Ами понякога ме боли, ако кръста ми е гол. Но при болка не взимам хапчета трая си, не само за корема или ккръста, а по принцип. Цикълът ми продължава по 7-8 дена. Ако пия кафета ми идва по-рано, но аз не си водя календарче ... за тва че като дойде
Преди цикъл ми стават пъпки, изнервям се. А предишния ден ми е връхна точка на изнервеност. Преди или по време на цикъл или не ми се яде, или мн ми се прияжда, различно![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Аз не водя полов живот, цикъла ми е нередовен, продължава около 7 или 8 дена и много рядко ме боли, ама за сметка на това болката е жестокаи пия нурофен моментално, ако усетя, че ме наболва.
![]()
Наскоро забелязах , че една седмица преди да ми дойде имам леки болки в гърдите , но е поносимо . А деня точно преди да ми дойде и първия ден обикновено ме боли от време на време корема , но се преживява и не пия никакви хапчета .
Никакви болки при мен. (да чукна на дърво) Към 4-5 дена трае. Редовен беше доскоро (че даже е идвал и в 00.00 в деня когато трябва) но сега пия витамин С и се обърка. Абе щастливка съм, но седмица преди да ми дойде имам голям апетит за сладко.
Само това мога да се оплача.![]()
Моята трае 4-6 дена, като първите 2 е най-обилна. 3тия и 4тия вече е значително по-малко количеството, но за сметка на това ме боли. Рядко пия обезболяващи - нурофен, аулин, ибупром и т.н.
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
5-6 дена. Някои път ме боли, някои не..
Не е лесно да си жена!!!![]()
Преди бяха някви ужасни болки и едвам мърдах, затова си купувах нурофен или ибупром. Сега вече ме боли 1 ден преди да ми дойде, повреме на самия цикъл ме боли кръста и ми се ще да не мърдам от леглото.Също така ми е доста нередовен
Обикновено по 6-7 дни ме кара. И такам, ад е!
![]()
4-5 дена трае, рядко боли.
Ако ме боли, то в първият ден и с един
бусколизин ми минава, изпивам го,
лягам да спя и когато се събудя,
всичко е нормално.
ne boli - 6-7 dena,ako zaboli - spozmalgon ili nurofen
моята не е болезнена но е много дискомфортна...затова не мардам мноо мноо...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми не е болезнена .. Трае различно , но около 4 5 дена![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
От време на време ми се случва за ме заболи кръста,но това е рядко...а иначе ми трае доста около седмица![]()
![]()
To infinity and beyond.
Рядко имам болки в корема,но ми е некомфортно и отпаднало. Трае около 4-5 дни.
Aulin rulZ !![]()
Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris