Хм..не съм съгласна. И мен са ме наранявали,и аз съм си хвърляла чувствата на вятъра и аз съм си мислела "Е що да не стана някоя кучка,да праа секс без да ми пука,да съм с някой без да ми пука и за него..."-и като се замислих осъзнах че тия девойки са щастливи така,но аз няма да бъда,защото реално не съм такава и не искам това. Може да е много трудно и невъзможно,но вярвам,че някой ден ще намеря "половинката" си.
Не знам защо всички са решили,че като си курва и спиш с разни хора заради парите им и си нечия любовница и т.н. си щастлив. Напротив познавам такива хора и си нямате на идея колко са нещастни. Разквазвали са ми покъртителни неща за тва как едва ли не ревът докато правят секс,но си траят защото мутрата ще ги пребие иначе,а той от своя страна си затваря очите и не му пука-нали ч*ка готина опаковка... Тези "курвичките" рядко намират любов,защото всички ги имат за курви,а не за потенциален човек с който да споделиш някакви чувства. И една от тях веднъж ми каза "Като видиш готина мадама да слиза от готина кола,да е с направена коса,нокти дрехи,всичко и след нея вървят 3ма бодигарди и т.н. не и завиждай ми направо я съжалявай като се сетиш какво е правила за да получи тези коса,цици,дрехи нокти и т.н."