- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Twilight - книгата или филмът?
Съжелявам, че не изядох 1 баница с айрян, вместо да гледам тая блудкава тийн помийна яма ..
Първо филма, за да имаш визуална представа за актьорите. После книгите.Така мисля аз ...
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
и аз такаПървоначално написано от billytalent
![]()
![]()
I wake up I talk myself to sleep
I can't do much but follow
You are the one
You are the one
But you bled like the sun
Yea you bled like the sun
And heaven
Ами аз първо гледах филма и много ми хареса и от него се запалих,но после прочетох книгата и тя наистина е много по хубава.Но както винаги филмите направени по книги са много съкратени и разбъркани и все пак филма е супер!Но разбира се е много по-интересно да четеш книгата,всичко е описано по-подробно и ти е по- лесно да навлезеш в историята,да я почувстваш...ии за това гласувах за книгата![]()
Нит едно...
Please don't eat me! I have a wife and kids. Eat them! - Homer Simpson
Не съм чела първата книга (само втората - Новолуние) ама смятам, че книгите са доста по-добре от филмите... Във филмите изяждат много неща, а пък и тръпката си е съвсем различна като четеш и като гледаш![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Можеше да си спестиш хейт-поста и да го напишеш в хейт темата на здрач. Това е фен тема и такива постове като твоя просто трябва да бъдат изтривани според мен.Първоначално написано от Doubt
И към всички, на които не им харесва филма или книгите : просто не пишете в темите на Здрач !!! Човек като не разбира нещо, не си вре носа където не му е работа!
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Ти пък си егати зарибената.Първоначално написано от scoobydors
![]()
A.D.I.D.A.S.
И двете.. първо книгата и после филма.
Fall down seven times..
Stand up eight.
+1 винаги книгите са по добри от филмитеПървоначално написано от Шепот
Филмът е много вълнуващ. Много въздействащ и много ми харесва. Актиьорите са страхотни - Робърт Патинсън и Кристен Стюарт са много подходящи за ролите и много ме кефятНо гласувах за книгата, защото всичко е описано много по-подробно и въздействащо, което дава възможност на читателите да развинят въображението си още повече. Просто обичам потробностите, а в книгата ги има
![]()
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
филмът![]()
книгите![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Филма е много претупан...
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
тая белла е неква супер умряла...![]()
ужасно антипатична е..
филмът![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Да си призная честно филма много ми хареса, може би защото го гледах преди да прочета книгата, но сега бих казала, че за ролята на Едуард са избрали подходящ актьор. Робърт е както красив, така и малко странен както е описан в книгата. Затова ще гласувам за филма и се надявам през ноември пак да се кефим на "Новолуние"![]()
+Първоначално написано от LittlePrincess
![]()
Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !
Еми книгата не съм я чела, а филма не ме впечетли особено![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
ми книгата мн ясно
![]()
+1Първоначално написано от y0uRfav0ritedRuG
Първоначално написано от y0uRfav0ritedRuG
И аз съм на същото мнение ! Книгата е толкова завладяваща. Когато чета губя сяква представа за времето
До момента прочетох първата и втората книга от поредицата.Великолепни са и двете. С голямо нетърпение очаквам да пристигне и Eclipse!![]()
The forbidden fruit tastes the sweetest...
Ама значи така яко си го вкарах с тая книгааа.. какви мъки, какво нещо, но я прочетох..А по въпроса.. аз досега май не съм гледала филм, който повече да ми хареса от книгата. НО Туайлайт-а е изключениее.. и то защото филмът е по- невремеемък, отколкото книгътъ.
Madness is genius.