- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хора, хораа ...
Мисля, че се влюбих от пръв поглед в едно момче от един сайт, иделен е ... Много ме зариби по себе си ... И изведнъж изчезна ...![]()
![]()
![]()
Само за него мисля, хорааа, хорааа ...
Зле съм![]()
Chestito
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
И от нас се очаква да го намерим ли? Ей шш момчета да не е някой от вас?
Имах подобен случаи.Аз се влюбих в едно момче в саит за запознанства(само че не от пръв поглед)Минаваха дълки дни в размисли и надежни.Видях го преди около повече от 1 година...и още немога да го забравя.Та сега по темата:еми значи пиши си с него,ако сте от един и същи град го помоли го да излезетеи може и да стане нещо...
![]()
Ммм, чакам той да предложи, не мога аззз ... Дама съм! Иначе по цял ден си пишем, сега от няколко дни по 1 - 2 коментара![]()
Господиии, колко съм злеее![]()
По-дяволите разкрихте ме ... Ето появих се не плачи ,знам че си се влюбила в мен, но аз съм болен и се насирам докато спя !![]()
^ Ъъъ тфа не е смешно![]()
А що просто не му писа????????????????????????????????????ЗАщ о все момчетата трябва да пишатттттттттттттттт
Мани мани, на колко си години да те попитам???????!!!!!!!
pusni obqva vyv vestnik OBQVI ili POZVYNETE![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Виртуалната любов води до загуба на сън заради неосъществими мечти.
Руса кукличка
истина еПървоначално написано от angelcheeee_93
![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Направо фундаментален въпросПървоначално написано от plmn
![]()
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
не ми се струва толкова невъзможно.. ама чак пък влюбена ти какво очакваш да стане.. с това "идеално" момче..хаха дай някакви подробности де , че взе да ми става интересна вашата виртуална любов
![]()
същото ще е валидно и без "виртуална" в изречениетоПървоначално написано от angelcheeee_93
мъхъ:ДЕххх този интернет.......
^^ ..eх тази "любов" по-скоро![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
как може да се влюбиш във човек когото дори не си виждала на живо а само във сайт за запознанства![]()
Можеш да се очудиш какво може човекПървоначално написано от x3eme
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Първоначално написано от deFakto
![]()
![]()
![]()
нещо конкретно?Първоначално написано от what3ver
или просто така)
Върни се в реалния живот...
Охх доста кофти ситуация... ами може да няма нет... може да не сяда толкова често на компа...всичко може да е... изчакай го за да видиш дали изобщо ще влезе... можеш само да се надяваш...Късмет!
И това го казвам ако не можеш да го забравиш... макар че реалността е п одобрия вариант но не винаги...незнам при теб как е...
P.S. Като влезе му искай други контакти за връзка за да не го изпуснеш пак... и бъди внимателна все пак! Че никога не се знае...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Любов по снимки.. е това па е най-готиното (сън)
Просто не се занимавай.
Stay up all night with the stars *
Как може?!!Първоначално написано от x3eme
![]()
... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...
Първоначално написано от Blab