.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Тема: Мензис!!!

Супер фен Аватара на galu6a

Мензис!!!

Здравейте искам да попитам нещо ,но не съм сигурна ,че темата е за тук ако ли не моля модераторите да я преместят!!

Въпроса ми е кам момичетта каква е ваша менструация смисал болезнена или не колко дена доло-горе ви трае?Пиете ли някакви хапчета за болката ако има такава и какви са те?Как се промени менциса ви след като вече водите полов живот!

Мерси предварително!!!

т.1
    krem4et0
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    Paradise
    Ми при мене не боли изобщо ( първия ден леко ми е некомфортно да тичам и тн и би ме заболяло коремче, ако се хвана да върша някакво сериозно упражнение).
    Трае към 3-4 дена.

Pri men purvite 3 dena sa tragediq mnogo me boli korema i glavata... posle vsichko e nared,a ot kakto vodq polov jivot cikula mi e mnogo oburkan idva s sedmica ili dve po rano trae kum 5 6 dena

Град
    In the middle of Nowhere
    Ми нищо особено..Само първите два дни ми е некомфортно после всичко е нормално...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    моя е 4-5 дена ужасни болки пия нимезил и май съм се пристрастила защото 1 прахче вече не помага
    (#) ...thats a cookie...

Супер фен Аватара на galu6a
    аз също имам ужасни болки първите 24 часа доло горе после ми поминава тече ми повечко винаги съм с нощни привръзки и пия спазмалгон с нощпа или босколезин ,а лекарката ми изписа едни много силни дето наистита помагат !А промените ми от както водя полов жинов е,че ми идва на точната дата ,а преди 4-5 дена ми се разместваше
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Ми нищо особено..Само първите два дни ми е некомфортно после всичко е нормално...

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    мен ме боли доста първия ден само.продължава ми около 4 дена.откакто водя полов живот ми се нормализира,което обаче може да е и зараду това,че пораснах ,а не заради секса,но незнам.може да ти размести цикъла само след първия път примерно да ти дойде по рано,ама после всичко си е наред.а и забравих да кажа,че вече ако много усетя зора пия нурофен мен лично ми помага,но всеки организъм си е различен

Град
    София
    Първите 2-3 дена адски много ме боли .. трае 5 дена или най много 6 .. пия Спазмалгон за болките ии общо взето след като започнах да водя полов живот еднствената промяна беше че всеки месец ми подранява с 4-5 дена понякога дори с 1 седмица
    ♥ I trusted you.. my mistake ♥

Повече от фен Аватара на marjesa
    Ми при мен не се промени от поровите контакти .. Единствената промяна която беше е , че преди да почна да използвам тампони ми беше 6 дни а сега 4
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Град
    Хасково
    Значи моята е 4 дни и редовна, но адски много ме боли корема от около година вече. Такава болка никога никаде не съм изпитвала. Направо веднъж се наложи по спешност в болницата да ме карат нашите. Бях пожълтяла и повръщах от болка. Биха ми бусколизини ама не помогнаха, а хапчетата повръщах... Но един път в аптеката ми казаха за Etodin Fort, казвам ви помагат ми страшно много. Като усетя, че ще ми идва и започва да ме боли корема и се усилва и усилва шибаната болка, пия едно хапче и до 15 мин съм като чисто нова. Препоръчвам го на всички с болезнена менструация, но трябва да са над 16

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Преди да ми дойде ме наболява корема като предупреждение. След това 2 дена ме боли много и пия разтворими хапчета "Depon" в Бг май ги няма.Но от тях веднага ми минава.Кара ми 5,6 дена. От както водя полов живот няма промени,нормален си е.Е случвало се е да ми закъснее един,два пъти.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    При мене ми идва на около 25-26-27 дни.Трае около 5 и страшино много ме боли и затова първия ден пиа или Аулин или Нимезил,но след като го пия ми минава и така до края

Много боли
    За щастие има нимезил,фламексин,аулин.

