- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Късмет
Значи моята през лятото ще отиде в съседния град при сестра си на почивка и по време на присъствието си ме повика един ден да отида и аз, когато сестра й е на работа. Така аз казах как мога да пропусна страхотната възможност, а тя го разбра като шанс за секс и се усмихна. Така искам да ви попитам дали и тя се надява на това, защото още не сме го правили и е крайно време вече, a в моя град, където живея едва ли ще ми се отвори по-яка възможност!!!:P
мче не е ли малко рано за такива планове
може да се случи сичко
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
права си, обаче мога да забравя да изкоментирам това във форума, затова го пиша сега, докато ми е вглавицата!!!![]()
мда покрепям.Не си прави сметки без кръчмаря шот едно мислим то се случва друго.Остави нещата да се развият от само себе си.Първоначално написано от heroine
...mm...ako i dvamata iskate da se opitate sgashtete se nqkyde i po-rano ..da ti kaja to ot tebe zavisi kak shte si razviesh neshtata nqma nevyzmojni momicheta,ima loshi podhodi ot kym strana na momchetata ;]]]]]
"Така искам да ви попитам дали и тя се надява на това, защото още не сме го правили и е крайно време вече, a в моя град, където живея едва ли ще ми се отвори по-яка възможност!!!"
Ми, че питай нея бре мъжки, тука кои щи знаи к`фо се надява приятелката ти.... И да както казаха неси прави сметки ...
All under heaven........