.

Виж резултатите на анкетата: Като излезете от банята подсушавате ли си стъпалата?

Гласували
91. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да, задължително! Веднага!

30 32,97%
  • Не, стоя по хавлия и чакам да изсъхна от само себе си и чак тогава започвам да се оправям.

61 67,03%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    Не, стоя по хавлия и чакам да изсъхна от само себе си и чак тогава започвам да се оправям.

DA niama6 niakakav stranen feti6 kam banite???

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от BlackWings
    Козметичните спа-процедури ги върша в банята , не толкова когато изляза от нея. Почиствам си лицето с гел за лице и тоник , слагам на косата първо шампоан , после балсам и докато го чакам да подейства се мия с душ-гела и интимния гел , понякога си мия зъбите под душа ако ми скимне
    Не , не съм се сещала да си подсуша стъпалата специално. Излизам боса , по халат , обувам си чехлите на мокри крака Подсушавам си тялото и косата с хавлия - не използвам сешоар , оставям я да изсъхне сама , мажа се с лосион за тяло , рол-он против изпотяване , крем за крака против изпотяване , пръскам се с парфюм и се обличам
    Леле, открих човек, подобен на мен

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от BoCupycake
    А след като изляза от банята сядам на компютъра и пуша докато изсъхна...
    taka ne se li omirisva6 na cigari??

Cruel Intentions

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    Пускам си духалката, преди да влезна в банята или непосредствено след това.Заставам пред нея и ми става топличко, приятно, мързеливо.Като се поизсуша малко лягам на леглото и се завивам добре.Лежа си и ми е хубаво.
    Понякога се мажа с бебешки кремчета.
    Това е общо взето.

i az sum taka

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ами аз си сядам залепена до парното, което е включено на макс. Топля се, следователно и по-бързо съхна. После се мажа с лосион за тяло, обличам се. Подсушавам си косата с кърпа и си слагам балсам. Това е

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на Infinity
    Еми аз се обличам бельото още в банята,съответно и там се подсушавам след което си оправям косата-пяна,решене..Излизам обличам си пижамата и съм готова
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Козметичните спа-процедури ги върша в банята , не толкова когато изляза от нея. Почиствам си лицето с гел за лице и тоник , слагам на косата първо шампоан , после балсам и докато го чакам да подейства се мия с душ-гела и интимния гел , понякога си мия зъбите под душа ако ми скимне
    Не , не съм се сещала да си подсуша стъпалата специално. Излизам боса , по халат , обувам си чехлите на мокри крака Подсушавам си тялото и косата с хавлия - не използвам сешоар , оставям я да изсъхне сама , мажа се с лосион за тяло , рол-он против изпотяване , крем за крака против изпотяване , пръскам се с парфюм и се обличам
    Леле, открих човек, подобен на мен
    Аз незнам друг подобен на мен , дето като тръгне да се къпе да отиде час и половина в гласене и оправяне

Град
    Инкогнито
    Аз незнам друг подобен на мен , дето като тръгне да се къпе да отиде час и половина в гласене и оправяне
    Като ти гледам снимките много добре ти се отразява

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Като ти гледам снимките много добре ти се отразява
    да

Град
    Инкогнито
    да
    Виж тук че е мн хубава http://www.teenproblem.net/teenid/blackwings

Град
    Пловдив
    вея си дупето

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Аз като се изкъпя още в банята се подсушавам цялата,излизам и още на вратата си подсушавам краката и си обувам чехлите.После си влизам в стаята мажа си тялото с лосион за тяло,обличам се,слагам си на косата кристали за да не ми цъфти,после си сресвам косата и съм готова,пък ако бързам я изсушавам с сешоара и готово
    +1

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Второто,обичам да ми настръхват космите по краката и подмишниците
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    у вас ;]
    ako burzam za nqkude ne 4akam, inache moga da si stoq s havliqta s 4asove
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    да
    Виж тук че е мн хубава http://www.teenproblem.net/teenid/blackwings
    Благодаря

Цитирай Първоначално написано от Serendipitys
    О, не, излизам си мокра и 'капеща', оставяйки мокри стъпчици по плочките.
    Обикновено след това си пускам музика и чакам да изсъхна. Разбира се, ако бързам, веднага се обличам и изчезвам. Когато не ме мързи се заемам с лосионите за тяло и т.н.
    +1
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Преди да влезна в банята си включвам духалката в моята стая.Взимам си халата и влизам в банята винаги с чехли.След това оставям мокрите вече чехли пред вратата,слагам си халата и кърпата на главата и бързичко изтичвам до стаята.Така седя пред печката около 5-10 минути ( случвало се е и повече ) и започвам да се обличам.След това евентуално мога да се изсуша със сешоар,но избягвам.Идва процедура с 232746 крема за лице и стриктно оглеждане с малко огледалце.След това си сядам удобно и приятно и гледам телевизия.

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    от банята кат се изкъпя си обличам хавлията и си изцеждам косата.и излизам.докато мина през коридора до стаята си те краката ми се подсушават от пътеката.после си слагам хининова вода на косата уж да расте и се моткам около 20 мин. да поизсъхне да не е баш капеща кат е с сешоара.после слагам пяна и я суша после ако се сетя се мажа с лосион и се обличам
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Голям фен
    обувам си чорапки, подсушавам си косата леко с кърпа, суша я след това със сешоар, епилациите, лосиони, кремове за ръце,стъпала

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Ами почти винаги като изляза от банята и чакам да изсъхна от само себе си ,освен когато бързам веднага се подсушавам и така..
    Иначе след това се мажа с лосион за тяло и си слагам течни кристали на косата и се обличам .

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от Serendipitys
    О, не, излизам си мокра и 'капеща', оставяйки мокри стъпчици по плочките.
    Обикновено след това си пускам музика и чакам да изсъхна. Разбира се, ако бързам, веднага се обличам и изчезвам. Когато не ме мързи се заемам с лосионите за тяло и т.н.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

след баня, с кърпа си исушавам ходилата , слагам си халата,овивам си косата в кърпа и чакам да исъхна ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си