Кръста ме боли адски силно деня преди да цъфна. После нито пия хапчета, нито ме боли каквото и да било. Трае около 5 дена някъде.
    Stay up all night with the stars *

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Преди да ми дойде имам голям апетит и само се тъпча..това го усетих и го знам....Не ми е болезнена чак...Първият ден,обаче гледам да си почивам малко повече и така...3-4 дни ми е на мен.

Ами аз лично имам само болки в гърдите преди да ми дойде и като си мидойде и то понякога доста си ме болят .Но не пия нищо, защото това няма оправяне.Иначе цикъла ми е по 6-7-8 дена което ужасно.Иначе полов живот не водя.А ако имаш болки по добре се посъветвай с лекар за хапчетата!

Болки в корема имам и пия бузколизин и ми помага , трае 5-6-7 дни.. и не виждам промяна в менструацията си от както водя полов живот
    IskaM v IbizZza

Град
    Велико Търново
    Болезнен, пия мелбек или аулин, ама и те вече не помагат много. Менструацията ми трае около 4-5 дни, а откакто водя полов живот цикъла ми стана редовен

Град
    Под слънчевите лъчи...

:

еми моя е болезнен в границите на нормалното.преди цикъл ме болят гърдите а повреме на цикъла корема и кръста.иначе трае по 7-8 дена!Аз имам котарак и той много обича да се качва върху мен ама като ми стъпи на гърдите преди цикъл направо....

Откакто водя полов живот няма големи промени.@-3 дена преди да ми дойде ме наболява кръста и аз по това усещам,че ще ми дойде,а и си имам календарче на което си следя цикъла.Мен рядко ме боли корем,ама кръста направо ме съсипва.Декември ми продължи цели 12 дни направо се побърках.Никога не ми е бил по-кратък от 7 дни Пия хапчета НО-ШПА и АУЛИН(понякога ако не ме боли много си правя масаж или се разхождам-много ми помага)
    вЛасТта Ми ПриЧинЯвА Най-СилНия ОрГазЪм,Най-СладКата ТрЪпКа,НаЙ-НевеРоЯтНия ШоПиНг..ИсТинСка КуЧка..НепРиЛична,ЛоВка,ЦиН иЧНа,БрУтАлНа..Не ПроСто БоГатО МомИчЕ а ЖеНа С вЪзмОжНосТи

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Болезнена е първия ден само. Усещам как се свива и разпуска, контракциите са болезнени. Пия Нурофен. След като започнах да водя полов живот като цяло цикълът ми се удължи/но това по други причини/.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

1 седмица преди цикъл ми излизат няколко пъпки и почват да ме болят гърдите... 1-2 дена преди да ми дойде спират и вече съм подготвена... Продължава ми 5 дена, после спира за 1 ден и пак прокапва още 1 ден.. Значи 7 дена... Пия само Вит. С и то само първите 2-3 дни, за да ми е по-малко, че ако съм на училище е ад..

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Тъкмо мислех да пускам тема на менстуралните болки.. Щото аз имам големи проблеми с тях.Още за пръв път като ми дойде ( Преди 4 години) имах леки болки първия ден и един Бусколизин ми помагаше.Обаче от година насам болките станаха адски..Преди да ми дойде ми излизат минимум 3-4 пъпки,кръста ме боли много..И като ми дойде,първите 3 дена умирам от болки,повръщам,имам температура дори няколко пъти колабирах.Пия Спазмалгон , Бусклозин..дори Аулина не ми помага.Не остана вече болкоуспокояващо което да ми действа,а болките са адски

Около 5 дни ми е,боли ме през месец,а и болките са много по-слаби от преди година да речем. Няколко дни преди,по време на и след цикъла имам някаква абсолютна липса на апетит (то аз по принцип съм си злояда ама тогава 'ептен) ии набързо свалям по 2-3 кила,което си е доста гадно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си