- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- чувствително очи...
Напоследък като нося молив супер много ми се зачервяват очите и за това питах ,дали може да ми препорачате някакъв добър молив за чувствителни очи? За предпочитане са мнения от личен опит.. за съвети съм също отворена![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
има хора които са алергично към грим
пример: майка ми
аз по принцип ползвам веднъж на 100 години,но понякога просто се налагаПървоначално написано от Jesus
![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Аз съм доволна от Bruklin .. не съм сигурна дали така се пише![]()
на мен пък точно от бруклин очите ми зачервяват и ми се насълзяватПървоначално написано от djudjulinkaa
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
тази кофаджийска ''марка'' най-малко пък е за чувствтелни кожи!!!Първоначално написано от djudjulinkaa
И аз ти препоръчвам нея! Наистина е качествена.Първоначално написано от tItEufFf
Съгласна съм и със sweetsunshine - какви са тия "качествени" марки моливи, които предлагате, не ми е ясно. Бруклин, мруклин ...я стига глупости. По-добре да се изръси 10 лв за един молив, от колкото после да тегли.
Това, което е лесно, не е интересно.
Сподели какъв молив ползваш тиПървоначално написано от Claudette
![]()
Аз ползвам Тренди. Моите очи също са чувствителни - от спирала ме смъди понякога, но с този молив не съм имала проблеми до сега. МНОГО е важно да почистваш грима напълно, купи си подходящ лосион за премахване на грим, за да нямаш ядове.
Диор-за чувствителни очи,aз имам чувствителни очи и ползвам
http://beauty.dior.com/uk/en/base.ht...ear-wat-3.html
много,много съм доволна!!