- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С вкус на ананас...
абе аз никога не съм усещала по спермата му кво е ял.това ми звучи даже малко гнусно.има неща, които правят спермата или горчива или не чак толкова ама чак пък с вкус на храни....
и правилно мислишПървоначално написано от t1n4e7o
![]()
Що да не е вярно.. същото е като се надрусаш с лактоза и се изпикаш - мирише на мляко!
Don't tell me what I can or can't do !
Първоначално написано от ToniStoraro
![]()
доброооПървоначално написано от Boyd
![]()
съдрах се да се смея на всичко, което казахте.. и пак ви казах това ми го казаха на мен не съм го измислил ве..
![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
Чувала съм, че сока от ананас подобрявал вкуса на спермата... Така че момчета, ако гаджетата ви започнат да ви карат да се наливате със сок от ананас правете си изводите...![]()
Аз знам, че от Шопската салата не се получават такива аномалии....![]()
Тука забелязах нещо... така... добре огледаите поста...Първоначално написано от SiSsKkAa
А сега ето 1 пост от друга тема в раздела:
За 1 и същ потребител ли става дума или аз се бъркам ?Първоначално написано от SiSsKkAa
Какво ги сравняваш тия два поста... Момичето много точно се е изразило, но ти не си "огледал добре"..Първоначално написано от Komar
![]()
Единственото, което не мога да се досетя е защо оспамваш темата с безсмислени постове...Първоначално написано от Komar
Първоначално написано от Komar
Горкия бъди по - мила
![]()
Иначе и аз не съм пробвала с ананас какъв ще е вкуса![]()
![]()
какво не е огледал добре .. тя казва,че момчетата обичали в устатаПървоначално написано от Lolitta
и че на приятеля и незнаела какъв вкус имала..
![]()
![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
Тя казва че никога не е усещала по спермата му какво е ял,а не че не знае какъв е вкуса![]()
mi i az sum go 4ela tova no ne e vqrno opredeleno mn 4esto mi se e slu4valo da s priqtelq jmi da qdem ananas bez da sme qli ni6to ot obqd primerno i ananasa e bil v golemi koli4estva i sled kato ne sum ose6tala razlika pak mu e bezvkusna![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
По принцип е по-сладка . . . чак вкус на ананас едва ли , но има прилика наистина и това е , защото в сока от ананас има НАЙ-МНОГО ФРУКТОЗА (в сравнение с другите сокове) и от него спермата става най-сладка
Хах какъв въпрос...м лично на мен не ми се вярва![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
напълно вярно...
също така е вярно, че ако изпиеш 1 лимон, половинка шише газирана вода и да срупаш 2 бучки лед и спермата ти ще има вкус на цитронада![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()