- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С вкус на ананас...
Истина ли е, че когато не лъскаш между 2-3 дни и не ядеш много, и пиеш ананасов сок нон-стоп, след това като свършиш спермата има вкус на ананас..Съжелявам.. ако се повтаря ама някой ми го беше казал и ми стана чудно пък вие сте доста така.. напреднали..
:P
т.7
krem4et0
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
знам,че ако ядеш сладко и после свършиш спермата няма да е толкова горчива ама чак пък с вкус на ананас...
Казвам, това което на мен казват ..не съм казал, че съм пробвал.. вие момичетата знаете.. и мисля,че някой смелчага ще го пробва още тая вечер..
базикам се.. :P
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
аз никога не съм усешала вкуса на няква храна в спермата на моя..
Дай си скайп-а на ЛС да ти обясна кво точно имам предвид, че явно не схвана..![]()
Шанс !![]()
Аз казвам само, че ми го казаха ве.. до колко е вярно.. само болните мозъци в този сайт могат да кажат..
![]()
Аз съм чела, че от ананаса става сладка, но не съм усещала разлика...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Ако искаш да има вкус на ананас взимаш един сок пиеш го след 2 часа се изпразваш и спермата мирише на ананас незнам за вкуса ама за мириса знам (личен опит)
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
'Що па ананас? Сигурно има вкус на ракия.![]()
И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..
Напълно вярно е!
Ако не се и къпеш,излиза
компот от ананас(като от консервите),
много вкусен.
Плодове според сезона може,
или 100% сок-не като тея Капита и не знам кво.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Така е!!!Първоначално написано от BaiToq
![]()
![]()
![]()
вкуса на спермата се мени според това какво си ял и пил но това със ананаса е голяма глупост.
Значи туй е вярно, защото самата сперма е изградена от течност, която се добива не откаде да е , а от това което се приема в организма.Самата тази течност не играе никаква роля, освен че помага на сперматозоидите да се движат в нея свободно и затова може да има различни вкусове-понякога сладки, понякога солени или даже горчиви.!!!![]()
на ракия![]()
![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
КАК Е НА ВКУС
Много различно. И силно зависи от това, с какво се храните напоследък. А. Боргес, сексотерапевт от Хамбург, провежда неотдавна следния опит : 50 жени опитали и описали вкуса на спермата на партньорите си, на които давали различни питателни и лекарствени вещества. Ето веществата, които по показания на вземащите в опита жени, оказали най силно влияние на вкуса на спермата :
Чесън (голяма глава) - кисело, горчиво, с гнил мирис
Аспирин (5 таблетки) - горчиво, силен лекарствен привкус
Ананасов сок (1,5 литра) - сладко, вкусно
Бира (2,5 литра) - воднисто, неприятно
All under heaven........
Аз не съм дегустатор да се чудя всеки път какво е ял...
аз знам само ,че спервата има вкус на това ,което си ял ама не съм я пробвала за да ти кажа![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