Цитирай Първоначално написано от Lqlichka1
Цитирай Първоначално написано от Armeika
Не се сърди ама ти си си виновна... след като и се навика едно хубаво и след това се наплака защо не и се обади да и се извиниш АААА? Ми и аз да съм ще се обидя.... Дори и да не и се беше обадила същия ден защо на другия ден когато я видя не поговори с нея не и обясни как си се почуствала и защо си избухнала ААААА? Ти какво очакваш да дойде тя да говори с теб? Пфф... понякога човек трябва да признае грешката си и да иска прошка нищо не става на готово в тоя скапан живот! А пък ако си и се извинила и си и обяснила както на нас как си се почуствала на другия ден и тя не те е разбрала значи е тъпа п*ча и не трябва въобще да ти е гадно но ако не си направила това за което говорех по горе ще си търпиш последствията и без да мрънкаш!
Знам, че аз съм си виновна.. Опитах се да завържа някакъв разговор и седнах до нея, питах я как е, а тя стана и отиде на прозореца.. Е, как да говоря с нея, с мегафон ли?!
Ми то е изглеждало че се правиш че нищо не е станало в неините очи. Поне аз така го виждам...