такъв интерес, но откъм реална литературна стойност не е кой знае какво.
"Совите не са това, което са.."