.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Абе зле си и т'ва е истината. Или му пиши или го 'забрави' - ако можеш да забравиш някой, който дори не познаваш!
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Цитирай Първоначално написано от Cellmate
    И от нас се очаква да го намерим ли? Ей шш момчета да не е някой от вас?
    мухаха

Ти пък мани ги тея сайтове, влюби се в някой реален тип, а не да ти е на разстояние, че е кофти тръпка, едно време като бях малка, ходех с момче от друг град, кофти е да се мъкнеш по автобуси и влакове хахах друго си е да имаш кола
    Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!

Re: Хора, хораа ...

Цитирай Първоначално написано от sexbomb
    Мисля, че се влюбих от пръв поглед в едно момче от един сайт, иделен е ... Много ме зариби по себе си ... И изведнъж изчезна ... Само за него мисля, хорааа, хорааа ...
    Зле съм
    обяви го за издирване

Re: Хора, хораа ...

Цитирай Първоначално написано от sexbomb
    хорааа, хорааа ...
    Зле съм

Цитирай Първоначално написано от Armeika
    Цитирай Първоначално написано от deFakto
    По-дяволите разкрихте ме ... Ето появих се не плачи ,знам че си се влюбила в мен, но аз съм болен и се насирам докато спя !

Това е пълна глупост!!!! Излез малко навънка на чист въздух, че от тоя компютър ще изпушиш вече!

Голям фен
    Град
    Лондон
    леле наистина ли ,как успя ? Ако толкова ти харесва на външен вид му пиши ,ако ли не се върни в реалността :P

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си