.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Свети Валентин!!!Помощ!

Свети Валентин наближава,а още не съм измислила подарък за приятеля си.Искам и да му направя някаква изненада!Вие какво бихте ми предложили и какво сте намислили за своята половинка?

купи му parfume
    the world is mine

Град
    Инкогнито
    Тема № 1343543944565492654246345345
    Иначе вземи 3 кутии с кондоми и му кажи че трябва да ги използвате всички за 1 вечер и ще е доволен

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Толкова ли е трудно да врътнеш скролера мааааааааааааааалко по-надолу и да видиш,че има още 20-тина теми за Св.Валентин?!?!?!
    А и ние как да ти кажем,какво да му подариш?!Нито го познаваме,нито знаем,какво харесва,нито нищо!!!А и щом ти (момичето,което ходи с него) не можеш да решиш,какво да му купиш ... едва ли някой друг ще може

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    butilka uiski sus 4ervena pandelka dekorirana sus malko sur4ice i karti4ka az sum jena me4ta mislia za teb

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Толкова ли е трудно да врътнеш скролера мааааааааааааааалко по-надолу и да видиш,че има още 20-тина теми за Св.Валентин?!?!?!
    А и ние как да ти кажем,какво да му подариш?!Нито го познаваме,нито знаем,какво харесва,нито нищо!!!А и щом ти (момичето,което ходи с него) не можеш да решиш,какво да му купиш ... едва ли някой друг ще може
    aman ot takiva temiii
    I know I should stop believing ... !

* ! ... Unknown ... ! *

Град
    Дълбините на канала :D
    Ох заслужаваш публично линчуване!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    offf zarad teq 390934784840257 temi namrazih toz praznik

Мега фен Аватара на Hilary_
    На мен не м истана ясно защо мислите че тук от форума ще знаем какво ще хареса на твоя приятел... аз мога да ти кажа белезници и секс кукла от някой секс шоп а на него това да не му хареса... но мога да ти кажа и да му купиш диск с най-новия албум на Лили Иванова... никой не знае по добре от теб!!! Помисли малко.... с въображение всичко става...за мен е важно да е нестандартен подаръка и с някакъв смисъл за него... айде Успехх!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    самулет
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    КАТО ПОЧНЕТЕ СЪС ТЕЗИ ТЪПИ ОТГОВОРИ НЕ ПО ТЕМАТА,А СЪВСЕМ НЯКАКВИ ТАМ ИЗЧАНЧЕНИ И ЗЛОБАРСКИ....НАПРАВО ДА ТИ СТАНЕ ПРОТИВЕН ТОЯ ФОРУМ!!!!!!!ХУБАВО Е ДА ИМА ТЕМА СЪС ИДЕИ ЗА ПОДАРЪЦИ НО ДА Е ЕДНА И ДА ИМА САМО МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА, А НЕ ОТКЛОНЕНИЯ ПЪК ТОГАВА ЧОВЕК ДА СИ ПРЕЦЕНИ ДАЛИ ЩЕ ГО НАПРАВИ ИЛИ НЕ.........

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Вече почвам да се нервя Много мразя като дойдат е такива празници като Коледа и Свети Валентин и като почнете с по 1000 теми "какво да купя на гаджето си" ... Ние откъде да знаем какво да купиш на приятелят си - твое гадже е и е логично ти да го познаваш най-добре и да знаеш какво харесва !!! И мен ако питаш вместо да пускаш 1001 - та тема по тоя повод, в която ще ти кажат баналните неща от сорта на парфюм, плюшена играчка и т.н. седни и се замисли какво харесва гаджето ти и му направи някаква изненада, която да се различава от баналните глупости и да си е лично твоя идея ...
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

аз му купих едно голямо сарце на което пише love
    БлЯя..БлЯ...

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от naia
    КАТО ПОЧНЕТЕ СЪС ТЕЗИ ТЪПИ ОТГОВОРИ НЕ ПО ТЕМАТА,А СЪВСЕМ НЯКАКВИ ТАМ ИЗЧАНЧЕНИ И ЗЛОБАРСКИ....НАПРАВО ДА ТИ СТАНЕ ПРОТИВЕН ТОЯ ФОРУМ!!!!!!!ХУБАВО Е ДА ИМА ТЕМА СЪС ИДЕИ ЗА ПОДАРЪЦИ НО ДА Е ЕДНА И ДА ИМА САМО МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА, А НЕ ОТКЛОНЕНИЯ ПЪК ТОГАВА ЧОВЕК ДА СИ ПРЕЦЕНИ ДАЛИ ЩЕ ГО НАПРАВИ ИЛИ НЕ.........
    Не се дъхай!
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    < 33
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    offf zarad teq 390934784840257 temi namrazih toz praznik

