- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кво правите като излезете от банята?
джжжжж
Освен анкетата имам и друг въпрос.
Опишете какво правите след като излезете от банята. Било то и с всички козметични и спа-процедури след това.![]()
Относно анкетата, аз винаги чакам да изсъхна от само себе си и тогава започвам да се оправям.
Много рядко ако имам бърза и спешна работа се подсушавам, слагам квто набарам и изчезвам.
При вас?
А до колко е вярно твърдението, че ако не си подсушаваме стъпалата има опасност след време да пипнем гъбички?
На някой случвало ли му се е ?
Няма ли да питаш какво правим в банята ?
Иначе аз си приготвям 1 кърпа зада селд като излезна да си посуша ходилата и обуя чехлислед това чакам малко да поизсъхна и се обличам
![]()
Аз като се изкъпя още в банята се подсушавам цялата,излизам и още на вратата си подсушавам краката и си обувам чехлите.После си влизам в стаята мажа си тялото с лосион за тяло,обличам се,слагам си на косата кристали за да не ми цъфти,после си сресвам косата и съм готова,пък ако бързам я изсушавам с сешоара и готово![]()
Пускам си духалката, преди да влезна в банята или непосредствено след това.Заставам пред нея и ми става топличко, приятно, мързеливо.Като се поизсуша малко лягам на леглото и се завивам добре.Лежа си и ми е хубаво.
Понякога се мажа с бебешки кремчета.
Това е общо взето.
![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Аз излизам и си слагам чехлите, после си отивам в стаята и наводнявам всичкоСлед това си взимам хавлията, избърсвам се, сядам си пред печицата и си оправям бритона, че иначе става пази Боже
Понякога си слагам един спрей за коса, ама ме домързява. :P
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie..
Първоначално написано от TellMeYourName
![]()
Излизам мокра и обикновено оставям локви, където съм стояла. Бърша си супер енергично косата, подсушавам се и почвам да се мажа с женски измислици... общо взето тва е, другото е ясно.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Изсушавам си косата със сешоар, като си държа главата надолу и се реша. Не се подсушавам с кърпи. Просто не ползвам кърпи, изсъхвам си сама. И след като си изсуша косата започвам с епилацията и така...
А за гъбичките не знам... имам много кофти пети за момиче, но гъбички нямам...
em podsushavam se... a v banqta ot vreme na vreme si biq po 1 chekiq....;]![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
това последното можеше да го спестишПървоначално написано от Adwokat
![]()
ako iska6 moje da idvam da te podsu6avam..ne za drugo da ne hvane6 gubi4kiПървоначално написано от TellMeYourName
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ina4ee...az kato si izlqza si se 6matkam po havliq..ne sum obru6tala 4ak takova vnimanie na stupalata..kat mina 2 puti po kilima i gotovo izsuxnali![]()
ina4e posle ako ne me murzi se maja s nqkoi losion..edin masaj na gurdite ako nqam burza rabota
obli4am se posle si slagam pqna na kosata i su6a..i tva e dr nz
![]()
a ako imam naistina mnogo vreme se oglejdam
ne 4e ima ne6to int za gledane no "opoznai tqloto si za da go obikne6"
![]()
![]()
Cruel Intentions
Аз се подсушавам веднага..После си пускам музика /ако въобще съм я спряла/ мажа се с разни лосиони и после обичам да мързелувам :P
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Ми, аз съм с чехли в банята, че да не взема да се утрепя случайно...като изляза, отивам на топличко, изсушавам се, слагам си някакъв балсам на косата, обличам си се и гледам филм, или слушам музика.
![]()
пред банята ни винаги има кърпа да си изсушиш стъпалата ... иначе може да се пречукаш (особено аз колкото съм сръчна) ...
иначе излизам си по хавлия, понякога се размотавам така, ама по-често се обличам веднага ... и ако съм си мила косата я суша с главата надолу![]()
ами в банята си подсушавам тялото,за да не наводня коридораслед това влизам в стаята ми на топличко сядам пред компютъра докато поизсъхна и си седя с кърпа на главата.след това си се мажа със някакви простотийки за коса,обличам се,преди това се мажа с лосиони кремове ала бала,някви неща против акне и това е общоо взето,след това си изправям бретона или го суша със сеешоар и се гримирам
![]()
Относно въпроса на анкетата винаги си изсушавам стъпалата,просто ми е много гадно да са ми мокри и веднага след това си обувам чехлите ....Тялото чакам само да изсъхне но краката винаги си ги подсушавам.
А след като изляза от банята сядам на компютъра и пуша докато изсъхна...после започвам да си изправям косата,скубя си веждите,после се обличам и накрая се гримирвам.
Ами избърсвам се веднага и слагам кърпа на главата. После в стаята събличам хавлията и слагам втора хавлия(иначе е студено) и се мажа с лосион за тяло.
Относно въпроса ти - Да, вярно е , така наречените гъбички харесват влажната и мокра среда. Същото важи и за интиминте части. Много в важно и там да не остава мокро![]()
Не, стоя по хавлия и чакам да изсъхна от само себе си и чак тогава започвам да се оправям.
Хмм...след като се изкъпя седя поне по 2-3 часа с хавлията![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
След като изляза от банята веднага влизам в стаята си на топличко и се изсушавам.Намазвам се с разни лосиони и кремчета,а косата си я увивам в кърпа,за да изсъхне.Когато бързам използвам и сешоар.
Ами аз като излезна от банята...сядам 5 минути на леглото и се подсушавам,после се мажа с боди лусион,после се обличам с пижама...или подобие на пижама,после си мажа лицето с един крем,после или си лягам или сядам на компа...
Първоначално написано от Serendipitys
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Козметичните спа-процедури ги върша в банята , не толкова когато изляза от нея. Почиствам си лицето с гел за лице и тоник , слагам на косата първо шампоан , после балсам и докато го чакам да подейства се мия с душ-гела и интимния гел , понякога си мия зъбите под душа ако ми скимне![]()
Не , не съм се сещала да си подсуша стъпалата специално. Излизам боса , по халат , обувам си чехлите на мокри кракаПодсушавам си тялото и косата с хавлия - не използвам сешоар , оставям я да изсъхне сама , мажа се с лосион за тяло , рол-он против изпотяване , крем за крака против изпотяване , пръскам се с парфюм и се обличам
![]()