.

Виж резултатите на анкетата: Като излезете от банята подсушавате ли си стъпалата?

Гласували
91. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да, задължително! Веднага!

30 32,97%
  • Не, стоя по хавлия и чакам да изсъхна от само себе си и чак тогава започвам да се оправям.

61 67,03%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Кво правите като излезете от банята?

джжжжж
    Освен анкетата имам и друг въпрос.
    Опишете какво правите след като излезете от банята. Било то и с всички козметични и спа-процедури след това.

Относно анкетата, аз винаги чакам да изсъхна от само себе си и тогава започвам да се оправям.
    Много рядко ако имам бърза и спешна работа се подсушавам, слагам квто набарам и изчезвам.
    При вас?
    А до колко е вярно твърдението, че ако не си подсушаваме стъпалата има опасност след време да пипнем гъбички?
    На някой случвало ли му се е ?

Град
    Инкогнито
    Няма ли да питаш какво правим в банята ?
    Иначе аз си приготвям 1 кърпа зада селд като излезна да си посуша ходилата и обуя чехли след това чакам малко да поизсъхна и се обличам

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Аз като се изкъпя още в банята се подсушавам цялата,излизам и още на вратата си подсушавам краката и си обувам чехлите.После си влизам в стаята мажа си тялото с лосион за тяло,обличам се,слагам си на косата кристали за да не ми цъфти,после си сресвам косата и съм готова,пък ако бързам я изсушавам с сешоара и готово

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Аз като се изкъпя още в банята се подсушавам цялата,излизам и още на вратата си подсушавам краката и си обувам чехлите.После си влизам в стаята мажа си тялото с лосион за тяло,обличам се,слагам си на косата кристали за да не ми цъфти,после си сресвам косата и съм готова,пък ако бързам я изсушавам с сешоара и готово
    и аз съм така

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Пускам си духалката, преди да влезна в банята или непосредствено след това.Заставам пред нея и ми става топличко, приятно, мързеливо.Като се поизсуша малко лягам на леглото и се завивам добре.Лежа си и ми е хубаво.
    Понякога се мажа с бебешки кремчета.
    Това е общо взето.

Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Фен Аватара на Svalkata
    Град
    София
    Аз излизам и си слагам чехлите, после си отивам в стаята и наводнявам всичко След това си взимам хавлията, избърсвам се, сядам си пред печицата и си оправям бритона, че иначе става пази Боже Понякога си слагам един спрей за коса, ама ме домързява. :P
    Just gonna stand there
    And hear me cry
    But that's alright
    Because I love
    The way you lie
    I love the way you lie
    I love the way you lie..

вея си се по пишка из нас

Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName

Излизам мокра и обикновено оставям локви, където съм стояла. Бърша си супер енергично косата, подсушавам се и почвам да се мажа с женски измислици... общо взето тва е, другото е ясно.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен
    Град
    в килера
    Изсушавам си косата със сешоар, като си държа главата надолу и се реша. Не се подсушавам с кърпи. Просто не ползвам кърпи, изсъхвам си сама. И след като си изсуша косата започвам с епилацията и така...
    А за гъбичките не знам... имам много кофти пети за момиче, но гъбички нямам...

em podsushavam se... a v banqta ot vreme na vreme si biq po 1 chekiq....;]
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    em podsushavam se... a v banqta ot vreme na vreme si biq po 1 chekiq....;]
    това последното можеше да го спестиш

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    ako iska6 moje da idvam da te podsu6avam..ne za drugo da ne hvane6 gubi4ki

ina4ee...az kato si izlqza si se 6matkam po havliq..ne sum obru6tala 4ak takova vnimanie na stupalata..kat mina 2 puti po kilima i gotovo izsuxnali ina4e posle ako ne me murzi se maja s nqkoi losion..edin masaj na gurdite ako nqam burza rabota obli4am se posle si slagam pqna na kosata i su6a..i tva e dr nz a ako imam naistina mnogo vreme se oglejdam ne 4e ima ne6to int za gledane no "opoznai tqloto si za da go obikne6"

Cruel Intentions

Аз се подсушавам веднага..После си пускам музика /ако въобще съм я спряла / мажа се с разни лосиони и после обичам да мързелувам :P

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Ми, аз съм с чехли в банята, че да не взема да се утрепя случайно... като изляза, отивам на топличко, изсушавам се, слагам си някакъв балсам на косата, обличам си се и гледам филм, или слушам музика.

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    +1

пред банята ни винаги има кърпа да си изсушиш стъпалата ... иначе може да се пречукаш (особено аз колкото съм сръчна) ...
    иначе излизам си по хавлия, понякога се размотавам така, ама по-често се обличам веднага ... и ако съм си мила косата я суша с главата надолу

Град
    Велико Търново
    ами в банята си подсушавам тялото,за да не наводня коридора след това влизам в стаята ми на топличко сядам пред компютъра докато поизсъхна и си седя с кърпа на главата.след това си се мажа със някакви простотийки за коса,обличам се,преди това се мажа с лосиони кремове ала бала,някви неща против акне и това е общоо взето,след това си изправям бретона или го суша със сеешоар и се гримирам

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Относно въпроса на анкетата винаги си изсушавам стъпалата,просто ми е много гадно да са ми мокри и веднага след това си обувам чехлите ....Тялото чакам само да изсъхне но краката винаги си ги подсушавам.
    А след като изляза от банята сядам на компютъра и пуша докато изсъхна...после започвам да си изправям косата,скубя си веждите,после се обличам и накрая се гримирвам.

hottie
    Guest
    Ами избърсвам се веднага и слагам кърпа на главата. После в стаята събличам хавлията и слагам втора хавлия(иначе е студено ) и се мажа с лосион за тяло.

Относно въпроса ти - Да, вярно е , така наречените гъбички харесват влажната и мокра среда. Същото важи и за интиминте части. Много в важно и там да не остава мокро

Град
    Е там...
    Не, стоя по хавлия и чакам да изсъхна от само себе си и чак тогава започвам да се оправям.

Супер фен
    Град
    Своге
    Хмм...след като се изкъпя седя поне по 2-3 часа с хавлията
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Голям фен
    След като изляза от банята веднага влизам в стаята си на топличко и се изсушавам.Намазвам се с разни лосиони и кремчета,а косата си я увивам в кърпа,за да изсъхне.Когато бързам използвам и сешоар.

Ами аз като излезна от банята...сядам 5 минути на леглото и се подсушавам,после се мажа с боди лусион,после се обличам с пижама...или подобие на пижама,после си мажа лицето с един крем,после или си лягам или сядам на компа...

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Serendipitys
    О, не, излизам си мокра и 'капеща', оставяйки мокри стъпчици по плочките.
    Обикновено след това си пускам музика и чакам да изсъхна. Разбира се, ако бързам, веднага се обличам и изчезвам. Когато не ме мързи се заемам с лосионите за тяло и т.н.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Козметичните спа-процедури ги върша в банята , не толкова когато изляза от нея. Почиствам си лицето с гел за лице и тоник , слагам на косата първо шампоан , после балсам и докато го чакам да подейства се мия с душ-гела и интимния гел , понякога си мия зъбите под душа ако ми скимне
    Не , не съм се сещала да си подсуша стъпалата специално. Излизам боса , по халат , обувам си чехлите на мокри крака Подсушавам си тялото и косата с хавлия - не използвам сешоар , оставям я да изсъхне сама , мажа се с лосион за тяло , рол-он против изпотяване , крем за крака против изпотяване , пръскам се с парфюм и се обличам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си