да и аз
    Actions speaks louder then words .. >.<

Град
    втората звезда вдясно и все направо до сутринта!!
    Офф Топик: Айде щом сте толко недоволни всички, някой модератор да направи една тема за подаръци по всякакви поводи - ВАЖНА и да се приключва а?!
    __________________________________________________ _____

Ами направи му кутийка вътре със написани листчета на 100 езика - "обичам те" ...
    Ваша снимка в рамка ...
    Китайското символче за любов на герданче ...
    Парфюм не бих ти препоръчала не е оригинално ..
    По принцип традиция е подаръкът да е сладък и във форма на сърце... или нещо в червено ... много неща можеш да измислиш .. развинти въображението си !!
    ... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...

Цитирай Първоначално написано от Blab
    Много сте зле, бе!
    Момичето не ще да прави секс на 14, като всички останали пикли!

Град
    Варна
    къде е cherinka да ви каже нейната гениална идея за 568968954-ти път

Град
    Велико Търново
    Зависи какво харесва той.
    Руса кукличка

Град
    Hate City Sofia.
    тая година изобщо няма да празнувам свети валентин, има един много по-български празник-трифон зарезан
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Супер фен Аватара на galu6a
    наистина има много такива теми ,но нзч вземи му нещо любовно ,а не просто парфюм това според мен е за рождне ден може бутилка червено вино или някакав алкохол с кутийка ДЮРЕКС и да си сложеш една панделка на ръката и да кажеш ,че ти си неговия подарък.Измисли нещо интересно ,а не просто парфюм
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Уо! Ти католичка ли си? Трифон Зарезан наближава ПОдари му една бутилка вино.Най-много ще се израдва! Вие не разбрахте ли,че няма нормално момче,което да не предпочита да празнува ИСТИНСКИЯТ БГ празник Лелеее околко 14 тука е голям купон в тоя форум.
    Тааа 1 бутилка вино му подари и най-мн ще ти се израдва

По-спокойно де!От самото заглавие на темата става ясно какво ще ви питам!Ако не ви харесва просто не пишете!За разлика от вас аз нямам толкова много време да седя на компютъра и да се ровя къде ли не само и само да забравя за реалния живот!Гледам си живота и като имам проблем за решаване искам съвет!Какво сте се впуснали да пишете есета,че темата ми е вече писана 1000 пъти!Просто си спeстете писането!А ЗА ТЕЗИ,КОИТО СА МИ ДАЛИ СЪВЕТ,голямо МЕРСИ!

Ти си го познаваш най-добре и знаеш какво ще му хареса.

Добре като наближи тоя смотан празник и на абсолютно никой не му се празнува ама защото е празник на влюбените дай да похарчим пари за абсолютно не нужни неща който ще напомнят на "МиЛуТу" за тебе! Защо? Нали след 2 седмици ще скъсате!А ако не скъсате то е ясно,че някъде ще се затрие купеното тъй като обикновенно това са аболютно непотребни неща от рода на плющени играчки и т.н. Ако наистина искаш да зарадваш приятеля си купи ми хладилник с бира и последен модел спортна кола тогава настина ще е щаслив.

ХОРА СПРЕТЕ СЕ МАЛКО ДА ПУСКАТЕ НЕ НУЖНИ ТЕМИ НА ТОЗИ ПРАЗНИК ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ Е ДА СЕ ОБИЧАТЕ. и това изчерпва всичко за гадния католически празник.
    Йога и мъдрост

Добре като наближи тоя смотан празник и на абсолютно никой не му се празнува ама защото е празник на влюбените дай да похарчим пари за абсолютно не нужни неща който ще напомнят на "МиЛуТу" за тебе! Защо? Нали след 2 седмици ще скъсате!А ако не скъсате то е ясно,че някъде ще се затрие купеното тъй като обикновенно това са аболютно непотребни неща от рода на плющени играчки и т.н. Ако наистина искаш да зарадваш приятеля си купи ми хладилник с бира и последен модел спортна кола тогава настина ще е щаслив.

ХОРА СПРЕТЕ СЕ МАЛКО ДА ПУСКАТЕ НЕНУЖНИ ТЕМИ НА ТОЗИ ПРАЗНИК ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ Е ДА СЕ ОБИЧАТЕ. и това изчерпва всичко за гадния католически празник.
    Йога и мъдрост

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си