- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Поредното разочарование или какво?
Lubov ? Znachi iskam predvaritelno da blagodarq na vsichki koito shte prochetat i shte dadat savet...
Znachi lqtoto se zaribqvahme s edno mom4e...toi mi kaza che me haresva...ama togava hlatnah po edin drug... i go otrqzah
dekemvri mesec pak po4naha super qkite zaribqvki... i toi izvednaj sprq..posle pak
i tu me zaribqva ... tu me zarqzva...![]()
![]()
![]()
i mi e adski krivo...iskam da sam s nego..neznam kak da mu go kaja i dali da mu go kaja...
1-2 pati bqhme na kafe i nz super pritesnen se darji ne govori.... a po princip e s mn.razkreposten harakter...nz ot kakvo e tova pritesnenie...sega iskam da sam s nego...luda sam po nego..i nz kakvo da pravq HELP![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нападай смело, направи ти първата сериозна крачка. Просто както самата казваш може да го е страх да действа пръв щом на кафета е мълчалив и прочие.
Опитай, в този случай нищо не губиш, а може и да спечелиш това, което искаш, а именно него.
Просто го питаш вместо да се разигравате или поне малко по малко му намекни да си каже какво има на ум.Но опцията е да се прави интересен и после да те вкара в леглото.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
и аз така правех с едно момче и той накрая ме отряза, ама аз не го зарибявах толкова, защотото много го харесвам, ами повече щот ми беше забавно да си играя с него.![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
em kaji mu.. toi da ne e vra4ka 4e da razbere sami4ak 4e go haresvash..![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Аз мисля че ще е по добре да му кажеш...Давай смело... може да му е кофти заради лятото когато си го отрязала и затова да не прави нищо... айде Успех ти желая...!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Кажи му го и ще видиш какво ще стане стане. Няма какво да губиш, така че действай.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
говорете.. излизате.... не знам... не стой така... приченцето веднъж каца на рамото... не го пускай да литне...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]