.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

бяло течение

iskam da vi pomolq da mi kajete na kakvo se dalji tova imam bqlo te4enie ama obilno ineznam na kakvo se dalji nqkoi mi kazvat 4e bqloto te4enie e priznak zqa infekciq molq vi daite mi nqkakav savet
    a neiskam da xoddq na ginekolok

tukmo i az se kanix da puskam takava tema moeto ne e tolkova obilno no neprekusnato me sledva i e mn gadno a az i da iskam ne moga da ida na genekolog po li4ni pri4ini taka 4e i az molq za savet

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Правите небезопасен секс сигурно и после "ne moga da ida na gEnekolog po li4ni pri4ini". Ще ви нахвърлям предполагаеми диагнози, но без преглед и изследвания ще си останат само предполагаеми диагнози.
    Ако продължавате в същия дух с тая ваша немарливост, един ден ще се чудите защо с години не забременявате и защо тръбите ви са запушени и т. н.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Правите небезопасен секс сигурно и после "ne moga da ida na gEnekolog po li4ni pri4ini". Ще ви нахвърлям предполагаеми диагнози, но без преглед и изследвания ще си останат само предполагаеми диагнози.
    Ако продължавате в същия дух с тая ваша немарливост, един ден ще се чудите защо с години не забременявате и защо тръбите ви са запушени и т. н.
    abe ne e samo ot tova..az naprimer ne pravq sex a pak...i za da ne puskam i az nova tema hodix na ginekolog,predpisa mi tantum roza mai be6e za bqloto te4enie ii mix se..i mislq 4e nqma6e promqna..oba4e ot skoro v smisul namalq moje bi ot mesec..ii predi 2 dena pak po4na po obilno i dnes sum nerazpolojena (nai setne..mn mi zakusnq o4akax go okolo 20-24 dekemvri..) ii kak taka namalq ot samo sebe si??(znam 4e 2-3 dena predi da mi doide e normalno da imam bqlo te4enie)abe vuprosa mi kato cqlo e da otida li pak na ginekolog???kato po4ti mesec be6e suvsem malko i samo sega se pousili...za6toto 4etox 4e to nali pak si imalo nqkva te4nost(kak blesvam sus znaniqta si ujas)yf nz da otida li pak

P.P iskreno se nadqvam nqkoi da e razbral kakvo imam vpredvid 4e malko oburkano stana..

Cruel Intentions

za bqloto te4enie

abe ne e taka e pravite nebezopasen sex az naprimer ne sam pravila sex i kvo mn znaete vie pravili mse nebezopasen sex gluposti

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Може ад е от това че ще ти ивда цикъла че си в овулация че си настинала че имаш инфекция.. просто засечи г/д датите и разбери дали е свързано със цикъла и овулацията ..

^Вярно е, че около овулация бялото течение се засилва, но говорим за течение, което е белтъкообразно, без миризма. Оттам натаък течение във всеки друг период, с неприятна миризма, цвят, сърбеж и т.н. е признак за проблем. Какъв - само лекарят може да каже.

Супер фен Аватара на galu6a
    понякога това е наследствено и след бременоста се оправя а понякога от не добре спазвана хигиена зависи трябва да се отиде пре гинеколог

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    моето течение идва точно преди цикъла и г/д около овулацията

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    v taz tema za bqloto te4enie ne mislq da pi6a.Omruzna mi da povtarqm edno i su6to na hlapeta!Bqloto le4enie iska le4enie,predpisano ot doktor!Kak da vi go narisuvam,4e da go razberete!

Град
    у вас ;]
    vseki sekret koito:

-mirishe nepriqtno
    - e prekaleno gust
    - e jultenikav ili po tumen
    - pri4inqva surbej ili parene

moje da bude znak za infekciq
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Съгласна съм с другите
    и се пише гинеколоГ
    Шофирай разумно - стигни жив!

hottie
    Guest
    бялото течение е винаги признак за пробле. Особено ако го имате всеки ден и ако е обилно.

az sy6to sym s bqlo te4enie i to obilno osobenno sega prez zimata kogato krakata mi sa ledeni. Li4no az se miq sys soda bikarbonat ve4e ot 2- 3 sedmici i dosta ponamalq ako iska6 probvai ;] A sy6to da kaja za genekologa az 2 pyti sym hodila i se mi kazva 4e ni6to nqma ( i slava bogu ) ama prodyljavam da si imam

Град
    Момини Цици
    имам бяло течение сиг от някоко години.. казват ми че се получавало от различни неща като : микроби, настинка.. студена вода , цветен сапун и кви ли не още неща.. знам гадно е отвратително е понякога е обилно понякога го няма въобще .. даже ми казаха че може да е наследствено моето..

Град
    Горна Оряховица
    И аз по принцип имам бяло течение - преди време гинекологът беше ми изписал някакви промивки да си правя, но нямаше кой знае каква промяна.
    Какъв е проблема да ходите на преглед при гинеколог? Дори не е нужно някой да разбира - само си поискваш направление от личния лекар, питаш да ти препоръча някой лекар, и отиваш. Как ходите та други прегледи - при офтамолог, на стоматолог, на кръвни изследвания, уши-нос-гърло и т. н., на когото каквото му се е налагало, а никой не иска да ходи на гинеколог! Не ядат хора, споко!

Не ядат, ама е гадно.... (предполагам! понеже не съм ходила)
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

ISKAM SAMO DA PITAM KATO OTIDE6 NA GENEKOLOG PO TOZI PROBLEM TOI KVO TI PRAVI 4E NIKOGA NE SAM XODILA A I NE ZNAM I TAKA ne mi se smeite

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^ami pravi ti ginekologi4en pregled,t.e. ka4va te na magareto i si vur6i rabotata

някой знае ли нещо по въпроса за бялото течение,когато изведнъж стане от 'бяло' в кафеникаво и е придружено от сърбеж...

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    ми щом те сърби са гъбички или някаква инфекция трябва да те видят

Аз имам бяло течение когато съм хремава, или имам температура.

Повече от фен Аватара на mimenceto666
    Град
    тук, там все едно - на кой му пука
    при мен пък е всеки ден и има жълтеникъв цвят но не ме сърби
    а и не съм ходила никога на генеколог
    според вас това добре ли е

Град
    Earth

Re: бяло течение

Цитирай Първоначално написано от bubaaata93921
    iskam da vi pomolq da mi kajete na kakvo se dalji tova imam bqlo te4enie ama obilno ineznam na kakvo se dalji nqkoi mi kazvat 4e bqloto te4enie e priznak zqa infekciq molq vi daite mi nqkakav savet
    a neiskam da xoddq na ginekolok
    А имаш ли бяло течение върви няма страшно там не ядат ако не се лекуваш сега после ще съжаляваш много варви докато е навреме няма да те ядат там ще ти предпишат хапчета и готово
    Сговорна дружина планина повдига
    Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си