Няма любов и романтика, има само пари,секс и взаимна полза ?
Съгласни ли сте с това твърдение ? Аз, за съжаление все повече започвам да се убеждавам в гореспоменатото. Просто защото наистина ме заобикалят такива хора. Цял живот търся красивото, цял живот съм 'царица на доброто', цял живот се опитвам да угаждам на 'любимия' си човек, и накрая какво получавам-една подиравка ! Вярвах в романтиката, вярвах в споделената емоция, в чувствата, давала съм нежността си на хора, които очевидно не го заслужават и виждам как някои празноглавки, които не му мислят много-много са щастливи. Като се замисля обаче как го постигат-без никакви 'чувства' и вярвания в другия, просто ходят с поредния батко, за да се чукат с него, да му вземат паричките, да си се глезят...но крайния резултат е какъв ? Аз стоя окаяна и самотна, а тези 'нахаканите' момиченца са доволни и щастливи, просто защото са схванали 'цаката' на живота-с добро не става, чувства няма, има само взамна изгода...до този извод стигнах след милион разочарования, стига се до там,че хората, в които съм вярвала и на които съм си давала чувствата даже не се сещат да звъннат един телефон, за да попитат дали съм жива...и през цялото време, докато съм била с тях съм давала всичко от себе си, разкривала съм душата си, била съм себе си. В отговор получавам най-голямата подигравка-безразличие. А ми се иска да съм щастлива, като всеки друг човек...
И наистина стигам до умозаключението-всичко е въпрос на изгода в този живот..който твърди, че не е само това, рано или късно ще си отвори очите...
Или ако има поне някакви наченки на чувста,защо никога не се спират при мен ? Защо,аз,човекът, който е способен да обича и се раздава винаги, да не бъде обичан? Защо, ако е вярно това, че получаваме, каквото даваме от себе си, аз винаги съм пренебрегнатата, изоставената, забравената и заебаната ? Ок,щастие може да има някъде там..но за мен още е нямало...и не знам как да го намеря...търся го, държа се позитивно,давам всичко от себе си-а в отговор-пълно безразличние накрая на всичко и крайна непукистичност. Не мога да го приема, затова съм по-склонна да повярвам в заглавието на темата си ...