.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Късмет

Град
    isperih

Късмет

Значи моята през лятото ще отиде в съседния град при сестра си на почивка и по време на присъствието си ме повика един ден да отида и аз, когато сестра й е на работа. Така аз казах как мога да пропусна страхотната възможност, а тя го разбра като шанс за секс и се усмихна. Така искам да ви попитам дали и тя се надява на това, защото още не сме го правили и е крайно време вече, a в моя град, където живея едва ли ще ми се отвори по-яка възможност!!! :P

Град
    Hate City Sofia.
    мче не е ли малко рано за такива планове
    може да се случи сичко
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Град
    isperih
    права си, обаче мога да забравя да изкоментирам това във форума, затова го пиша сега, докато ми е вглавицата!!!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от heroine
    мче не е ли малко рано за такива планове
    може да се случи сичко
    мда покрепям.Не си прави сметки без кръчмаря шот едно мислим то се случва друго.Остави нещата да се развият от само себе си.

...mm...ako i dvamata iskate da se opitate sgashtete se nqkyde i po-rano ..da ti kaja to ot tebe zavisi kak shte si razviesh neshtata nqma nevyzmojni momicheta,ima loshi podhodi ot kym strana na momchetata ;]]]]]

Град
    В тъмното!
    "Така искам да ви попитам дали и тя се надява на това, защото още не сме го правили и е крайно време вече, a в моя град, където живея едва ли ще ми се отвори по-яка възможност!!!"

Ми, че питай нея бре мъжки, тука кои щи знаи к`фо се надява приятелката ти.... И да както казаха неси прави сметки ...
    All under heaven........

Има много време до лятото.Дотогава може да се случат много неща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си