.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Английски

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град

Английски

Еми то се видя,че няма кой да ми реши задачите по математика ,а сега по английски.
    Трябва ми превода на няколко изречения:

На тавана има голям лунен кръг,който наподобява небе.Върху секцията съм разпръснала мидички и всевъзможни морски неща.Има много снимки,плюшени играчки и козметика..мерси......
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

The ceiling has a large round moon, which is similar sky.On section I scattered mussels omnifarious and marine things.Has many pictures, stuffed animals and cosmetics.

Надявам се съм помогнала

Град
    Шоколадовия град
    ЛЕЛЕ......колко бързо ми отговори..мерси много,а сега ако можеш и задачите по математика да ми решиш..златна ще си!!!!! :P :P
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

хаха в коя тема са да ги видим

Град
    Шоколадовия град

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Цитирай Първоначално написано от LigLaTaa
    The ceiling has a large round moon, which is similar to a sky. On the section I have scattered mussels omnifarious and marine things. There are many pictures, stuffed animals and cosmetics.

Надявам се съм помогнала
    Иначе добри думи си избрала

Учудват ме познанията по английски на някои потребители. То може авторката на темата да разбира повече от "помагащите"
    At the ceiling there is a large moon circle, resembling the sky. On the section I have scattered mussels and omnifarious marine stuff. There are a lot of photographs, plush toys and cosmetics.
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Eми всичко е възможно

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от Desir3
    Учудват ме познанията по английски на някои потребители. То може авторката на темата да разбира повече от "помагащите"
    At the ceiling there is a large moon circle, resembling the sky. On the section I have scattered mussels and omnifarious marine stuff. There are a lot of photographs, plush toys and cosmetics.
    Не неразбирам повече от помагащите.Просто тези повечето думи не ги знам и затова поисках помощ...... иначе сама си пиша домашните...

Повече от фен Аватара на mimenceto666
    Град
    тук, там все едно - на кой му пука

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си