.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Много съм объркана ... :D

Така...да започна романа си.
    От няколко месеца харесвам 1 момче.В началото беше само харесване ама после стана по-задълбочено.Една моя фр искаше да ме запознава с него,но аз не бях готова и отказах.В едно училище сме с него.Той е по-голям от мен.Писах му в скайп,представих се...всичко беше супер,даже го разсмивах с моите простотии...Добре де,ама преди 2 седмици някъде моите фр ме накараха да отида да се запознаем . Той беше на закуските в даскало.Отидох,цопнах се до него.Погледнах го,той ме погледна и само се умихна и си тръгна.Но аз не се сдухах деее... В понеделник имахме едно събиране в даскало . Той беше там и постоянно ме гледаше . Аз също го поглждах от време на време.След това се прибирах,той също се прибираше (той живее в моя район) и пак ме поглеждаше,но нито дума.Аз ужасно много искам да се запознаем наживо все пак,но той нито ме поздравява в даскало ... Само тези погледи и понякога леки усмивки ...напрао ме убиват.Моите фр ми казват,че сигурно ме харесва,но аз имам леки съмнения,защото той е по-голям от мен с 2 години иии .. незнам . А той по принцип не е срамежлив или нещо подобно,забавен е,общителен и много красив.
    Е,ако сте имали търпението да ми прочетете романчето,моля ви помогнете.Дали той ме харесва или не ?

Град
    в мечтите ти
    Сега ще питам кристалното кълбо харесва ли те или не.Като започнете с тези въпроси и ми идва да се гръмна. Нали така и така се познавате по скайп-какво сложно има да кажеш поне едно"здрасти, как си?"Разбирам да е напълно непознат ама...
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Град
    втората звезда вдясно и все направо до сутринта!!
    Това дали те харесва или не само той си го знае... евентуално и някой друг негов приятел.
    За мен обаче, да си пишете по скайп и след тва даже и здрасти да не си казвате е много тъпо. Вземи да направиш една крачка напред пък каквото стане да стане...
    ... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...

Цитирай Първоначално написано от Blab
    Много сте зле, бе!
    Момичето не ще да прави секс на 14, като всички останали пикли!

Мии аз искам да направя една крачка напред,но въпроса е,че той все заминава на някъде и все бърза или само се усмихва иии желанието ми за всичко заминава на кино .

Град
    втората звезда вдясно и все направо до сутринта!!
    Цитирай Първоначално написано от MaHgapuHka
    Мии аз искам да направя една крачка напред,но въпроса е,че той все заминава на някъде и все бърза или само се усмихва иии желанието ми за всичко заминава на кино .

Ако не друго поне в скайп го попитай дали иска да се видите...
    Кафенце, мафенце, ала, бала, пички, мичкии...
    ... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...

Цитирай Първоначално написано от Blab
    Много сте зле, бе!
    Момичето не ще да прави секс на 14, като всички останали пикли!

Повече от фен
    macko ko ti puka davai , napravi go !
    az ako bqh na tvoe mqsto 6tqh da my se metna na vrata a posle da yfeikam i da go ostavq da se 4ydi kaq sum

Според мен няма никакъв проблем, че е с 2 години по-голям от теб .... не виждам какво лошо има аз даже такъв си търся 1-2 години по-голям от мен по-добре отколкото някое лапе ...
    Накарай приятелките ти да направят още един опит да те запознаят с него, ам тоя път няма да те е срам и така

Мега фен Аватара на Hilary_
    Какво пречи да отидеш и да му кажеш едно здрасти... или нещо закачливо например... "С тебе случайно да се познаваме... " ... и да се засмееш... Или нещо такова... иначе ще си останеш само с леките усмивки... направи първата крачка и ако и тогава не ти върне жеста ще знаеш...

Първо : Ние няма как да знаеме дали те харесва ; ))

Второ : Следващия път като го видиш му кажи ' здрасти ' не е трудно! А ако пак ти се убие желанието му пиши в скайп нещо от сорта на ' как може да сме в едно даскало и да не сме запознали още като хората? ;dd ' Аз лично съм правила така. : ))
    Stay up all night with the stars *

още утре си занеси дупито при него ииии се запознайте а пък той ако вземе да откаже.. е тъп
    успех

Град
    Инкогнито
    Never give up, keep trying

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си