.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Помагайте! Откачена старица!

Значи наще работят навън.Живея и уча при бабката.

Значи на ще ходя на концерт в Будапеща на Пинк (боже това ми е мечтата!!!!) и наще казаха "Да",но дъртата взе да крещи,че ако са ме обичали нямало да ме пуснат,не аз ще рева,а майка ми,ако знаят с кви съм се събирал (ще ходя с една приятелка,тя е на 30) щели да осъзнаят,щото по цяла нощ сме седели на компютъра с тях/нея и рзни такива баламочи.Направо ме изкарва от равновесие и не знам ... страх ме е че таз овца ще провали всичко,а тези преговори ги овдя от 5 месеца + това,това ми е наистина мечта(в пълният смисъл на думата - да бъда и видя на нейн концерт + да отида в друга държава )от малък,а и това ще е първото ми излизане от България (с влак ще пътувме ~ 40 часа!) и направо изтръпвам като знам какви може да ги наговори и всичко да сгромоляса.+ това тя винаги преуввеличава и всичко,кеото казва и си мисли не е така,но не мога да кажа противното!!!!!

КАКВО ДА ПРАВЯ ХОРА????? СЪВЕТВАЙТЕ!!!!!!

Ами нЗ какво е отношенито на вашите към теб и имат ли ти доверие и т.н. , но щом казваш, че са били готови да те пуснат явно те разбират малко или много. Затова предлагам да поговориш с тях спокойно без виканици и караници и без баба ти и да им обясниш, че тя е възрастна жена и е със съвсем други разбирания, а и малко преувеличава. Припомни им те на твоята възраст как са се чувствали и дали им е било приятно като ги не са им разрешавали да правят някои неща. Ако пък не стане.. прдполагам Пинк няма да спре да прави концерти в близките години, така че тогава вече няма да имаш забрана. Btw.. на колко год си ?

Такааам...още не им е казала,но сигурно пак ще промърмори,обикновено майка ми (щото й е майка) знае какви ги дрънка и най-много да я среже 90 %,ама пак не е сигурно.
    Пинк я чакам 7 години вече (съвсем сериозно говоря) и ми омръзна да чакам и чакам.
    На 17.

Да не говорим,че тезои преговори бяха супер трудни,много жертви + ятова половината разходи ги поемам аз,а другата те(тук бабчето няма никакви дялове,нито стотинка!)

Супер фен
    Говори с родителите си за какво става на въпрос! Това дано подейства и успех....!

Дръж се спокойно и уравновесено. Така ще спечелиш доверие и уважение.

Град
    Е там...

Re: Помагайте! Откачена старица!

Цитирай Първоначално написано от MrUndaztood

Значи на ще ходя на концерт в Будапеща на Пинк (боже това ми е мечтата!!!!) и наще казаха "Да",но дъртата взе да крещи,че ако са ме обичали нямало да ме пуснат,не аз ще рева,а майка ми,ако знаят с кви съм се събирал (ще ходя с една приятелка,тя е на 30) щели да осъзнаят,щото по цяла нощ сме седели на компютъра с тях/нея и рзни такива баламочи.Направо ме изкарва от равновесие и не знам ... страх ме е че таз овца ще провали всичко,а тези преговори ги овдя от 5 месеца + това,това ми е наистина мечта(в пълният смисъл на думата - да бъда и видя на нейн концерт + да отида в друга държава )от малък,а и това ще е първото ми излизане от България (с влак ще пътувме ~ 40 часа!) и направо изтръпвам като знам какви може да ги наговори и всичко да сгромоляса.+ това тя винаги преуввеличава и всичко,кеото казва и си мисли не е така,но не мога да кажа противното!!!!!

ако си на под 18 просто забрави за тоя концерт

Град
    Е там...

Ако каже на вашите да не те пускат ти се опитай да ги убедиш,че напоследък тя не разсъждава много трезво.Ако е около 50 годишна кажи,че е много раздразнителна и май я хваша критическата.Можеш да подкупиш някой лекар да даде някъв документ,който да покажеш пред вашите и да гласи,че бабката е откачила.За друго не се сещам

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    говори с ваще и им кажи за какво става въпрос и предполагам те знаят че си фенка на пинк и ще проявят разбиране и няма да послушат баба ти

Цитирай Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
    говори с ваще и им кажи за какво става въпрос и предполагам те знаят че си фенка на пинк и ще проявят разбиране и няма да послушат баба ти
    Фен

Тя още не е говорила.Тяхното разрешение ОЩЕ го имам да отида,ама ме е страх,че като се видят и аз като не съм там ще почне да говори и кой знае кви идеи ще им втълпи "виж кво става по телевизията","той е малък" и т.н пък да н коментирам старите й разбирания

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss

Защо?
    С необходимите документи би трябвало да не е проблем.

Братленце, мислиш ли, че вашите не знаят какво става по света и баба ти е по - в час с материала от тях? Та те нали са в чужбина вашите? Нима не знаят какво е?

Щом са преценили да те пуснат, значи са преценили риска и ти имат доверие. В крайна сметка на 17 си Не си малък

А това, че баба ти ще им намила и те го знаят, сигурен съм. Но не си мисли, че вашите са прости и баба ти трябва да им разясни какво е положението по света, че да им промени мнението

И аз съм голям фен на PINK!
    Затова ... мисли за концерта братле и не се занимавай с баба си!
    Пожелавам ти да се разцепиш там!
    Стискам палци да отидеш!

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от Firstwave
    Дръж се спокойно и уравновесено. Така ще спечелиш доверие и уважение.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Спокойно, приятел.
    Щом родителите ти те пускат, не би трябвало да има проблем.Бабата каквото и да мрънка, няма значение.
    Важното в тоя случай е, че имаш доверие на твоята приятелка, гадже, или каквато е там.Това е чудесно.
    Пък и си е добър повод, стига да е законно, да отидете да се забавлявате на тоя концерт.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Град
    Sофiiя City xD
    абе мани я баба ти нали ваще са се съгласили споко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си