.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Окосмяване..

значи имам косми по пениса..но не по целия а по задната част то ест като го гледам от горе няма никакви косми по него но като го обърна от задната част забелязах че има ....и те стигат малко под половината на пениса като е в спаднало състояние..това нормално ли е?има ли някои които да има на това място косми??и може ли да се махнат?

Всички косми могат да се махат.Аз освен тези на главата, другите не виждам за кфо са. Но след като Майката Природа ни е създала така, така трябва да си останем.Не си барай косЪмите.

Град
    isperih
    Всмисъл искаш да кажеш дали не е аномалия или пък да не си мутирал? Нормално е да имаш косми навсякъде, ако си човек!

Град
    •••Пловдив•••

Re: Окосмяване..

Цитирай Първоначално написано от iwhswgrs
    значи имам косми по пениса..но не по целия а по задната част то ест като го гледам от горе няма никакви косми по него но като го обърна от задната част забелязах че има ....и те стигат малко под половината на пениса като е в спаднало състояние..това нормално ли е?има ли някои които да има на това място косми??и може ли да се махнат?
    Напълно нормално окосмяване ,това ми беше голям страх .. но нищо странно няма ,поне с 40 човека съм си говорил по- този въпрос .. още по-лошо ще става не се безпокои Махаи ги ,ама само не с бръснач .

значи не е аномалия да има по самия пенис косми???

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    имам няколко косъмчета точно посредата на пениса ми (по дължина говоря) и си ги махам.Леко ги обръсни или намажи с крем,зависи от това как се обезкосмяваш.

zemash edno bigche i maxash;]
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    имам няколко косъмчета точно посредата на пениса ми (по дължина говоря) и си ги махам.Леко ги обръсни или намажи с крем,зависи от това как се обезкосмяваш.
    ем мойте не са няколко..смисл едно 30-на косама има сиг...ама са преди средата по дължина...

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    zemash edno bigche i maxash;]
    Ммм да и след тва ще пусне тема имам косми по главата на KУPA кво да правя ... или кола маска или въобще не ги пипай тия кото отиват по стъблото на пишока
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Comatose
    I'll never wake up without an overdose of You
    I don't wanna live, I dont wanna breathe
    'Les I feel you next to me
    You take the pain I feel

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    ем мойте не са няколко..смисл едно 30-на косама има сиг...ама са преди средата по дължина...
    ами махни ги внимателно и няма да имаш проблем.Ама по възможност да е с крем за обяскосмяване шот от бикчето ше станат повече.

Голям фен
    ами махни ги внимателно и няма да имаш проблем.Ама по възможност да е с крем за обяскосмяване шот от бикчето ше станат повече.
    ххх да те светна ... дали е с бигче или със крем е едно и също ... крема изгаря косъмчетата , но не от корена ... а бигчето ги реже ... едно и също е ... само нещо което ги вади от корен ги намалява и омекотява ... даже понякога изчезват ... Аз от кола маска ... вече почти нямам косми по краката ... ;]

Град
    Момини Цици
    Цитирай Първоначално написано от beiho
    Нормално е да имаш косми навсякъде, ако си човек!
    +1

Нищо не прече да се махнат.

Град
    В тъмното!
    Филмари бигчета, кремчета, коли маски и тем подобни шитни...
    Хващаи косачката за трева и деиствай ха...

По темата ти пак да неси опъваш пишката напред, че да ги виждаш посредата тия косъмчета...
    All under heaven........

Братле...закъсал си го мн лошо. отиди на коламаска,защото ако ги обръснеш ще станат огромни...ще издуват гащите ти и ще ти бодат на пишката и няма да можеш да помпаш девойките защото ще боцкаш срамните им устни по неприятен за тях начин.

Имаш косми на пениса. Чудо голямо...
    Sha_ля..ля!
    It's summer.time!

Град
    V. TARNOVO
    Цитирай Първоначално написано от loveme
    Цитирай Първоначално написано от beiho
    Нормално е да имаш косми навсякъде, ако си човек!
    +1
    i ako si jivotno sa6to e normalno
    Мъдрецът сочи луната, а глупакът гледа в пръста му.

Ako много те дразнят - махаш ги с тример. :P
    Божествена лудост ли ме обхвана?

Ем нормално е...и ест. ,че можеш да ги махаш

There's nothing left to lose
    There's nothing left to prove
    Surrender your love
    It's all you can do, yeah

резни го и няма да има нужда мислиш за косми
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Баси този чернобил кфо прави с децата..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    ххх да те светна ... дали е с бигче или със крем е едно и също ... крема изгаря косъмчетата , но не от корена ... а бигчето ги реже ... едно и също е ... само нещо което ги вади от корен ги намалява и омекотява ... даже понякога изчезват ... Аз от кола маска ... вече почти нямам косми по краката ... ;]
    ... Да те светна има разлика от крем и бръсначка... При бръсначките космите стават много по твърди и много по бързо растат... Докато с крема е по добре защото е по нежен така да се каже... ии да не ги маха от корените но все пак е по добре... естествено ако няма алергии към такива неща... А за останалите средства като кола маска... амм болката е задължителна...дали малко или много я има!!! Вече всеки сам си преценява как да ги маха...
    До автора... Нормално е да имаш косми там.. но от тук нататък сам прецени с какво да ги махаш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си